Arkadaşlar bu arabanın fiyatı gerçekten uygun geldi bana.Bu araba hakkında yorumlarınız nasıl acaba?
city ama hangisi? şu an var olan ve yollarda gördüğümüz mü yoksa yeni çıkıcak olan makyajlı olanı mı ? büyük ihtimalle yollarda gördüğümüz aracı soruyorsundur ve ben bekle derim makyajlı kasası çıktığında bi onun fiyatına bak olmadı şu an ki gezinen modellerden fiyatı biraz daha düşeceeği için onlara yönelirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: proleter1978
Arkadaşlar bu arabanın fiyatı gerçekten uygun geldi bana.Bu araba hakkında yorumlarınız nasıl acaba?
kardeş eski city yamuk bi araba yeni kasayı bekle valla eskisi çok tipsiz duruyo
FENA ARAÇ DEĞİL
tip olarak değil konfor-güvenlik-yakıt...şu an yollarda olan city'den bahsediyorum.Binen yokmu?
tipini sorun etmiyorsanız alabilirsiniz. Yakıtı iyidir sınıfının en konforlusudur. Ama tipini sorun ediyorsanız(keza bende pek beğenmem) bulaşmayın derim
eski kasa city kullanıyorum.Çok memnunum.Tipi hakkındaki bazı yorumlara katılmıyorum.Bence piyasadaki çoğu arabadan daha iyi.Yakıt olarak çok iyi.100 km ben basmama rağmen 7lt görmedim.(ŞEHİR İÇİ).Genellikle 6.5 civarı.Konfor ve kullanış açısından iyi araba.Tek dezavantajı rüzgardan etkileniyor.
Arka koltuğuna 3 kişi sığamamıştık halı saha maçına giderken...
quote:
Orjinalden alıntı: proleter1978
tip olarak değil konfor-güvenlik-yakıt...şu an yollarda olan city'den bahsediyorum.Binen yokmu?
Var. 2 sene yaklaşık 50 bin km. kullandıktan sonra geçen sene sattım.
City'yi benzerleri ile kıyaslayınca olumsuz özellik olarak öne çıkan "tip" olayını kafaya takmadığına göre (ki bence tipsiz de değil) alınabilir bir araç olduğunu gayet rahatlıkla söyleyebilirim.
Burada yazılanlara büyük oranda katılıyorum. Konforu ve tüketimi gayet iyidir. Güvenlikle ilgili fren mesafesi ve rüzgardan etkilenmesi konularında eleştiri alıyor. Fren mesafesini elbette 100-0 km/s olarak denemedim ama bir kaç kere sert fren yapmam gerektiğinde beklediğimi verdi. Rüzgar olayı da sadece yüksek süratlerde (+120km/s) sıkıntı olabiliyor. Tabi limitleri zorlayacak sertlik ve süratte kullanılırsa ona bir şey diyemem. Hız limitlerine dikkat eder, hava ve yol şartlarına da uygun kullanırsanız hiç bir sıkıntı da yaşamazsınız bence. 40 küsür metre fren mesafesi günümüz araçları için kötü bir değer ama hala yollarda sorunsuz gezen pek çok aracın (Mesela eski kasa Megane, 307, vs.) fren mesafeleri de 40 metrenin altında değil.
Genel olarak görenlerin ve binenlerin beğendiği bir araç. Yani forumdan birilerini bindirmediğiniz sürece sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme