Şimdi Ara

Honda Accord Aldım LPG önerisi lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun itibariyle 2009 model honda accord arac almis bulunmaktayim. LPG icin pek bi yer gezmedim. Konyada yasiyorum, onceki aracimda landirenzo vardi mitsubishi lancer cok memnundum o kitten aynisini accord a takalim dedim ustaya fakat prins onerdi 2000tl fiyat verdi. İyi uyum saglar mi? Arkadasim atiker taktirdi OBD yi buyuk taktirdi memnun ama ben bu araca uzun sure binmek istiyorum kaliteli bisey olsun isterim. Aracim 2.0 155hp accord, Hangi markayi, hangi ozellikteki kitini taktirmaliyim? kullanan arkadaslar kitler hakkinda yorum yapabilir mi? Yardimlariniz icin tesekkur ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Landirenzo tek gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlonEagle06

Landirenzo tek gecerim

Bende cok memnundum ama bu arac icin onermedi

• Güncel....

• sddm42 S kullanıcısına yanıt
    Benim aracim 320 bmw 156 bg bende landirenzo var. Neden landirenzo taktirdin dersen. Birincisi yuksek bg li bir arac ikincisi aracin yuksek devirde gaz kesmemesi yani enjektorlerin yeterli.gaz miktarini motora enjekte etmesi lazim bunun icin arastirdim en iyi landirenzoyu buldum ve taktirdim. Hic bir sikintimda yok.

• quote:

Benim aracim 320 bmw 156 bg bende landirenzo var. Neden landirenzo taktirdin dersen. Birincisi yuksek bg li bir arac ikincisi aracin yuksek devirde gaz kesmemesi yani enjektorlerin yeterli.gaz miktarini motora enjekte etmesi lazim bunun icin arastirdim en iyi landirenzoyu buldum ve taktirdim. Hic bir sikintimda yok.

Bircok markada bulunan klasik lpg enjektorleride yeterli, buyuk regulator secenegi hemen hemen tum markalarda var.

En buyuk regulatoru en hizli enjektoru taksanda, enjektor kapasitesi motora uygun secilmezse tum markalarda sorun yasarsin.

Senin avantajin 6 silindir 2 litre motor, 4 silindirli 1.33 lt motora denk.

1.3-1.4 litre 4 silindir motorlarlada sorun yasayan buyuk motorlara gore daha az.

Ama honda accord hem 2 litre 4 silindir hem senin arabana gore yuksek devir ceviriyor.

Sadece marka onermek yetmez bu noktada, referansi olan montaj servisi gerek.

Yoksa ne yaptigini bilen biri atiker fast kitine buyuk regulator takip honda accordu sorunsuz yurutur lpg de.

• murataycicek M kullanıcısına yanıt
    Burda hıc bır marka kotulediğimi sanmıyorum öle birseyde hayatta yapmam. Ben tavsiye ettim sadece sıra cevaba gelelım,
    Referans olan bır montaj servisi var. Olgun Lpg Türkiye Distribütörü
    Arkadasa tavsiyemde Omegas Plus 2.2 75-135 kw kiti taktırsın.
    Eğer enjektör sesi duymak istemiyorsa Evo 2.2 75-135 kw kit taktırsın.
    Ondan sonra buraya yeniden yazsin sorun sıkıntı olup olmadığını.
    Yeterince anlaşılır olmustur sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.ersan06 -- 24 Mart 2015; 13:52:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddm42

Arkadaşlar bugun itibariyle 2009 model honda accord arac almis bulunmaktayim. LPG icin pek bi yer gezmedim. Konyada yasiyorum, onceki aracimda landirenzo vardi mitsubishi lancer cok memnundum o kitten aynisini accord a takalim dedim ustaya fakat prins onerdi 2000tl fiyat verdi. İyi uyum saglar mi? Arkadasim atiker taktirdi OBD yi buyuk taktirdi memnun ama ben bu araca uzun sure binmek istiyorum kaliteli bisey olsun isterim. Aracim 2.0 155hp accord, Hangi markayi, hangi ozellikteki kitini taktirmaliyim? kullanan arkadaslar kitler hakkinda yorum yapabilir mi? Yardimlariniz icin tesekkur ederim...

Usta ne onerdi ise onunla devam edin bence.

Ust mesajdada yazdim, ne yaptigini bilen usta en ucuz kitlede calistirir.

Prins prestijli marka, ustada oneriyorsa o yonde deneyimleri var demektir, oneriye kulak asmakta fayda var.

• quote:

Burda hıc bır marka kotulediğimi sanmıyorum öle birseyde hayatta yapmam. Ben tavsiye ettim sadece sıra cevaba gelelım,
    Referans olan bır montaj servisi var. Olgun Lpg Türkiye Distribütörü
    Arkadasa tavsiyemde Omegas Plus 2.2 75-110 kw kiti taktırsın.
    Eğer enjektör sesi duymak istemiyorsa Evo 2.2 75-110 kw kit taktırsın.
    Ondan sonra buraya yeniden yazsin sorun sıkıntı olup olmadığını.
    Yeterince anlaşılır olmustur sanırsam.

