Şimdi Ara

Honda ACCORD'a yakın bir öneri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben 2007 sonunda 2008 kasa Honda ACCORD almayı planlıyorum çok da beyeniyorum ama yeni kasas çıkar mı diye düşünüyorum ve bulamadım bununla ilgili bir bilgi...bilgisi olan biri varsa çok sevinirim çünkü baya kafamı kurcalayan bir soru...birde sadece görünüş olarak söylüyorum a4 mü accord mu desem ne derrsiniz..çogu kişi a4 diyor ama benim hoşuma biraz daha sportif gelen accord gidiyor.

accord 2,200cc 155 hp 65,000ytl civarı
    a4 1,900cc 115hp 78,000ytl civarı

sizce hangisi alınmalı su anki kasalarıyl birde a4 ün yeni kasasının da çıkıcagını düşünmem gerekir...ama siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK HumaN -- 19 Ocak 2007; 22:10:03 >

• audi a4 al derim çok daha iyi olur
  • a4 güçsüz birde 80 ytl ucuzda değil yani ama az daha verebilirsen a4 2.0tdi derim
    veya passat 2.0tdi 75 ytl gibi fiyatla full 85 gibi fiyatla tercihin bence passat olmalı farkındaysan kendi sınıfında o kadar pahalı olmasına rağmen satışlarda birinci
    quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

merhabalar....

ben 2007 sonunda 2008 kasa Honda ACCORD almayı planlıyorum çok da beyeniyorum ama yeni kasas çıkar mı diye düşünüyorum ve bulamadım bununla ilgili bir bilgi...bilgisi olan biri varsa çok sevinirim çünkü baya kafamı kurcalayan bir soru...birde sadece görünüş olarak söylüyorum a4 mü accord mu desem ne derrsiniz..çogu kişi a4 diyor ama benim hoşuma biraz daha sportif gelen accord gidiyor.

accord 2,200cc 155 hp 65,000ytl civarı
    a4 1,900cc 115hp 78,000ytl civarı

sizce hangisi alınmalı su anki kasalarıyl birde a4 ün yeni kasasının da çıkıcagını düşünmem gerekir...ama siz ne dersiniz

• accordun yeni kasası 2008 son çeyrekte gelir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.unal

audi a4 al derim çok daha iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!

sağol öneri için ama sanki biraz şeklini beyenmedim yaa..birde yenisi nasıl olcak ne kadar olucak....accord un yenisi herhalde yakın zamanda çıkmaz vede fiyat düşüşü olmaz die düşünmüştüm ama tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

sağol öneri için ama sanki biraz şeklini beyenmedim yaa..birde yenisi nasıl olcak ne kadar olucak....accord un yenisi herhalde yakın zamanda çıkmaz vede fiyat düşüşü olmaz die düşünmüştüm ama tşkler

Alıntıları Göster
    ya nedense passatın eski kasasından sonra yenisini pek bi beyenemedim o yüzden a4 vea accord düşünüyorum ama zaten a4 ün yenisi çıkarsa pahalı olur biraz daha..ama accord en cazip geliyo bakalım düşünelim biraz daha zaman var nede olsa

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence accoordun şu anki kasası gayet güzel.

yenisi çıksa bile en fazla bunun kadar güzel olur.

hayırlı günler.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben olsam passat alırım olmadı a4 honda pek mantıklı bi tercih gibi gelmiyor bana çok geçmeden yeni kasası gelecek zaten ikinci elide pek yok zevk için alınırsa bilmem ama mantığım honda tarafına dönmüyor

• quote:

ya nedense passatın eski kasasından sonra yenisini pek bi beyenemedim o yüzden a4 vea accord düşünüyorum ama zaten a4 ün yenisi çıkarsa pahalı olur biraz daha..ama accord en cazip geliyo bakalım düşünelim biraz daha zaman var nede olsa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

yeni mondeo cıkacak bu sene içerisinde ve arbanın tipi cok güzel bence bir bak derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

ben olsam passat alırım olmadı a4 honda pek mantıklı bi tercih gibi gelmiyor bana çok geçmeden yeni kasası gelecek zaten ikinci elide pek yok zevk için alınırsa bilmem ama mantığım honda tarafına dönmüyor

Alıntıları Göster
    a4 al Kampanya var zaten full araba o fiyata cok iyi.Dizel azda yakar.Performans istiyorsan chiplersin , 150hp falan oluyor torkuda baya ii , vergi avantajı da cabası

Bu arada eski passatın kasası yenisinden daha guzel bence.Ben eski kasasına hastaydım ama yeni kasanın arkası biraz cirkin geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

a4 al Kampanya var zaten full araba o fiyata cok iyi.Dizel azda yakar.Performans istiyorsan chiplersin , 150hp falan oluyor torkuda baya ii , vergi avantajı da cabası

Bu arada eski passatın kasası yenisinden daha guzel bence.Ben eski kasasına hastaydım ama yeni kasanın arkası biraz cirkin geliyor bana.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

ya zaten arabayı hemen alamıyorum ki agustos eylül gibi o yüzden zamanım var daha bakalım neler çıkıcak mondeo mu çıkar passat mı çıkar görücez...bende passatın yeni kasasının arka kısmını beyenmedim

• quote:

quote:

ya zaten arabayı hemen alamıyorum ki agustos eylül gibi o yüzden zamanım var daha bakalım neler çıkıcak mondeo mu çıkar passat mı çıkar görücez...bende passatın yeni kasasının arka kısmını beyenmedim

Alıntıları Göster
    Mazda 6 donanım olarak ve bir çok açıdan Accord'a üstünlük kurabilecek bir araç ama Mazda'nın satışlarının düşük olmasından dolayı kar marjını az tutmasıyla 51 milyon YTL'ye kadar fiyatları düştü.
    147 hp'lik epey atak bir motoru ve iyi bir yol tutuşu var.
    Accord'a en yakın olarak gördüğüm araç Mazda 6. Bir düşün derim.

