Bildirim
Honda Accord 2.0 OV LPG Taktıracağım Öneri Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba;
Aracınıza uygun urunumuz BRC MY11 dır. HONDA nın araclarında tercıh ettıgı urun de BRC dır.Benzıne gore %40 oranında tasarruf saglarsınız.Sıstemımız 2 yıl 100.000 km garantılıdır.Aklınıza takılan tum sorular ıcın bıze yazabılırsınız. -
Fıyat aralıgı nedır? SOrun yasamak ıstemıyorum -
Hocam sizi Accord formuna davet eder, naçizane Hollanda üretimlerinden Vialle, Teleflex GFI ve Prins kitleri öneririm.
Accord forumu:
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=15457287&p=1
Saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: alwaysfc
Fıyat aralıgı nedır? SOrun yasamak ıstemıyorum
Bu araclara defalarca BRC montajları yapıldı,gonul rahatlıgıyla 2A BRC servıslerınde donusum yaptırabılırsınız.Fıyat P.M olarak gonderıldı. -
Sorunsuz Tek Sistem Prins -
quote:
Orijinalden alıntı: Prins Recep
Sorunsuz Tek Sistem Prins
Recep Ustacığım oldu mu şimdi?
Bakın ben başka kit kullanıyor olmama rağmen yine de Prins'i tavsiye listeme ekledim.
Siz ise "tek sorunsuz" diye lanse ettiniz.
190 beygirlik makinemde kullanıyorum da 155'likte ne sorun çıkarır Teleflex?
Selamlar -
Aslında kafamdaki markalar PRINS ve TELEFLEX, bunları kullanalar pek sorundan bahsetmemiş -
Honda OEM olarak BRC dedikten sonra Prinse Teleflexe daha fazla para gömmenin bir anlamı yok bence. -
Büyük motorlu araçlarda BRC 2.000 TL'ye yakın fiyat veriyor.
Neden 100-150 lira daha verip Teleflex takılmasın ki?
Saygılar -
Brc 1700 TL civarı teklifler geldi , Prins 2300 -
Özür dilerim. Benim aracım 2.4 ve 190 bg olduğu için bana o zaman verilen fiyat yüksekti.
Selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: sicakyuz
Özür dilerim. Benim aracım 2.4 ve 190 bg olduğu için bana o zaman verilen fiyat yüksekti.
Selamlar
şehir içi ne yakıyor ? LPG -
11 litre/100 km civarı. Kışın soğuklarda ve kış lastikleri varken, günde 4 km git-gel trafiklerinde 12,5 litre yaktı. (benzin hesap edilmiş değerdir)
Saygılar -
Lovato'nun yüksek motor güçlü araçlar için özel olarak ürettiği büyük regülatörlü easy smart hp kiti aracınıza son derece uygundur. Fiyatı şu günlerde kampanyadan dolayı 1550 TL 10 taksittir.
Memnun kalırsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: sicakyuz
quote:
Sorunsuz Tek Sistem Prins
Recep Ustacığım oldu mu şimdi?
Bakın ben başka kit kullanıyor olmama rağmen yine de Prins'i tavsiye listeme ekledim.
Siz ise "tek sorunsuz" diye lanse ettiniz.
190 beygirlik makinemde kullanıyorum da 155'likte ne sorun çıkarır Teleflex?
Selamlar
Abi Özür dilerim Size katılıyorum :)
-
PRINS 2100 TL teklif aldım nakıtte iyimidir?
Bu arada aracın garantısı devam edıyor sanırım BRC ıle anlasmalarıvarmıs PRINS takarsak sorun yasarmıyız acaba -
Arkadaşlar Landi Renzo taktırıyorum, beğenmezsem farkını verip prins'e gecebılecegım arada 500 TL fark var
Landi Renzo büyük enjektör takacağız dedıler bunlarda buyuk kucuk ayrımı var mıdır, yanımda fx35'e landi renzo takıldı, golf ve astra'da da landi renzo vardı, çalısırken enjektörler çok sesli çalısıyor ama ıcerden duyulmuyor dedıler, ses canımı sıktı bıraz ama prins'e o kadar para verme dedıler, aynı zaman da prins'de satıp taktıkları için onlara inandım sonucta ıkısı ıcınde satıs ve servıs sunuyorlar. -
Prins Bayileri Öyle Prins Takdırma Diyorlar Yapacak Bir şey Yok
Bence Prins Sistem Bir Kere Takdınız Unutunuz.
İpragaz Gibi Dev Var Arkasında Kalite
www.lpgotogaz34.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 27 Ekim 2011; 13:53:44 > -
quote:
Prins Bayileri Öyle Prins Takdırma Diyorlar Yapacak Bir şey Yok
Bence Prins Sistem Bir Kere Takdınız Unutunuz.
İpragaz Gibi Dev Var Arkasında Kalite
www.lpgotogaz34.com
Recep bey aslında taktırma demedıler ıksıındende alacagın verım ve sorunsuzluk aynı dedıler, sadece enkektorlerı daha kalıtelı malzemeden olusuyor prins'in ve prıns yetkılı satıcısı tok satıcı , fıyat polıtıkasını koruyor dedıler, Landi Renzo'dan alamayıpda Prins'den alacağın ekstra bir verim yok dedıler
Benzer içerikler
- lpg tank değişim süresi 15 yıl
- atiker lpg beyin üzerindeki ayar vidaları
- sıralı sistem lpg düğmesine elektrik gelmiyor
- lpg şamandıra arızası
- chery tiggo 8 pro lpg yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X