Şimdi Ara

Hometect premium 7' ips tablet!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla haklıymışsın. Şimdi benim yine sorunlarım var :)
    http://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/samsung-n5110-galaxy-note-8-0-white-tablet/125043603

http://www.hepsiburada.com/m/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-p600-16gb-10-1-siyah-tablet-p-BD600645-S

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-tab-s-t700-84-16gb-tablet-bakir-altin/10508086

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-note-n8010-101-16gb-tablet/10019905

Bu dört model arasında kaldım. Gönlüm taasarım olarak tabs diyor lakin ben spen zevkine varmak istiyorum. Bence samsungun note serileri herdaim bir tık öndedir. Sen ne diyorsun hocam ? N8010 unkoyma sebebimde hemen hemen yarı fiyatında olması ve ilk etapta ailemin cebinden çok para çıkarmak istemiyorum. Gerçi sorun değil diyorlar. Note 10.1 2014 editionda yanlış bilmiyorsam 1 senelik cihaz seneye bu zamanlar yenisi çıkacak belki note serisine karar verirsem ve eski olanı iyiyse onu yine ilerleyen zamanlarda eve bırakıp ben yeni çıkanı alırım. Ya da direk 2014 ümü alsam ? Yoksa hepsinden alakasız ipad filan mı alsam gerçi bir daha vatanda ki gibi kampanya yakalayabilir miyim acaba ??

Hocam anlıyacağın benim kafa iyice karıştı napsam bilemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• br251 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin işten sonra böyle 2-3 saat takılıyım yeter dersen belli bir süre idare eder. İşte 9 taksit alırsan taksit bittiğinde tablette bitmiştir :) ama bi inceleme izledim teknoseyirde oradaki arkadaş stand by modunda da çok şarj yiyo bu tarz cihazlar dedi. Dikkat etmek lazım. Ben cihaza baktım hani gerçekten yağ gibi akıyor ama ne kadar öyle devam edecek orası bilinmez. Kuzenim 1 swne önce probook almış 250 tlye şimdi tırt tablet sayfa geçemiyorsun. İyi araştır bence. Yada hiç maceraya filan girme G2 ile herşeyi rahatlıkla yaparsın.

• ne0n66 kullanıcısına yanıt
    Bende üretimi duran Tab Pro 8.4 var, Tab S' in selefi.O yüzden ikisini kıyaslamadan Tab S hakkında bilgi verebilirim.
    Şuanda Tab S piyasanın Android tarafında en üst düzey tableti.Note serisinden sadece bir kaç eksigi var,3g ve 32 gb opsiyonu olmaması ve en önemlisi S-pen eksikliği.Onun dışında Tab S daha yeni ve biraz daha donanımlı bircihaz.
    ilk olarak diyecegım, ne alırsan al yüksek çözünürlüklü ekranı olsun.1280e800 ekranda S-pen bence boşa harcanmış bir ozellik.
    2.diyecegım S-penene kadarihtiyacın var onu düşün.Çünkü belki sadece bir oyuncak niyetine kullanacaksın, ama bu oyuncak sana Tab Sin 10.5 inçliğinden 250-300 lira daha pahalıya patlayacak.

Note serisi olursa 2014 edition dışındakilere bakma bence, çünkü bir tek onlar yüksek çözünürlüklü ekrana sahip.

Tab S konusunda da,8.4 mü 10.5 mi ona karar ver.Ben 8.4 kullaniyorum ve benim için en kullanışlı ekran bu.Çünkü tek elle kavranabilecek en büyük ekran.Zaten genellikle internette gezdiğim için de dik kullanım tam ideal.
    Büyük ekran seviyorsan, Tab S için özel olarak üretilmiş klavyeleri kullanmak istiyorsan 10.5 çok güzel.Mouse ve klavye bağlayınca çok keyifli oluyor Tablet deneyimi.

• Hocam öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Bende senin gibi tablette 8.4 inc ideal olduğunu düşünüyorum. Keşke note senesinde sekiz.dört inçlik tablet yapsalardı. Şimdi benim merak ettiğim Tabs ile note serisinde kalem dışında ne gibi farklılıklar var. Mesela noter serisinin internette tanıtım videolarını izlediğim zaman internette gezinirken netteki gördüğüm şeyleri anında kopyalamak gibi bir özellik sendede var mı? Heralde anladığım kadarıyla tabletteki s ile başlayan uygulamalar dışında başka bir farklılıklar var mı? Bir de benim note seriyesine yönelmenin sebebi iphone kullandığım için daha farklı bir işletim sistemi olsun istedim. Nota serisinden birilerini almayınca da Tabs yerine gidip iPad mini Retina 32 GB filan mı alsam diye düşünmüyor değilim? Anlayacağın kafam iyice karıştı. Ama seninde dediğin gibi herhalde eski note serisinin ürünü olanı almaktan vazgeçtim. Ona 700 vereceğime hızlıal da 750 tl tabs alırım daha iyi :)

