Şimdi Ara

HONDA Accord 2.4 titreme sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim aracimda -2010 accord- da titreme vardi motor kulak garantiden degisti duzeldi çünkü her hiz ve devirde vardi. Fakat bu 1800-2000 arasi farkli, bu devir araligina özgü. Cozum bulursaniz lutfen yazin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

Bu çok normal. Arabayı bayıltıyorsunuz da ondan...

Otomatik arabanın bayilmaı normal mi... Ben bu aralarhonda aldim ayni sorun bende de var. Sefvis normal dedi ama bence ddeğil.

• rsi kullanıcısına yanıt
    titreme sorunu benim aractada vardi yaklasik 10 filan arastirdim son olarak maras serviste sanzuman yag ve filitresini degistiler sorun yok su an iki hafta once degistirdim 250 tl 1800....2000 devir arasi yapiyordu

• Bu titremede yagi cikartilar orjinal olmadigindan bahsettiler sanzuman

• Arkadaslar benim arac 2.4 .....2004 accord ben mgs tup taktirdim cok memnunum 42lt gaz ile yaklasik 520 km yol yapiyor sehir disi yaklasik ortalama hiz 120....130 km tavsiye ederim

• Arkadaslar benim arac 2.4 .....2004 accord ben mgs tup taktirdim cok memnunum 42lt gaz ile yaklasik 520 km yol yapiyor sehir disi yaklasik ortalama hiz 120....130 km tavsiye ederim

• Sorunun aynisi bndede var ozellik sabah ilk araca bindigimde 50 60 km arasi 4 veya 5 e atarken bayilma yapiyor. 1500 2000 devir arasi. Net 1 cozumu varmi? Isininca kesiyor :) 1 dfaya mahsus yapiyor. Hizli hizlanmada veya triptonikde bole bise yok.

• ey accord titre ve kendine dön
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.