Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (1043. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.342.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Varyatör ne oluyor acaba? Bende aracı bu ses yüzünden satamadım.
  • 2006 accord için Android multimedya tavsiyesine ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Emme eksantiriğindeki zamanlayıcı dişli içi yağ ile doluyormuş

.:: HONDA Accord Kulübü ::. Servisten ayrılan ustam var %90 bu diyor

• ozturk29 kullanıcısına yanıt
    Kayseri merkez deyim

• _cakabey_ kullanıcısına yanıt
    istanbulda kucukyalida honda ikiler huseyin usta var bi ara yolun duserse buralara baktir accord konusunda turkiyede sayili ustadir

• ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Ankara’da iyi ustalara götürdüm hepside piston etek vurması dedi motor inecek(

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: Mel75

Accord 2.0 EX BRC LPG taktırdım yaklaşık 8000 km önce...

Son bir iki haftadır motor arıza lambası yanıyor, bir kaç saat sonra sönüyor. Fakat son iki seferdir önce VSA yanıyor, araba bir kesinti yapıyor ardından motor arıza lambası yanıyor ve araç vites değiştirmemeye başlıyor. Manuele de alsam vites değiştiremiyorum ve gaz yemiyor. Ancak durup kontak kapatıp açarsam VSA sönüyor vites vs. normale dönüyor. Motor arıza lambası bir müddet yanık kalıyor, kafasına göre sönüyor. Bir seferinde Kartal Honda Yıldırım da arıza okutturdum, karışım yüksek arızası çıktı. Hadi diyelim LPG ayarı bozuk, motor lambasını anlıyorum da VSA niye yanar? Vites niye kilitlenir?

Başına böyle birşey gelen var mı?

Hocam aldığınız kod P0341 mi?

Selamlar

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar vtc filtresinin değiştirdim ve p0341 arıza kodu veriyor daha önce başına gelen oldu mu

• Arkadaşlar merhaba .

Accord'unuzda ateşleme bobini degistirdiniz mi ?

Kaç bin km de değişim gerekti? Benim geçen hafta arka arkaya 2 gün içinde 2 tane bobin değişmek zorunda kaldı da , siz de durumlar ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Arkadaşlar merhaba .

Kaç bin km de değişim gerekti? Benim geçen hafta arka arkaya 2 gün içinde 2 tane bobin değişmek zorunda kaldı da , siz de durumlar ne ?
    gaz taktirdiktan sonra sirasiyla dordunude degistirmistim zamani gelmis demekki dusunmeyin fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhanefe19

Ankara’da iyi ustalara götürdüm hepside piston etek vurması dedi motor inecek(
    etek vurmasi lik lik lik diye bariz ses cikartir yolda giderken bile yaninizdaki aractan bile duyulur cok rahstsiz edici ses cikarir

benimmine soyle bakmisti usta tek tek bobinleri sokup parmagini yuvaya soktu gaz ver dedi sonra parmagiyla nere dokunuyosa ses kesilip geliyodu ikinci pistondan kaynakli ariza vardi bizde etek sonmistik sokunce krankin biyel kolu baglanti yerinin asindigini gorduk etekte vede gomlekte bir sorun yoktu yani demek istedigim motor sokulmeden pek anlasilamiyor insallah sizin aracinizda daha ufak bir problem vardir ....

• Arkadaşlar merhaba 295k da 2006 model 2.0 accord var sadece arka camurlukta boya var diğer parçalar değişkensiz ve boyasız gözüküyor fiyatı 49 bin ne dersiniz alınır mi görüşünüz nedir araç executive paket

• İyi aksamlar arkadaslar.Uzun yillar boyunca farkli d sinifi araclar kullandim.Gecen yil bir yatirim imkani olustu ve aracimi satip yatirimimi yaptim fakat kucuk araca dondum .Tekrar d sinifina gecmek istiyorum fakat butcemi cok zorlamak da istemiyorum.Accordlarin fiyatlari cok degisken .2007 veya 2008 makyajli kasalar ile 2008-2009 yeni kasalarin fiyatlari arasinda 5-10 bin oynuyor yaklasik olarak.Makyajli kasa daha sportif ve ferah duruyor.Yeni kasa kasli ancak ici bogucu biraz.55 bin civarina makyajli kasa almak mi mantikli yoksa 65 bin civarina yeni kasa mi?KM ler 200 bin uzeri malum, nelere dikkat etmem gerekir ,tavsiyeniz olur mu?55 bine makyajli alirsam yenisini alsaydin der misiniz?😊

