Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (1045. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.342.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mehmet Ali Bey cevabınız için teşekkür ederim. Cuma günü aracı servise götürdüm 150 TL ye subap ayarı yapıldı ve araç şimdi kusursuz çalışıyor. Servise aracın herhangi bir masrafı var mı frenler ön düzen falan nasıl diye sordum aracın yapılacak bir masrafı olmadığını aracın iyi durumda olduğunu söyledi. Kısacası 150 TL bayıldım ama o sabah çalışma sorunu giderildi. Bu araçlarda anladığım 25000 -30000 de bir subap ayarı gerekiyormuş. Ama iyi oldu açıkcası. Yaşlı araba konusunda haklısınız ama bir şeyleride atlayıp araba elimde kalsın istemiyorum birazda takıntılıyım ama araçtan gerçekten genel olarak memnunum. Öyle böyle şehir içi şehir dışı derken bir kaç ay içerisinde 8000 km dönmüşüm arabayı alalı
  • Tum accord kullanan ve almayi dusunen arkadaslar arabalariniz degerini bilin bu paraya bukadar guzel bir araca sahip olmak bence sans

Degerini bilmek icin once bir kac gun baska bir arac kullanin ne demek istedigimi anliyacaksiniz vallaha canim arabam der gecerim 😎
  • Herkese merhaba...

1 hafta kadar önce 1998 Honda Accord 2.0i LS aldım. Aracın kullanma kılavuzunu arıyorum. Elinde olan paylaşabilirse sevinirim.

Bunun dışında buradan birkaç sorum var:

1) Göğüste ortada bulunan 2 havalandırma menfezinin arasında yukarı-aşağı oynatılabilen bir ayar düğmesi var. Üzerinde "göğüsten üfleme" şekli var. Aşağı alınca ok işareti mavi, yukarı alınca ok işareti beyaz oluyor. Menfezi açma ya da kapama değil bu. Onlar menfezlerin dış taraflarında. Bu düğme ne işe yarar?

2) Tavan lambasının orada sunroof düğmesi, tavan lambası düğmesi var. Onun yanında da basılamayan, çevrilemeyen, parlak yuvarlak bir şey daha var. O nedir?

3) Kayseri'de bildiğiniz iyi bir Honda özel servisi var mı?
  • Merhaba arkadaşlar 99 Honda Accord 2.0 aracım var yaklaşık 4 aydır severek kullanıyorum aracı aldığımda arıza lambası yanıyor du bütün bakımları yaptırdım ama lamba bir türlü sönmedi aracımda hiç bir sorun yok ama bilgisayar a bağlandığında P1382 diye bir kod veriyor. Distribütör krank sensörü falan herşeyi değiştirip baktık ama lambayı söndüremedik bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • Merhaba arkadaşlar 99 Honda Accord 2.0 aracım var yaklaşık 4 aydır severek kullanıyorum aracı aldığımda arıza lambası yanıyor du bütün bakımları yaptırdım ama lamba bir türlü sönmedi aracımda hiç bir sorun yok ama bilgisayar a bağlandığında P1382 diye bir kod veriyor. Distribütör krank sensörü falan herşeyi değiştirip baktık ama lambayı söndüremedik bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • .:: HONDA Accord Kulübü ::.
  • Hakaanshn H kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Aracınızda lpg var mı? Motor arıza ışığı hangi durumda yanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaanshn

Merhaba arkadaşlar 99 Honda Accord 2.0 aracım var yaklaşık 4 aydır severek kullanıyorum aracı aldığımda arıza lambası yanıyor du bütün bakımları yaptırdım ama lamba bir türlü sönmedi aracımda hiç bir sorun yok ama bilgisayar a bağlandığında P1382 diye bir kod veriyor. Distribütör krank sensörü falan herşeyi değiştirip baktık ama lambayı söndüremedik bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

sitesinde sizin kod için aşağıdaki bilgi mevcut:

P1382 Cylinder Position (CYP) Sensor No Signal

Türkçe'ye çevirirsek "Silindir Pozisyon Sensörü (CYP) - Sinyal Yok" diyor. Bu bilgiyle Bir Honda servisine gidebilirsiniz.

• İlginiz için çok teşekkür ederim bakabilecek bütün sensörlere baktık değiştirdik hatta orijinal distribütör bile değiştirdik ama yine de aynı arıza kodunu veriyor ve arıza lambası yanıyor tamircim tek çare distribuden tesisat a giden bütün kabloları kontrol edeceğiz daha sonra da olmazda beyin e bakacağız dedi..
  • Saçma olan arabamın ne çalışmasında ne de çekişinde hiçbir sorun yok belki biraz çekişi düşük gibi geliyor bana ama tamircim onda da problem yok diyor
  • mulugol kullanıcısına yanıt
    aynı araçtan vardı sattım 2006 makyajlı kasa aldım. menfezler arasına ki paça ne işe yarar bende bilmiyorum. yalnız tavandaki panelde bulunan o siyah parlak şey immobilezer. aracın merkezi kilidi ile alakalı sensördür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: progress34

aynı araçtan vardı sattım 2006 makyajlı kasa aldım. menfezler arasına ki paça ne işe yarar bende bilmiyorum. yalnız tavandaki panelde bulunan o siyah parlak şey immobilezer. aracın merkezi kilidi ile alakalı sensördür.
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bu sensörün görevi nedir? Bundan önceki araçlarımda da immobilizer vardı. Böyle bir sensör görmedim. Ayrıca şimdi bu araçta alarm var. Benden önce takılmış tabi ki. Şimdi bunda immobilizer devre dışı mı oluyor?
  • Selamun aleyküm arkadaşlar

