Şimdi Ara

Honda CBR250R mı Hyosung GT250R mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 1.5 yıldır hyosung gt 250 comet e biniyorum bence hyosung daha mantıklı sonuçta hepiniz motora binerken dikkat cekmek izteriz hyosung honda ya göre daha dikkat çekici honda yı fazla deneyemedim ama ben 2 vites de 110 u görüyorum şehir içinde binmeye çok ideal sesi de hondaya göre tatmin edici ileride cc yükseltmeyi düşünüyorum ve yine hyusung alırım fiyatına bakarsak o paraya alınabilecek en iyi motor bence hyosung.
  • malzeme kalitesi = honda ♥
  • bumoto calibre250 hakkında ne düşünüyorsunuz??hyodan dha hızlı oldugunu iida edenler var

bu arada megelli 250r ıda unutmamak lazım yeni geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 18 Temmuz 2013; 10:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

bumoto calibre250 hakkında ne düşünüyorsunuz??hyodan dha hızlı oldugunu iida edenler var

Calibre hyoyu geçsin imzamdaki motorları benzin döker yakarım. Kullanıcı faktörü çok önemlidir. Eğer vites değiştirmeyi bilmiyorsa, devri ayarlayamazsa sucuturla bile geçersin. Calibrede hararet sorunu var. 500Tl civarlarında fan takılarak sorun düzeliyor. Ön ledler çok çabuk patlıyor bla bla bla. Megelli ingiliz diye hatırlıyorum. Ducati çakması. Başlı başına fiyasko oldu, doğru düzgün satmadı zaten.

250CC de ninja ve hyo başı çeker top speed konusunda. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur.
  • bi ara bende hyo diye ölüyodum AEA vazgeçirdi. Varsa böyle arada kalan size hemen kısa nedenler vereyim;
    Honda yı 2.el zarar etmeden satarsın ama Hyo yu yarı yarıya zararla satarsın.
    Hyo parça kalitesi hondaya göre tırt ama top speed yüksek.
    hyo nun frenlerde bi acayiplik var((kulananlar söylüyor))
    honda nın yedek parça olayı servisi felan ön planda
    Hyo alabildiğine gitmek için yapılmış o kadar

yani fazla uzatmıyayım Honda hayat onda
    ben hiç hyo nun 650 siyle diğer 600cclerin karşılaştırıldığını görmedim o da var

aşağıdaki linkte cbr nin pist görüntüsü ile neden cbr gibi soruların cevabı var
    http://www.youtube.com/watch?v=qST9CdUSMbs&list=UU0_XSGcHbeGgQ4AaBympfoA
    http://www.youtube.com/watch?v=RskKnfGlsi8&list=UU0_XSGcHbeGgQ4AaBympfoA

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

bumoto calibre250 hakkında ne düşünüyorsunuz??hyodan dha hızlı oldugunu iida edenler var

Calibre hyoyu geçsin imzamdaki motorları benzin döker yakarım. Kullanıcı faktörü çok önemlidir. Eğer vites değiştirmeyi bilmiyorsa, devri ayarlayamazsa sucuturla bile geçersin. Calibrede hararet sorunu var. 500Tl civarlarında fan takılarak sorun düzeliyor. Ön ledler çok çabuk patlıyor bla bla bla. Megelli ingiliz diye hatırlıyorum. Ducati çakması. Başlı başına fiyasko oldu, doğru düzgün satmadı zaten.

250CC de ninja ve hyo başı çeker top speed konusunda. Aksini söyleyen bu işten anlamıyordur.

Sukutercilere ayıp etmişsiniz, ne demek "sukuter bile"

Sukuter var Sukuter var:

Honda CBR250R mı Hyosung GT250R mı?

Aprilia SRV 850
    V-tvin motor, 850cc, 75BG, Dünyanın en hızlı seri imalat sukuteri...

• quote:

Orijinalden alıntı: arda4

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Sukutercilere ayıp etmişsiniz, ne demek "sukuter bile"

Sukuter var Sukuter var:

Honda CBR250R mı Hyosung GT250R mı?

Aprilia SRV 850
    V-tvin motor, 850cc, 75BG, Dünyanın en hızlı seri imalat sukuteri...

Evet scooter in ağa babası bu motosiklet, 2 senedir kendisine sahibim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalkışlarda titreme yapıyor mu?
  • fiyatlar uçmuş aga şansımızı :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda.

• Yamaha r25... sorun çözüldü, dağılalım hadi. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.