• Merhaba arkadaşlar. 2006 model makyajlı kasa bir accord aldım cuma günü ve aranızdayım :).:: HONDA Accord Kulübü ::.
  • panisher P kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi kararsızdım. ve en sonunda makyajlı kasa 2006 model bir accord aldım. sonra ki kasa accordu inceleme şansım oldu ama 2006 ve makyajlı kasa daha çok hoşuma gitti. sizede tavsiye ederim. benim aracın aynısından samsunda var gümüş gri renginde bir bakın isterseniz.
  • progress34 P kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.Samsundaki araci inceledim malum siteden .İcinin fotograglarini istedim dun aksam , donus yapmadi arkadas.Makyajli 2008 var Ankara'da,gidip inceledim ,bagendim ama km si 300 bine yakin.Sahibi duzgun bir arkadas ,yaptigi harcamalarin faturalari felan var.Direksiyon pompasi felan degismis ama araci alali 4 ay olmus.Fiyat olarak 56 bin diyor.60 bin uzerine biraz cikinca yeni kasalar var , benzer durumda.Yeni kasayi daha once test etmistim , pek hoslanmamistim acikcasi ama yeni yenidir nihayetinde.Kafam karisik ciddi manada.Ozelden telefonunuzu rica etsem , sizinle gorusmek isterim mahsuru yoksa

• progress34 P kullanıcısına yanıt
    Araciniz hayirli olsun , kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.Ben de arayista oldugumdan aracinizin durumunu (km ,hata,boya vb ) ve fiyatini ogrenmek isterim.Ustteki mesajinizi yeni gordugum icin tekrar yazmam gerekti 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panisher -- 16 Ekim 2018; 20:16:41 >
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    2009 model 130 binde yazın değiştim. Araca 37 bin km de iken lpg takılmış: lpg de iken durur halde Vites D de iken gaz ibresi aşağıya doğru ani inip çıkıyordu. Bi kezde otobanda 4-5 bin devirde gaz yemez oldu ve devir 3 bine düştü motor arıza ışığı yaktı. Benzinde problem yoktu. Lpg kiti prins, 2 yere baktırdım ikisi de kit ile ilgili değil enjektorler sağlam dediler. Ben de önce bujileri değiştim sorun devam edince de bobinleri de değiştim. Yaklaşık 4 bin km oldu şuan icin problem yok. Bobinlerin yetkili serviste tanesine 800 tl dendi ben de Ankara'da Honda Parcacisi Ömer Çiftçiden Japon menşeyli tanesi 145 tl den 4 adet aldım. 4 nu de değiştim. Lpg li araçlarda zamanla bobinlerde lpg nin yanma ısısının farklı olması sebebi ile problem çıkabiliyormuş.

• quote:

Arkadaşlar merhaba .

Yaklaşık 4 sene önce 1 ad. , 6 ay kadar öncede aynı sizinki gibi 2 gün arayla 2ad. olmak üzere 6.5 senede 3 ad. bobin değiştirdim.

Yan sanayii olarak 6 ay önce 90 TL idi.

Zamlardan sonrasını tahmin etmek zor.
  • Benim Accord 2.4'üm de 205.000 km de ..
    Prins lpg var .
    Ateşleme bobini daha önce hiç değişmemiş .
    Tanesini 300 tl den değiştirdik . Japon markası Yec- Flamma .

Şu anda klima kompresörümün de değişmesi gerekiyor, onu erteliyorken 600 tl buna bayıldık..

Kompresör ile ilgili sorun yaşayan var mı ?
  • quote:

Benim Accord 2.4'üm de 205.000 km de ..
    Prins lpg var .
    Ateşleme bobini daha önce hiç değişmemiş .
    Tanesini 300 tl den değiştirdik . Japon markası Yec- Flamma .

Şu anda klima kompresörümün de değişmesi gerekiyor, onu erteliyorken 600 tl buna bayıldık..

Kompresör ile ilgili sorun yaşayan var mı ?
    ben yasamadim da ne gibi problemi varmis bozulanda duymadim bu gune kadar ...

• 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.