Detaylı olarak bilmemekle beraber, Tab S' te superamoled ekran ve parmak izi okuyucusu var.Sanırım bunlar Note Serisinde yok.Super Amoled olmasindan dolayı herhalde Ultra güç tasarruf modu var ki gerçekten kullanışlı.Ekran Siyah beyaz oluyor ve sadece belirli programları kullanıyorsun.
    Eger dediğin özellik iki programı yanyana açıp birinden diğeri resim veya metin kopyalamaksa Tab Proda var (yani Tab Ste de vardır).
    IOS mu Android mi dersen onu bilemeyeceğim fakat bence Android daha kullanışlı.Otg kablosu ile flashbelleğini Tab Se bağlayabiliyorsun, veya ekstra güç verip 1tb'lik harici diskinden de film izliyebilyorsun.
    Onun dışında yine yanlış hatırlamıyorsam Ipadin Sim kartlı modeli dışında diğerlerinde Gps yok.Tab Ste var.Tabi ne kadar kullanacaksın bilmiyorum;)

• Hocam son olarak peki simdi ben note serisinde ki gibi mesela internette gezinirken birşey gördüm ekran görüntüsünü alıp üstüne bir seyler karalayabiliyor muyum? Muhtemelen yapılıyordur ama çok kullanışlı mı? Ayriyetten bugün mağazada sordum ofis programları konusunda tabs daha kullanışlı dedi. Polaris 5in %40ıni tabs te ise %90a yakını kullanılıyor diyo. Şu kalem sevdam yüzünden ya yakıcam basımı ya da çok güzel bir iş yapıcam :)
    Şuan benim alacağım 3 cihazın fiyatı
    Tabs 10.5 917 tl
    Tabs 8.4. 717 tl
    Galaxy note 2014. 1069 tl. Bu ürünlerin hepsinde 360 derece dönebilen kılıf ve 32 gb sandisk class10 dahil. Bu durunda beni cezbeden tabs serisi oluyor. Ama spen beni cezbedip duruyor. Ayrıca hocam note 2014 e android 5 güncellemesi gelecek mi biliyor musun sen ?

Onu tabiki yapabiliyorsun.Aslında tab stede birseyler yaparsin, en azindan ekran goruntusunu yakalayip, galeriden onun ustunde oynama da yapabilirsin.
    Ofis programı konusunda zatek Hancom ofis geliyor, Tab Ste, Note'tada geliyor mu bilmiyorum.Ama prrogram cok kullanışlı, aynı microsoft ofis gibi.
    S peni ne kadar kullacaksın bilemiyorum, ama güzel deneyim olabilir.
    Dıger taraftan aradaki fiyat farkına bir bluetooth klavye de alıp bilgisayar gibi killanabilirsin Tab Si:)
    Bence 5 guncellemesi gelir ama ne zaman bilemiuorum:)

• Müteferric kullanıcısına yanıt
    Valla bi teknoloji sitesinde yazmamışlar gelicek veya gelmicek diye ama bakalım. Büyük ihtimalle tabs alıcam ama işte araştırıp duruyoruz. Şimdi de hangisini alsam muhabbeti oldu benim için aradaki 200 tl fark az degil. Şimdi hocam ben her hafta Edirne'ye gidip geliyorum. Otobüste kullanıcam. Sonra dışarı çok çıkarirmıyım bilmiyorum. Ama ağırlıklı olarak evde kullanırım herhalde. Ama hafta sonları iş yerine götürürüm herhalde. Onun dışında oyun, nette gezinme, sosyal medya için filan kullanırım herhalde. İşte note olsa arada da yazar çizerdim bişeyler:) bide kitap filan okurum adada maksat artistlik olsun :) bunlar için hangisini alsam acaba?? Ayrıca nette yazdığına göre android tabletlerde uygulama optimizasyon sorunu varmış. İpad o konuda 1 numaraymış. Bu konuda da beni aydınlarabilir misin? Bide hocam bir adrt herhangi bir kalem alsam çok kaliteli olmasına gerek yok. Tabs e yükleyebileceğin snote tarzı programlarda kullanabilir miyim ?