Yukarda bu detaylari yazmamistiniz, onemli olan bu detaylari yazmak.

Yoksa bende neden landirenzo demedim, hepsi ayni isi yapiyor.

Oneriniz guzel, yalniz regulator gucu dusuk, daha buyuk regulatoru yokmu landirenzonun?

110 kw - 146 hp ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 24 Mart 2015; 13:29:20 >
    Düzelttim yukarıda 135 kw - 160 kw - 200 kw - ama 135 kw işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.ersan06 -- 24 Mart 2015; 13:58:06 >
  • Bugun konya brc servisi genc oto ile gorustum, 2.000tl dedi buyuk regulatorlu my11 kitiydi galiba. Kullanan var mi? Yorumlariniz neler? Genc otolkpg nasildir? Bilgilendirirsenz beni buyuk bi yukten kurtarmis olacaksini

• Guncell

• Arkadasim bende k24 motor 2004 accord vardi, yaklasik 90.000 km lpg de kullanip sattim arabayi. Tek bir problem cikmadan.hatta ve hatta vsi1 di. Yeni arabam 1.8t a4 2006 model, vsi2 var bu arabada da ve tek bir problem yok cok sukur. Landirenzoda da bir problem yasayacagini sanmiyorum. Gunumuz lpg teknolojileri ve cesitliligi 2000 senesi gibi degil tabi ki. Sahsim adina aracin 170 bg lerin uzerinde guc ccevirmiyorsa piyasadaki her lpg kitinin asagi yukari ayni oldugu. Bu tamamiyle sahsi fikrim tabi ki. Soyle bir gercek var, prins markasini ipragaz getiriyor ve musteri hizmetleri anlaminda cok titiz ve ozverililer. Ben sahsen prinsi tercih ederdim. 2009 accord biniyosan, uzun sure de bineceksen uce bese bakma derim :) hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Qedi

Arkadasim bende k24 motor 2004 accord vardi, yaklasik 90.000 km lpg de kullanip sattim arabayi. Tek bir problem cikmadan.hatta ve hatta vsi1 di. Yeni arabam 1.8t a4 2006 model, vsi2 var bu arabada da ve tek bir problem yok cok sukur. Landirenzoda da bir problem yasayacagini sanmiyorum. Gunumuz lpg teknolojileri ve cesitliligi 2000 senesi gibi degil tabi ki. Sahsim adina aracin 170 bg lerin uzerinde guc ccevirmiyorsa piyasadaki her lpg kitinin asagi yukari ayni oldugu. Bu tamamiyle sahsi fikrim tabi ki. Soyle bir gercek var, prins markasini ipragaz getiriyor ve musteri hizmetleri anlaminda cok titiz ve ozverililer. Ben sahsen prinsi tercih ederdim. 2009 accord biniyosan, uzun sure de bineceksen uce bese bakma derim :) hayirli olsun

3e 5e bakmam ama herkesin onerdigi prins kitiyle ustanin dedigi kitin aasinda 700tl fark var, baktigim brc ile ustanin dedigi prins in fiyat farki yok kararsizm

• Brc de kullandim cok profesyonel gelmediler acikcas. sahsi fikrim prins mark lpg takili dediginde aracinda deger kaybida cok olmuyor. Sinir bozucu bir durum gercekten senin icin.

• Prinsin kalitesi tartışılmaz hiç düşünmeyin bence, ama prins olmayacaksa Brc taktırın. atikerden uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddm42

Bugun konya brc servisi genc oto ile gorustum, 2.000tl dedi buyuk regulatorlu my11 kitiydi galiba. Kullanan var mi? Yorumlariniz neler? Genc otolkpg nasildir? Bilgilendirirsenz beni buyuk bi yukten kurtarmis olacaksini

Genc Oto da bundan yaklasik 5 sene once 102.000 kmdeki Fiat Marea 2003 aracimiza lpg donusumu yaptirdik.My-07 kit takildi.Su an arac 210 bin kmde ve herhangi bir sorun yok.Hicde ariza lambasi yakmadi.Ozenli calisiyorlar.Biz memnun kaldik,tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tall81

Prinsin kalitesi tartışılmaz hiç düşünmeyin bence, ama prins olmayacaksa Brc taktırın. atikerden uzak durun.

Problem atiker degilde ayar konusunda eksik servisler aslinda.

Bir ctesi buyur gel duzeltelim araci hala sorun varsa.

atikerde sorun hep var, sorun olmasada kaliteli bir kit değil apaçık ortada, en kötü kit atikerden iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tall81

atikerde sorun hep var, sorun olmasada kaliteli bir kit değil apaçık ortada, en kötü kit atikerden iyidir.

Sorunun aracin lpg de duzgun calismamasi mi?

Yoksa lpg kitindeki mekanik / elektrik /elektronik problemler mi?

Eger ilki ise, sorunun motor hacmine / gucune uygun temel kurgunun olmamasi diye dusunuyorum.

En pahali kiti taktir, takan motora uygun altyapiyi kurmazsa gene sorun yasanir.

Teklifim hala gecerli, bi ctesi gel durumu olabildigince iyilestirmeye calisalim beraber.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.