Şimdi Ara

Honda Accord Aldım LPG önerisi lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kitin araca uygun olması montajın düzgün yapılması zaten olması gereken şeyler, benim demek istediğim atikerin kaliteli bir kit olmadığı, bendeki sorun belki ayarla düzelir fakat sonuçta atiker kalitesiz bir kit bedava verseler taktırmam. uğraşmaktan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tall81

Kitin araca uygun olması montajın düzgün yapılması zaten olması gereken şeyler, benim demek istediğim atikerin kaliteli bir kit olmadığı, bendeki sorun belki ayarla düzelir fakat sonuçta atiker kalitesiz bir kit bedava verseler taktırmam. uğraşmaktan bıktım

çok sorun yaşamışsın haklı olarak "kalitesiz" görüyosun ama aynı sorunu başka kitlerde de yaşayabilirdin.

teknik olarak kalitesiz demek doğru değil, marka imajı en iyi olan markalarda bile enjektör arızası, regülatör arızası hatta ecu arızası bile yaşanmış örnekleri ben kendim gördüm/okudum/dinledim

senin sorun yaşama sebebin motorun 2.0 / 4 silindir olması, atiker kitli bmw 320 ler 520 ler dolu, herkes memnun neden? çünkü 6 silindir, yetersiz nozzle uygulamasından daha az etkileniyor.

eğer son birkez daha uğraşayım dersen, özelden haberleşiriz, sonuçtan memnun kalacağına eminim.

• Arkadaşlar herkese merhaba.

2015 ford focus aracıma lpg taktırmak istiyorum.Araç 1.6 125 beygir.

Arabamı Ankara Tan otodan aldım.Tan oto BRC Takmamı önerdi.

Acaba Ford Focus için sizce en uygun olan lpg önerilerinizi paylaşır mısınız.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Selam hocam,

Hangi kiti takarsan tak mutlaka obd ozellikli olsun

Ve daha da onemlisi montaj yapilacak servisi iyice arastir referanslari kuvvetli olsun.

50-100 tl indirim icin iyi servisi tercih etmemezlik yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sddm42 S kullanıcısına yanıt
    haYIRLISI OLSUN TARTIŞMASIZ PRİNS derim sakın başka maceraya girmeyin kendi aracımda 2011 accord da vardı hertütlü destek için hazırım 05355595572 yusuf koparan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.