Valla senin halinden anladığım kadarıyla Tab S daha bir uygun sana.Speni takılmacasına istiyorsun:D
    Taşıması senin için sorun değilse, 10.5 bak, yok tek elde takılırım diyorsan 8.4 :) 10.5 alırsan klavye ile bilgisayar deneyimi çok hoş olur.8.4te biraz netbook havası oluyor.
    Uygulama olarak valla android markette çok güzel not uygulamaları var.Bunları bir yuvarlak başlı tablet kalemiyle kullanabilirsin,ama tabiki S pen'in Si kadar bile kaliteli değiller,sadece basmak ve karalamak için yeterliler;)
    Aynen öyle hocam. İnsanın başına ya meraktan ya .. :) şimdi o zaman tabs e karar verdiysek demin sorduğum androidde uygulamalar daha çok telefon için çıkıyor diyolar. Tablette açtığında sıkıntı oluşuyormuş. Bu doğru mu? Eğer böyle birşey varsa hangi boyut daha avatajlı olur ?

Ayrıca klavye işini başından beri düşünüyorum. Lakin şilöyle bir durum var. Ona para buna para derken iyice uçtu bütçe :) ben şunu merak ediyorum. Bu usb li kılıf şeklinde klavyeler var onlar nasıl olur kullanışlı mı? Yanına da bir adet mause aldın mı tamam :) ve 8.4 için klavye seçeneği yok mu ? Varsa da kullanışlı olur mu ?

Bazı uygulamaların çıkmadığı doğru ama benim denk geldiğim sadece whatsapp.Onun dışında arayıp da tablet diye karşıma çıkmayan olmadı.
    Ben uyumsuzluk sorunu yaşamadım yükledığim hıçbir uygulamada.Ben Tab Pro içın diyeyim (çünkü tab pro biraz daha performanslı donanıma sahip);
    -Real Racing 3'ü
    -Gt Racing 2'yi
    -Dead Trigger 2'yi
    -Asphalt Airborne'u en üst grafiklerde oynuyorum.

Ama nedense Gangstar Vegasta bazen frame atlaması oluyor.Bu tecrübeye bakarak en azından sana diyebilirimki bu oynuları oynayabilirsin, herhangi bir uyumluluk sorunu olmaz.Belki biraz daha düsuk performans verir o zaman da bi kademe azaltırsın kaliteyi.

Klavye içinse ne bilim bence uçmaya gerek yok, nasıl olsa evde kullanılacak.O yüzden şöyle bir set fazlasıyla tatmin eder.;)
    http://www.hizlial.com/logitech-mk240-wireless-desktop-siyah-klavye-mouse-set-920-005789/10288045

Nasıl yani hocam senin cihaz tab s ten daha mı iyi benim kafam karıştı :) Bu yolladığın klavye tab s ler ile uyumlu mu ?
    Bendeki cihaz qualcomm snapdragon 800 cpu ve adreno 330 gpu kullanıyor.Tab S ise Exynos cpu ve mali t628 sanırsam gpu kullanıyor.Bu da tab proya direkt performans odaklı kullanımlarda avantaj sağlıyor.
    Ama merak etme Tab S de üstdüzey diger tabletlere oranla.

O klavye ve mouse setini Tablete bağlamak için tek lazım olan şey bir otg kablosu.Taktığın anda direkt tablette imleç görüntüsü cıkiyor zaten.İste onu diyorum ben.Usb ile bağlanabilen çogu sey otg kablosuyla tablette de kullanılabiliyor.Klavye mouse joystick flash bellek v.s ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 3 Ocak 2015; 1:02:32 >
    En iyisi onları daha sonra alayım ben hepsini bir anda alıp faydalanmak istemiştim ama indirim sayesinde iyice kafam karıştı indirimler de yanacak bu gidişle :) Hocam seninde maşallahın var herşeyini çözmüşsün bu tablet dünyasının :)
    Birşey çözdügümden değil ben de senin gibi parasını hak eden ve benim ve ailemin bütçesini sarsmayacak bir ürün arıyordum.1-2 ay baya video izledim ve konuları okudum.Sen de oku, yarın da tabletinden okumaya devam et;)

İnşallah hocam :) Peki sen snapdragonlu ürünü nereden aldın hocam. Türkiye de satılıyor mu ? Öyle bir ihtimal varsa tabs için alabilir miyim ben varsa eğer ?
  • Ben 2 ay kadar once aldım,tab pro zaten ocaktan beri uretiliyordu.Tab S çıkìnca fiyatı 650ye kadar düştü bende aldım.Samsung yakın zamanda uretimini durdurdu.Türkiyede de stoklar neredeyse bitti.O yuzden bosver, sen Tab Se yonel;)

• konunun başlığını biraz değiştirseniz.
  • 100 tl ile girmissin 20 tl hesabi yapmissin 1000tl ile cikmissin :D gülerek sayfaya baktim
  • metep M kullanıcısına yanıt
    Önerin ne hocam ?? Ne yapayım konu ismini ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.