Ayrıca Alfa Romeo 159'un dizel versiyonuda çok üstün bir araç. Hem ekonomik hem performanslı hemde karizmatik.
    65 milyondan başlıyor fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 147BLACK -- 19 Ocak 2007; 22:45:14 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    PERORMANSA FAZLA IHTIYACIN YOKSA HYUNDAI SONATA AL DERIM COK DONANIMLI UST SINIF BIR ARAC

• quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

PERORMANSA FAZLA IHTIYACIN YOKSA HYUNDAI SONATA AL DERIM COK DONANIMLI UST SINIF BIR ARAC

Alıntıları Göster
    ya arkadaş a4 ten basediyor siz mazda gibi araç tavsiye ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: malikguzel

Alıntıları Göster
    Honda Accord'a yakın bir öneri demiş.
    Mazda 6, Accord'a en yakın model. Basit ve net bir mantık...Hatta bir internet sitesinde birbirlerine benzeyen araçları bulmuşlar direkt ikisini veriyor.
    Ayrıca çok da donanımlı, Avrupa'da çok tutulan ve Dünya çapında 60 küsür ödüle layık görülen bir araç...Sadece Türkiye'deki marka profiliden kaybediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 147BLACK

Mazda 6, Accord'a en yakın model. Basit ve net bir mantık...Hatta bir internet sitesinde birbirlerine benzeyen araçları bulmuşlar direkt ikisini veriyor.
    Ayrıca çok da donanımlı, Avrupa'da çok tutulan ve Dünya çapında 60 küsür ödüle layık görülen bir araç...Sadece Türkiye'deki marka profiliden kaybediyor.

Alıntıları Göster
    Başlığı değiştirmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

• quote:

Alıntıları Göster
    yok dostum accor da yakın araba yok maalesef.birde 2.2 dizel alırsan seni çok kıskanırım a zaman. trilyonum olsa bundan başka araba almazdım. yeni kasa olayını bilmiyorum. ben accordun tipinede motorunada hastayım. biliyorsun dizel motoru dünya birinci .
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

yok dostum accor da yakın araba yok maalesef.birde 2.2 dizel alırsan seni çok kıskanırım a zaman. trilyonum olsa bundan başka araba almazdım. yeni kasa olayını bilmiyorum. ben accordun tipinede motorunada hastayım. biliyorsun dizel motoru dünya birinci .

Alıntıları Göster
    Honda senelerce Isuzu'dan dizel motor almış bir markayken daha sonra 2.2 CDTI isimli kendi üretimleri olan ilk dizel motoru yaptı.
    140 hp veriyor fakat bu kağıt üzerindeki değer ve buna rağmen 0-100'ü 9.4 saniye gibi gerçekten iyi bir akselerasyon.Ayrıca 5.5 litre gibi bir yakışı var.
    Fakat 2.2 dizel motor üst dilim vergilendirildiği için fiyatı 75 Milyondan başlıyor.
    O parayı Accord gibi donanımı eskide kalmış bir araca vereceğime 1.9 JTD ALFA 159 almayı tercih ederim. Hem daha yeni teknoloji, hem yol tutuşu daha üstün hemde vergi dilimi daha düşük. Tek eksisi ağır kasadan dolayı 0-100'ü kağıt üstü değeri gibi 9.5 saniye değil 10.5 saniye olması. Testler öyle diyormuş..
    Gerçi Accord'un piyasası daha geniş ama Honda'nın dizel piyasası ne kadar var o da meçhul. Fakat satılmayacaksa ve kar maksadı düşünülmeyeckse 2.2 dizel Accord iyi bir seçim olarak duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acar60

Alıntıları Göster
    bencede accord al.ama 77milyar vericek gücün varsa hiç düşünmeden alfa romeo 1.9JTD 150hp dıstınctıve al.bizim yan apartmandaki babamın arkadaşı aldı gerçekten çok güzel hiçbir arabaya değişmem 159u ve babamın arkadaşında a.r159dan önce 1999model bmw m5 vardı yol tutuşu olarak gerçekten bmwden iyi diyo ve araba full.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 19 Ocak 2007; 23:08:27 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

Malik saçmaladığının farkında mısın

Mazda 6 kullandın mı hayatında... Mazda zamanında japonun mercedesi idi.Bunları bilmezsin biraz dergi fln karıştırsaydın ne demek olduğunu bilirdin...

Adamı zıvanadan çıkarıyosunuz fırlatacam bilgisayarı bi gün

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.