Şimdi Ara

Hometect premium 7' ips tablet!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla ben de anlamadım :) ama yukarıda dediğim gibi ailem doğum günü hediyesi olarak almak isteyince bende tamam dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar maddiyat varken 139tl lik tablet almak elbet mantiksiz, Acele etme ihtiyaclarin dogrultusunda al en dogrusu odur her zaman
    Gelelim a101 tabletine kagit uzerinde mukemmel tablet bence ben 2 tane almayi dusunuyorum kim ne derse desin..
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Valla hocam siparişi verdim dün akşam tab s 10.5 olanı. Note ile baya bi arada kaldım ama artık almış bulundum. :) hocam tablet güzel a101 deki ama ne kadar götürür adamı orasını bilemem işte. Ben de anneme onu mu alsam siye düşünüyorum şimdi. Hometech Firmasına mesaj attın cevap yok. Aradım ama açmadılar. Bende geri vazgeçtim.

• ne0n66 kullanıcısına yanıt
    ohh verdin mi siparişi,hadi hayırlı olsun;) aslında taşımak sorun olmasa büyük ekran herzaman daha güzel.Sen de öyle karar vermişsin zaten;)
  • http://www.aralgame.com/beta/tablet-pc/premium-tablet-7-ips Su tablet ne kadar kotu olabilirki siparis vermedim a101 den alacagim ilk once 1tane alip deniyecegim begenmezsem iade ederim begenirsem 2. alirim
    Hayirli olsun...
    1sene goturse aylik 12 tl eder :D
  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    Valla verdim hocam. Ama hala bi ukte kaldı içimde taşıma olarak zorlar beni bu alacağım gibime geliyo. Ayrıca bunun elde kullanımı da zor gibi geldi bana artık bi gelsin bakalımda :)

• MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Valla hocam a101 de iade konusunda sıkıntı çekebilirsin. Çünkü teknoloji aletlerinde iade almamaya çalışıyorlar.

Boşver, hem klavye ile tam laptop gibi olur;)

Hocam iyi hoş diyosun da klavye mause pahalı ya. Bakalım bi gelsinde ondan sonra deraylıca konuşuruz ;)

Yahu 50 liralık wireless klavyeden bahsediyorum:) yoksa o 250 liralık orijinal tabs klavyesinden degil
    bu arada o logitech klavyeyi haftasonu metroda inceledim, yazımı gayet kolay, tipi hoş ve hafifmiş.ben bi ara alacağım:)

Hocam seninki ufak değil mi ? Uzunluğu ne kadar dı o kavyenin? Birde ingilizce mi türkçe mi klvye ?

Uzunluğu yanlış hatirlamıyorsam ,10.5 inc tabletin uzunluğu kadar.Tabi cok daha dar.Tuşlar türkçeydi

Ben bugün baktım o kavyeye ayak üstü. Tabletten az daha uzun. Ama güzel bi klavyeye benziyordu. Gerçi çok incelemedim ama. Tablet gelsin de bi bakalim.

• Aynen, tabi ben de hemen demedim zaten.Benim de şuan ihtiyacım olduğundan degil, hoşuma gittiği ve uygun fiyat olduğu için;)

• Yani alınabilir bir fiyat. Taksitle hissettirmez bile :) hocam ben şimdi bide hafıza kartı alıcam sa hangisinden alsam acaba. Sandisktin ultra serisi var max 30 mb yaziyo bide extreme serisi var baya yüksek hızları. Çok farkeder mi acaba cihazın hızı açısından.

Valla onları pek bilmiyorum, ben de bir ara 32lik bakıyordum, aklımda kalan modeller sandisk, team ve toshiba.Toshibayı gecen hafta A101de görmüstüm , 39 lira idi

• klavyede hangi kablosuz modelden bahsediyorsunuz ? bende K360 var ama destekleyeceğinden şüpheliyim tabletlerin. Unifying alıcılı.
    64gb kartı fat32 yapsak cihazlar tanır mı ki
  • metep M kullanıcısına yanıt
    http://www.hizlial.com/logitech-mk240-wireless-desktop-siyah-klavye-mouse-set-920-005789/10288045
    Bu modelden bahsediyoruz.Otg bağlantısı direkt olarak algıladıgı için bir sorun olacağını sanmıyorum.Çünkü normal kablolu mouse'umu nasıl algiliyorsa, son nokta o usb çıkışı olacağı için unyfying alıcı verici işi otg bağlantısını etkileyecğini zannetmiyorum;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

http://www.hizlial.com/logitech-mk240-wireless-desktop-siyah-klavye-mouse-set-920-005789/10288045
    Bu modelden bahsediyoruz.Otg bağlantısı direkt olarak algıladıgı için bir sorun olacağını sanmıyorum.Çünkü normal kablolu mouse'umu nasıl algiliyorsa, son nokta o usb çıkışı olacağı için unyfying alıcı verici işi otg bağlantısını etkileyecğini zannetmiyorum;)

bahsettiğiniz klavye Mouse seti o usbye özgü. taktığınızda görmezse sorun zaten. usb alıcıyı bulmak sıkıntı.
    unifying alıcılı 2 cihazım var. alıcının biri bir cihaza biri başka cihaza bağlı olduğunda cihaz unifying yazılımında tanıtılmış olan cihazda çalışırken diğerinde çalışmıyor.
    2.de tanıttığımda önceki tanıttığımda çalışmıyor. alıcıları yer değiştirme de sorunu çözmüyor. unifying yazılımı kurulu değilse alıcıyı pc görmesine rağmen cihazları otomatik tanımıyor. tanımadığında başka klavye/Mouse bağlayıp tanıtmak zorunda kalmıştım.
    play storea baktım ama alakalı uygulama bulamadım. K360 ve M525 toplamda 75tlye tutmuştu aldığım sıralar. tek alıcı 6 cihaz desteklemesi pcde usb port sıkıntısı çekenler için güzel. notebookumun klavyesi ve touchpadinin yerine daha kullanışlı geliyor ikisi.
    desteklemezse şarj ve usb hub destekli otg kablo arayışına gireceğim.ayrıca klavye de lazım olacak. dıştan güç destekli usb hub var aslında onu otg kablonun ucuna taksam huba 5v 1A-2A güç desteği versem çalışır mı acaba.
    anlaşılan kendim deneyip öğreneciğim

• metep M kullanıcısına yanıt
    Hehe sen de baya çekmişsin, belki yurtdışı forumlarda aynı şeyleri yaşayan biri vardır:) Benim bu klavye otg ilgim oluşuna kadar pek bir klavye bilgim olmadığımdan, mouse ile klavyeyeyi bir arada görünce aklım unyfyinge gitti.Ama senin kastettiğin geŕcek anlamını şimdi senden öğrendim:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.