Şimdi Ara

Honda Accord 2.0 OV LPG Taktıracağım Öneri Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Aracınız ve kitiniz hayırlı olsun fakat açıkça belirtmek gerekirse biraz ilginç bir durum oldu.

Buradan tavsiye istediniz, herkes bir şekilde yardımcı oldu. Nerede ikamet ettiğinizi sorarak size yakın Prins ve Teleflex bayiilerini arayıp bilgi aldıktan sonra size özel mesaj attım.

Ama siz hiç zikretmediğiniz bir kit taktınız.

Tekrar güzel günlerde kullanmanızı umuyor, LPG sektörüyle hiçbir maddi bağlantısı olmayan bir Accord kullanıcısını burktuğunuzu belirtiyorum.

Lütfen araç ve kit ile alakalı tecrübelerinizi Accord Kulubü'nde paylaşınız.

Saygılar

Sevgili meslektaşım kesinlikle sana katılıyorm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst.ylmz

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

Arkadaşlar bugün LPG sıfırlandı, 2,40 TL'den aldığım 87 TL'lik LPG İstanbul Şehir içi kullanımda 290KM gitti. Yani kilometrede 30kr yakarken 100km'de 12,5 LT gaz tüketmiş.

Dİkkatimi çeken ise yol bilgisayarı 12,5 LT benzin gösteriyordu.

merhaba, foruma en son siz yazmışsınız şu an aktif değil.
    landirenzodan memnunmusunuz bir sorun yaşadınız mı bu süreç içinde. bende taktırmayı düşünüyorum çünkü. nerde taktırdığınızı da söyleyebilir misiniz.
    teşekkürler.

Ben çok memnundum kesinlikle bir sıkıntı yaşamadım
    şimdiki aracım yeni kasa Accord,bunda ise Lovato var, şuana kadar bunda da sorun çıkmadı. Ortalama şehir içi 26-28kr yakıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mst.ylmz

quote:

Arkadaşlar bugün LPG sıfırlandı, 2,40 TL'den aldığım 87 TL'lik LPG İstanbul Şehir içi kullanımda 290KM gitti. Yani kilometrede 30kr yakarken 100km'de 12,5 LT gaz tüketmiş.

Dİkkatimi çeken ise yol bilgisayarı 12,5 LT benzin gösteriyordu.

merhaba, foruma en son siz yazmışsınız şu an aktif değil.
    landirenzodan memnunmusunuz bir sorun yaşadınız mı bu süreç içinde. bende taktırmayı düşünüyorum çünkü. nerde taktırdığınızı da söyleyebilir misiniz.
    teşekkürler.

Ben çok memnundum kesinlikle bir sıkıntı yaşamadım
    şimdiki aracım yeni kasa Accord,bunda ise Lovato var, şuana kadar bunda da sorun çıkmadı. Ortalama şehir içi 26-28kr yakıyor

cevap için teşekkürler.
    honda zaten sorunsuz bir araç o yüzden lpg yede rahatlıkla uyum sağlıyor. ama prinsten şikayet eden birini duymadım zaman geçince genel olarak diğer markalarda sıkıntı yaşayan çok olmuş çünkü.

• Merhabalar...

Benim Honda Accord 2.0 155 Hp aracım var.. LPG dönüşüm yaptırmak istiyorum ve şu an için tercihim de BRC markası...
    Fakat merak ettiğim konu, 150 Hp ve üzeri araçlar için turbo kitten bahsediliyor..bununla ilgili bilgi Verebilir misiniz acaba..

Aracım için en uygun donanım nedir...

Şimdiden çok teşekkürler..Kolay gelsin..
  • Arkadaşlar aynı araca yani 2.0 Accord EX otomatik araca LPG araştırıyorum. Biraz forumlarda vs. okuduktan sonra şu kanaate vardım:

- Prins VSI2 en sorunsuz olanı görünüyor fiyat yaklaşık 2450 tl taksitli
    - BRC yi de Honda dan taktır problem olmaz dediler. Fiyat haliyle daha uygun, tam fiyat almadım ama 1600 civarı sanırım. Kartal da mucib mi ne diye bir yer var onların methini duydum. BRC olursa orayı düşünüyorum.
    - Honda ikiler bostancı dan bir usta da yakınlarda bir yere Zav..li taktırdıklarını söylediler, onun fiyatı da sanırım 1600 ler civarında. Tavsiye ediyorlar
    - Bostancı Çetinsay çok para vermek istemiyorsam Atiker italyan parçalı olan bir sistem varmış. 1300 TL onu tavsiye ediyor ve lamba yakma vs. garantisi veriyor. Çetinsaya güvenilir mi?

Ben bu aracı yaklaşık 60.000 km kullanıp satarım. Ama kullanım esnasında titreme, lamba yanma v.s. gibi kıl tüy sorunlar istemiyorum.... Gönlüm Prinsten yana ama aynı sorunsuzluğu 1600 e alabileceksem neden fazla para vereyim?
    Aranızda LPG li bu km leri yapmış olan var mı? Varsa hangi marka, kime taktırdınız... Yaklaşık bir ay içinde taktırmak istiyorum. Tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim...
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverneo -- 9 Şubat 2013; 14:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mel75

Arkadaşlar aynı araca yani 2.0 Accord EX otomatik araca LPG araştırıyorum. Biraz forumlarda vs. okuduktan sonra şu kanaate vardım:

- Prins VSI2 en sorunsuz olanı görünüyor fiyat yaklaşık 2450 tl taksitli
    - BRC yi de Honda dan taktır problem olmaz dediler. Fiyat haliyle daha uygun, tam fiyat almadım ama 1600 civarı sanırım. Kartal da mucib mi ne diye bir yer var onların methini duydum. BRC olursa orayı düşünüyorum.
    - Honda ikiler bostancı dan bir usta da yakınlarda bir yere Zav..li taktırdıklarını söylediler, onun fiyatı da sanırım 1600 ler civarında. Tavsiye ediyorlar
    - Bostancı Çetinsay çok para vermek istemiyorsam Atiker italyan parçalı olan bir sistem varmış. 1300 TL onu tavsiye ediyor ve lamba yakma vs. garantisi veriyor. Çetinsaya güvenilir mi?

Ben bu aracı yaklaşık 60.000 km kullanıp satarım. Ama kullanım esnasında titreme, lamba yanma v.s. gibi kıl tüy sorunlar istemiyorum.... Gönlüm Prinsten yana ama aynı sorunsuzluğu 1600 e alabileceksem neden fazla para vereyim?
    Aranızda LPG li bu km leri yapmış olan var mı? Varsa hangi marka, kime taktırdınız... Yaklaşık bir ay içinde taktırmak istiyorum. Tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim...
    Selamlar...

sorunsuzluğu 1300 e alabilirsiniz atiker safefast obd sistem en mantıklısı bence selamlar

• 1300 e accorda lpg takıyosanız hemen accord alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

1300 e accorda lpg takıyosanız hemen accord alıcam

Evet Accord montajı 1300 lira hemde 10 taksit kkartına ,ayrıca lpg ile ilgili en ufak sorununuz olmayacak şekilde yapacağım. selamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.