Şimdi Ara

HOMM4 Multiplayer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu internetten oynayabileceğimiz bir server var mı? Eskiden HOMM3'ü msnzone dan oyanamıştık ama şimdi bulamadım orada.Daha doğrusu artık hiç pc oyunu yok.Bildiğiniz bir server???

• Netten oynaması bayıyor soylıyım. homm3 u arıyorsun yani...
  • Yok yaw baymaz.Biz çoook çook oynadık aynı bilgisayardan arkadaşlarla ama artık uzakta kaldılar. MSN de buldum homm3 ama bize homm4 lazım.
  • Çok zevkli bir oyun, nasıl bıkar insan heralde en uzun oynadığım oyun bu. Akşam başlar sabaha doğru bırakırdık.Tabi yine de bitmezdi larg haritada :) Neyse bakarız bir çaresine...
  • Ya gamespy denen zımbırtıyla denesene. Pek anlamam ondan ama sanırım amacı nette oynanan oyunları bulmak değil mi? Bak sana önerim medieval oyna homamı aratmaz. :)
  • Gamespy paralı değil mi? Onun dışında bi site yom mu bildiğiniz homm4 u oynamak için. Networkden yerel iplerimiz olduğu için birbirimizi göremiyoruz routerı ayarlamadan. O yüzden site lazım.
  • bende zaten oyun kotu demedım. ama oynanısı mı yavash desem bılemıyorum nasıl acıklasam ama olmuyor ıste homm3 le kac defa yatmadıgım olmustur bılmem. oyle bır oyun bırdaha da gelmez zaten heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.