Şimdi Ara

.:: HONDA Accord Kulübü ::. (1052. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.211
Cevap
142
Favori
1.341.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkma aymayın. Kale marka alın çok kaliteli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartal bostancı tarafında Honda ustası tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelamiŞahin kullanıcısına yanıt
    Motul Atf olan uygundur

Motul Atf olan uygundur

• Bu yakışıklıya orjinal ön ve arka olmak üzere mugen body kit arıyorum. Satmayı düşünen olursa irtibata geçelim

Torc Destekyoutube
    Otomatik Şanzıman Yağı Değişimi - Honda Accord Transmission Oil Change
    https://www.youtube.com/watch?v=t-WmsB3lwI0&feature=youtu.be

• oztrkahm O kullanıcısına yanıt
    Baştan sona izledim. Çok teşekkürler. Ben de kendim yapicam ama cesaret edemiyorum bir türlü. Tamam yağı değiştirelim de bu katkı olayına ben pek sıcak bakmıyorum . Motor yağı katkısı - bor katkisi vs vs piyasa bunlarla dolu. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

• otk0638 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence böyle çok güzel ya. Maşallah nazar değmesin.

Komple degisim yaparsanız katkı koymasanızda olur. Videoda sadece işlemler nasıl yapılabilir onu anlatmaya çalıştım.

Gayet güzel bir anlatım olmuş. Ben şimdi 4 litre yağ ve şanzıman filtresi siparişi verdim. Videoda filtreye denk gelemedim.

Videodaki araç sahibi filtre getirmediği için değişim olmadı. Değiştirmekte fayda var.
    Çok teşekkürler hocam. Bir sorum olursa rahatsız edicem kusura bakmazsaniz. Asıl meslek nedir hocam bir de

Elbette her zaman. Meslegim tamircilik degil ama onu soyleyeyim.

• otk0638 kullanıcısına yanıt
    Sunfix yapıştırıcı araştırdım, onunla yapıştırma yapacağım bununla ilgili video çekip atarım inşallah. İş göreceğine eminim ama süre konusunda emin değilim bakalım hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Baştan sona izledim. Çok teşekkürler. Ben de kendim yapicam ama cesaret edemiyorum bir türlü. Tamam yağı değiştirelim de bu katkı olayına ben pek sıcak bakmıyorum . Motor yağı katkısı - bor katkisi vs vs piyasa bunlarla dolu. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
    Motor katkılarını tavsiye etmiyorum. Zamanında motora koymuştum. Bir zaman sonra motorun krankı kırıldı. Ondan biliyorum. Çünkü kılcal oyukları çizikleri doldurduğu doğru ama sekmanları da piston dış yüzeyini de silindire yapıştırıp motoru zorlayabiliyor. o yüzden yanaşmayın diyorum. Motor katkısı yerine yağ değişimini 3000 km geriye al daha iyi bence.
  • Merhaba. Bende 2004 model Honda accord araç var. 2.4 LPG'li. Siyah renk. 314bin kmde. En büyüğü 8000 toplam 26bin hasar kaydı var. Aracı Çanakkale de expertiz e soktum, Şanzımanı dağıttı. Bir ayda bursada yapıldı. Şimdi vsa lambası yanıyor üçgen ikaz ile birlikte. Bilgisayar da bişey görünmüyor. Aracı satacağım. İkaz neden yanar, nasıl söner, alıcı olan varsa yazabilir.

• Yaklaşık 6 bin km direk 2007 Accord kullanıcısiyim aracım daha 140 bin km de
    Ama maalesef ben Accordda aradığım sessizliği ve konforu bulamadım daha doğrusu sınıf standartlarına göre maalesef bu konularda zayıf ses yalıtımı zayıf (daha önce 2015 Jetta kullandım biraderimin birinde yine aynı model golf vardı diğerinde hala 2016 suberb var ve kesinlikle daha sesli (jettadan biraz ama golf ve superbdenhissedilir derecede daha sesli) ama en kötüsü süspansiyon ciddi manada çok sert hadi sert olduğu kadar iyi yol tutsa tamam diyecem de maalesef yol tutuş ta o kadar iyi değil umarım bu sesin ve sertliğin sebeplerinden biri kullandığım 4 yıllık ama çok az yol yapmış Michelin Alpin kış lastiklerindendir ama yine de bir lastiğin bu kadar bariz etkisi olacağını zannetmiyorum
    İç mekan gayet iyi deri kalitesi olsun sık görünüşü olsun donanımda iyi zamanına göre baya dolu araba ama işte kasislerden geçerken içim dışıma
    çikmasa neyse şimdi fabnboy arkadaşların saldırısına ugricam ama olsun ben tecrübelerimi yazayım

• Arkadaşlar aracımın önceki sahibi yayları kısaltmış ön taraf yere çok yakın onu eski haline almak istiyorum. Bu yay helezon yayı denilen yaymı dır, orjinali veya yan sanayi fark eder mi?
    Birde son iki gündür ilk çalıştırmada direksiyon çok az sertleşiyor ve çok hafif ses yapıyor sürtme sesi gibi ısınınca düzeliyor. Bilgisi olan var mı?

• Büyük ihtimal direksiyon pompası eğer yolda giderken sanki havalandırma panelinden geliyor gibi bir uğultu (çok kalın değil çok tiz de değil ) duyoyorsaniz kesin pompa ile alakalıdır hatta çalıştırdığınızda kaputu açın sesi daha rahat duyarsınız

• Sesi çözdük, yağ kaçırıyormuş araç. Helezon yayı bulamıyorum. Ön helezon yayı çıkma arıyorum. Elinde olan varsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.