Aracımda son zamanlarda ışıklarda veya yolda dururken devir düştüğünde stop etme problemi yaşıyorum

Araçta lpg mevcut daha önce de bir iki kez yapmıştı ancak 5 6 ay yapmadı hiç şimdi tekrar başladı 3 4 gündür

Daha önce başıma gelen var mı problem neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microp1987

Selamun aleyküm arkadaşlar

Aracımda son zamanlarda ışıklarda veya yolda dururken devir düştüğünde stop etme problemi yaşıyorum

Araçta lpg mevcut daha önce de bir iki kez yapmıştı ancak 5 6 ay yapmadı hiç şimdi tekrar başladı 3 4 gündür

Daha önce başıma gelen var mı problem neden olabilir?
    Once oksijen sensorunun fisini cekin ondekinin sorun devam ediyorsa en kotulerinden birini soyliyeyim subaplarinizin degismesi gerekiyor biraz maliyetli

Havalar sogudugunda daha belirgin olarak stop etme olayi meydana gelir subaplardan kaciriyor ise havalar sicak iken sikinti kendini gizler fakat cekisindede aracin bariz dusus olur ozellikle yokuslarda arac bogurur
  • Arkadaşlar benimde kronik yaklaşık 6-7 aydır çok uğraştığım bir direksiyon ses ve hidrolik yağı köpüklenmesi sorunum var.Ankara da bu konuda bana kim yardımcı olabilir. çok bunaldım.
  • Ankara'da şaşmaz oto sanayisinde Honda Bar İbrahim'i tavsiye ederim. İbrahim usta iyidir, her türlü sorunuzu bildiği takdirde cevaplar samimi olarak sohbet edebilirsiniz ilgilenir, neyse onu söyler işininde ehlidir.
  • Merhaba,

2 ay önce 2000 model 1.8 accord satın aldım. Bir kaç sorunum ve sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1: Arac lpg li ve klasik p0420 hata kodu alıyorum. Lpg ayar ve oksijen sensörü temizliği yaptım ancak sorun devam etmekte. obd cihazı ile kontrol ettiğimde o2 sensör ve katalitik için uyarı veriyor. Bir süre sonra da ışık yanıyor. P0420. Işık yaktıktan sonra kontrol ettiğimde o2 ve katalitik normal görünüyor. Işığı söndürdüğümde rolanti dalgalanıyor ve stop etme vb gibi sorunlar yaşıyorum.

2: Buji değişikliği yapacağım. İpg ile uyumlu önereceğiniz marka model var mı ?

3: Şanzıman yağı için Eneos eco atf almayı düşünüyorum. Mevcut yağın durumu nedir bilinmiyor. Eneos önerir misiniz?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  • Merhaba,

2 ay önce 2000 model 1.8 accord satın aldım. Bir kaç sorunum ve sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1: Arac lpg li ve klasik p0420 hata kodu alıyorum. Lpg ayar ve oksijen sensörü temizliği yaptım ancak sorun devam etmekte. obd cihazı ile kontrol ettiğimde o2 sensör ve katalitik için uyarı veriyor. Bir süre sonra da ışık yanıyor. P0420. Işık yaktıktan sonra kontrol ettiğimde o2 ve katalitik normal görünüyor. Işığı söndürdüğümde rolanti dalgalanıyor ve stop etme vb gibi sorunlar yaşıyorum.

2: Buji değişikliği yapacağım. İpg ile uyumlu önereceğiniz marka model var mı ?

3: Şanzıman yağı için Eneos eco atf almayı düşünüyorum. Mevcut yağın durumu nedir bilinmiyor. Eneos önerir misiniz?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  • Slm arkadaslar ben kayseriden, 1 ay önce ankaradan boyasiz degisensiz hasar kayitsiz 2007 accord 2.0 exe aldim.bu arac ile ilgili bilmem gereken dikkat etmem gereken seyler varmi.ayrica

1- arka cam ordaki hoporlerden ses gelmiyor cozemedim,

2-sigorta kutusunu inceledim 7.5 olacagina 20 takilmis.10 yerine 15 takilmis degistirsem.sorun olurmu

3-yol bilgisayarinda avg falan yaziyo onu anlamadim

Simdiden tsk ederim.
  • Merhaba accord ailesi. Bende civic var 2010 kasa araçtan memnunum lakin şu yol sesi beni benden alıyor. 2 de çocuk var 8ve6 yaşlar. Acaba diyorum 2010/2012 arası 2.0 executive lpg li bir accord alsam hata mı yaparım sizce? Yer istanbul anadolu yaklaşık yıllık km kullanımı 12-15.000km. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim? Eğer al diyorsanızda nelere dikkat etmem lazım acaba? Bunlarda civicteki gibi lpg de sorunsuz mu?
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.