Şimdi Ara

Honda 1988 model, fikirleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyi kullanılmış gibi
    ya da iyi makyajlanmış satış için
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Bence Accord düşünün hocam parça maliyeti ve bulunması sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü Legend'e göre çok daha fazla tutulan bir otomobil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kasasi-duzgun-1990-honda-accord-2.0i-full-plusfull-103645075/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-tum-bakimlari-yapildi-97371983/detay

İzmir'deki benim bile aklımı çeldi diyebilirim gayet diri duruyor.

Legende sıfır masraf yapsanız size 6.000 liraya patlayacak LPG taktır sağını solunu düzelt 8.000 lirayı bulacak ki daha fazla harcamak gerekecek o araca

beni legend da cezbeden v6 olması bide tek kapı olması .

ileride 3-4 yıl sonra arabayı komple elden geçirmeye uygun bi araç en baştada yazdıgım gibi sürekli kullanılacak bi araba olmayacak 1 yıl ancak kullanılcak sonrasında 2. arabayı alırım legendı da keyfe keder peyder pey sıfırlamak için alacagım bnm için öncelikle beni 1 yıl kadar idare etmesi sonrasında sürekli kullanılacak bi araba olmayacak

Ne desem boş önce ki sahibi ne kadar bakabilmiş araca bu çok önemli olası bir restorasyonda da parça sıkıntısı yaşayabilirsin

Zamanında bende V6 motor kullandım evet sıralı silindirli sisteme göre daha fazla tork ve daha güzel bir sese sahip fakat ustaları çok uğraştırdığından 3 kuruş alıyorlarsa 5 kuruş ücret talep ediyorlardı ki benim kullandığım aracın yaygın bir parça bulunabilirliliği olsa da bazı parçalarda çok sorun çektim:2.0 V6 MK1 Ford Granada.

Ford Granada gibi bir araçtan ben parça sıkıntısı çektiysem bu araçtan sen 5 katını çekersin diye düşünüyorum

Bence sen 2.0 sıralı sistem Accord al performansı son derece tatmin edicidir ileride bir restorasyon işinde ise mekanik olarak parça sıkıntısı çekmezsin,daha ucuza daha diri bir araç yaratabilirsin.

Almadan önce git bir sanayiye yada internetten parça durumlarını araştır olduk olmadık parçalar sor ustalara

Seni çok iyi anlıyorum aslında fakat Türkiye'de bu aracın parçalarını bulman çok çok zor aylarca saçma bir parça yüzünden sanayilerde çürür aracın.

baktım ama hepsi yurt dışında ve çok ta fazla oldugu söylenemez...

• Daha ncapler yokken mazda firması 1993 yılında carpışma testlerini kendi yapıyormus. DAha eski videokarda vardır arastırmak gerek.

http://www.youtube.com/watch?v=SAUii4UVrCc

Hatta burda arabanın karoserinde sensorler var. Orda sadece carpılan kısım bozuluyor kabiniçi kesinlikle aynı kalıyor carpısmadan sonra. O yıllarda japonların ne kadar guvenli otomobiller urettiginin kanıtı bunlar.
  • Çok ama çok uğraş ister bu araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Çok ama çok uğraş ister bu araçlar.

nasıl anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

yaşına göre temiz gözüküyo
    iyi kullanılmış gibi
    ya da iyi makyajlanmış satış için

bide bunu anlayabilecek birisini bulmak lasım kaporta iyi durumda gözüküyor ama motor şanzıman ve al takımlar için nedir ne degildir bilmem iice kafam karıştı...

• 2500 liralık borcuna taksit yaptırmayı düşünüyorsan hiç alma çok üzülürsün elindeki paradan da olma.

Neden dersin onuda cevaplıyım böyle bir arabayı alırken sağ cebinde 3500 varsa sol cebinde de aynısı olacak. Yoksa uzun süre camdan izlemek zorunda kalırsın kapalı kutu nereden ne arıza çıkarır ekonomik gücün yetermi aylarca parça bekliyenler var çevre lazım bunları unutma. Birde adamı ara konuş aramadın herhalde daha detaylı bilgileri öğren hangimiz kullandıkta bunu saglıklı bilgi verelim? Aynı şehirdeysen görmeye git bir tur atmak istiyorum de 20 lirayı da iliştir arabanın bir yerine beleşçilik olmasın bak keyfine beğenirsen gerisi senin kararın.
  • 1988-2005 arası annemde Full otomatik Honda Accord 88 model vardı. 17 yaşında aracı sattık. Araçtan bahsedersek mükemmel bir sürüş zevki o zamanlar çoğu arabalarda olmayan hidrolik direksiyon, merkezi kilit, otomatik açılan cam tavan, elektrikli aynalar ve klima araçta mevcuttu. Sattığımızda araç 165 bin km'deydi. Hatırladığım masrafları otomatik şanzımanın balataları değişti. Geriye takınca aracı zamanında geriye geçirmiyordu. O parçanın masrafı çoktu. Otomatik Cam motoru değişti ve Klima arızalandı. Hatırladığım 17 sene boyunca sadece bunlar. Araç 2. aracımız olduğundan ve az kullanıldığından biraz bakımsız kalmıştı ama motoru veya diğer parçaları bir kere tık demedi. Umarım yazım size bir fikir verebilir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar buradan bana yardım edenlere, biz eşi ikna edene kadar araba ilandan kalkmış hayırlısı olsun...
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acillll-farkli-olmak-isteyenlericin-100120872/detay

Bu arabayı alamyı düşünüyorum. Tabii kendi gözlerimle görmedim. Alıp uzun süre binmek istiyorum ve ileride 2. araba kullanıp nostalji misali gezebilirim iyi bi fikir midir. , parçası bulunur mu sonrasında...

bu aracı bende gördüm bugun arkadasıma gostericektim baktım yok = ).... güzel araç vergi borcunu ode al diyecemde araba yok ... içi cok hosuma gitti ve tek kapı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acillll-farkli-olmak-isteyenlericin-100120872/detay

Bu arabayı alamyı düşünüyorum. Tabii kendi gözlerimle görmedim. Alıp uzun süre binmek istiyorum ve ileride 2. araba kullanıp nostalji misali gezebilirim iyi bi fikir midir. , parçası bulunur mu sonrasında...

bu aracı bende gördüm bugun arkadasıma gostericektim baktım yok = ).... güzel araç vergi borcunu ode al diyecemde araba yok ... içi cok hosuma gitti ve tek kapı...

hayırlısı olsun diyoruz artık baska bahara diyip kendimi avutuyorum...

• Arkadaslar oncelikle herkese merhaba.
    Bende 2004 model accord 2.4 kullanicisiyim.
    Son 1 aydir arabamin mars motoru baygin calisiyo ve zor aliyo.akuden diye tahmin ettim degistirdim fakat hala devam ediyo.mars motoru komurunden kaynaklanabilirmi.eger oyle ise guvenilir bi yer varmi onerebileceginiz degistirmek icin ist veya izmitte.
    Fikir ve yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
     Honda 1988 model, fikirleriniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.