Şimdi Ara

Honda ACCORD'a yakın bir öneri var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce muhtelif nedenlerle bu linki 2 sefer vermiştim ama ALFA 159'un yol tutuşu ile ilgili bir konu geçtiği için bir daha veriyim dedim.
    http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
  • yazdıgınız cevaplar için tşkler ederim...sanırım a4 ün yenisi çıkacagı için onu geçiyorum...accord yada 159,mazda 6 ya bakıcam....agustosa kdar baya bi bilgi birikimim olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK HumaN -- 19 Ocak 2007; 23:42:39 >
  • Mazda 6...3 değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

Mazda 6...3 değil.

hemen düzelttim sorry...
  • A4 bu ara kampanyada olduğu için gayet mantıklı bence eğer acil alınmiycaksa yeni kasa ford mondeoda beklenbilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

A4 bu ara kampanyada olduğu için gayet mantıklı bence eğer acil alınmiycaksa yeni kasa ford mondeoda beklenbilir...

mondeo da hiç fena değil hani hoşuma gitti tşkler
  • accord alacaksin ama yenisi gelir pisman olursun bi tn para...

2. el bitane 2004-2005 niye dusunmuyorsun temiz? hem zararin az olur
  • 2. el accord alırsanız daha az zarar edersiniz
  • almanyada tanıdığın varsa mazda 6 yı onlara sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mebay38

almanyada tanıdığın varsa mazda 6 yı onlara sor

var mail attım sağol tşk ederim
  • a4 fiyatları çok düşmüş ne accordu ne alfayı nede mazdayı rakip olarak kabul etmeyecek bir kalite seviyesindedir ama 1.9 motor 115 bg biraz performansı düşük kalacaktır diyerlerine göre ama vergi avantajı var ikinci eli iyi para ediyor audi sahibi olma farkı var bence çok iyi bir tercih olur ama sonuçta beklentiler önemli
  • alıp 1-2 sene sonra satacam diyorsan a4 al...asla değer kaybetmez...

aldımmı epey binerim dersen accord'u tercih et, yeni kasası gelse bile uzun yıllar bineceğin için sana zararı dokunmaz.

içim rahat olmaz diyorsan Mazda 6 ya bak oda iyidir
  • kesinlikle japon arabası olan acord ama ben toyota camryide düşün derim biraz onlara göre pahalı ama süper bi araba.
    2.4 motoru 167 hp
     Honda ACCORD'a yakın bir öneri var mı?

FİYATI GERÇEKTEN PAHALI ACORD VE A4 E GÖRE AMA BENCE ÇOK SÜPER Bİ ARABA

Yeni Camry 2.4 53,600 € + 1,435 YTL
    Yeni Camry 3.5 64,411 € + 2,653 YTL

• param o kadar olsa inanın alırdım camry yi tatlı ve güçlü bir tarzı var ama baya pahalı o paraya bmw gibi bişey alabilirim...ama gerek yok su an için accord vea a4 alsam bile 2 yıl içinde satarım...
  • 100.000 YTL'den başlıyor yuh bir Toyota için çok .. 2.4 litreden de anca 167hp çıkarmış ne diyim amerikan pazarına hitap ettiği için doğal.. Milletimiz bu yüzden gidip aynı paraya Passat 2.0 TDI-DSG Highline alıyor = 96.500 YTL o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 20 Ocak 2007; 23:20:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

param o kadar olsa inanın alırdım camry yi tatlı ve güçlü bir tarzı var ama baya pahalı o paraya bmw gibi bişey alabilirim...ama gerek yok su an için accord vea a4 alsam bile 2 yıl içinde satarım...

o zaman audi alman şart oldu ikinci elde çok rahat satarsın ve deyeride çok düşmez hondayı fiyat kırsan bile müşteri bulman biraz zor olur
  • her passatın arkasına baktıgımda 2.0tdi yani 70-90 ytllik pasat genelde görüyorum nedense
    quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

100.000 YTL'den başlıyor yuh bir Toyota için çok .. 2.4 litreden de anca 167hp çıkarmış ne diyim amerikan pazarına hitap ettiği için doğal.. Milletimiz bu yüzden gidip aynı paraya Passat 2.0 TDI-DSG Highline alıyor = 96.500 YTL o da.
  • Bana kalsa dizel falan dinlemem, 2.0 TFSI 200hp alır keyfime bakarım.. VW Grubunun dizelleri tam bir traktörr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Bana kalsa dizel falan dinlemem, 2.0 TFSI 200hp alır keyfime bakarım.. VW Grubunun dizelleri tam bir traktörr

evet ya öyle birşey var bende de su an caddy var gerçekten dizelleri motor sesi olarak baya baya randımanlı

ama benzinli motorları sağlam...hele hele golf GTI olucak

• Zaten yukarda sözünü ettiğim motor aynı 2.0 TFSI

-Leon FR
    -Altea FR
    -A3
    -A4
    -A6
    -TT
    -Golf
    -Passat
    -Octavia RS

gibi modellerde kendisini kanıtlamış ödüllü bir motor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.