Şimdi Ara

Honda City 1.4 Comfort (otomatik vites) bilgisi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
26.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 parça değişmiş.
    8 parça boyanmış.
    Bence başka city al.
    İllede bunu alacaksan max 22bin ver. Bir kuruş fazla verme.
    .
    Bir şey merak ettim: Bu hasar durumunu sahibi size soyledi mi soylemedi miydi?
    .
    Belki de aracın pert kaydı var!?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 9 Ocak 2015; 19:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2 parça değişmiş.
    8 parça boyanmış.
    Bence başka city al.
    İllede bunu alacaksan max 22bin ver. Bir kuruş fazla verme.
    .
    Bir şey merak ettim: Bu hasar durumunu sahibi size soyledi mi soylemedi miydi?
    .
    Belki de aracın pert kaydı var!?
    .
    Ön panel "deyışim" diyor, belki şu an kullanımda sıkıntısı yoktur ama ciddi bir kazası olduğunu gösterir diye düşünüyorum.
  • Ben de olsam bu aracı almazdım. Ön panel değişim ne demek? Airbag ler sağlam mı, güvenilir mi? Boya benim için de önemli değil ama bu aracın tavan hariç pek boyanmayan ya da değişmeyen yeri kalmamış gibi.
  • Cityden vazgectim arkadaslar. 2010 model mazda2 1.5 go otomatik ile 2011 model clio hb 1.6 epx.otomatik arasinda kaldim.sizcen hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciYatmas

Cityden vazgectim arkadaslar. 2010 model mazda2 1.5 go otomatik ile 2011 model clio hb 1.6 epx.otomatik arasinda kaldim.sizcen hangisi ?
    yazdığınız 2 araç hakkında çok bir fikrim yok ancak keşke city'den vazgeçmeseydiniz,bu city olmaz başkası olurdu fiyat aralığınıza da uygun sorunsuz bir otomatikti city..city de mazda 2 ve clio gibi b sınıfı olarak geçiyor ama benim gözümde b+ olmalı city'nin yeri..
    neyse hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

yazdığınız 2 araç hakkında çok bir fikrim yok ancak keşke city'den vazgeçmeseydiniz,bu city olmaz başkası olurdu fiyat aralığınıza da uygun sorunsuz bir otomatikti city..city de mazda 2 ve clio gibi b sınıfı olarak geçiyor ama benim gözümde b+ olmalı city'nin yeri..
    neyse hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    acemiyim diyorsunuz otomatik arıyorsunuz bence büyük hata. Şuanda otomatik alırsanız birdaha hayatınız boyunca manuel kullanamazsınız , otomatik şöför olursunuz.
    Alın önce bi manuel olayı kavrayın sonra otomatiğe geçin.

• Cityler cok guzel ama onceligim hb arabalar.

Ben bursadayim sehir disi gidersem ayda bir yalova. Yani hep sehir ici bu yuzden otomatik istiyorum.
  • quote:

Cityler cok guzel ama onceligim hb arabalar.

Ben bursadayim sehir disi gidersem ayda bir yalova. Yani hep sehir ici bu yuzden otomatik istiyorum.
    o fiyatlara mazda 3 hb önerebilirm
    8 airbag, esp sonroof ve dijital klima modellerinden alırsan memnun kalırsın.
    şanzımanı cvt ye göre daha keyifli ve sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_emn34

o fiyatlara mazda 3 hb önerebilirm
    8 airbag, esp sonroof ve dijital klima modellerinden alırsan memnun kalırsın.
    şanzımanı cvt ye göre daha keyifli ve sorunsuzdur.

Alıntıları Göster
    Bursa ve çevresinde çıkmıyor mazda3 bulamadım
  • quote:

Bursa ve çevresinde çıkmıyor mazda3 bulamadım
    istanbul da daha bol bulabilirsiniz. ben bindim çok uzun yıllar kullanılacak sağlam bi araç
  • quote:

istanbul da daha bol bulabilirsiniz. ben bindim çok uzun yıllar kullanılacak sağlam bi araç

Alıntıları Göster
    Milletimiz dolandırıcı olmuş. Güvenipte gidemiyorum istanbula
  • quote:

Milletimiz dolandırıcı olmuş. Güvenipte gidemiyorum istanbula
    bence gidin aracı görün yetkili servise gösterin içiniz rahat ederse alın genel olarak mazda nın sıkıntısız bir müşteri kesimi vardır benim gördüğüm:)
  • quote:

bence gidin aracı görün yetkili servise gösterin içiniz rahat ederse alın genel olarak mazda nın sıkıntısız bir müşteri kesimi vardır benim gördüğüm:)

Alıntıları Göster
    Zaten servise sokmadan araba alınmaz artık. Arkadaş araba alıcaktı adam devlet dairesinde müdür. Bu adam km ile oynamış nasıl güvenelim millete
  • Bulabildiniz mi kafanıza göre otomatik bir araç. Bende citye bakarken buraya denk geldim :)
  • Buldum 2011 model clio3 hb otomatik aldim, su ana kadar aorun yasamadim memnunum
  • quote:

Buldum 2011 model clio3 hb otomatik aldim, su ana kadar aorun yasamadim memnunum
    bende 20.000 civarı otomatik city bakıyorum ama zor sanki.
  • Ben 24 e 2007 model bulmustum. Sahibinden de yuksek fiyat biçiyorlar sanki
  • quote:

Ben 24 e 2007 model bulmustum. Sahibinden de yuksek fiyat biçiyorlar sanki
    valla arabayı sevdiğimden değil şehir içinde araç sürdüğümden ve benzin probelimim olmadığından tercih ettim. Ben zaten öyle temizini aramadım ama dediğin gibi piyasadaki ötv zammı sonrası yaşanan balon ve sahtekar insanlar bizi araç alımından kısa süreliğinede olsa vazgeçirmiştir. Taa ki normalleşene kadar.
  • Piyasanin dusuk olmasi gereken zamanlar ama dusmedi hic yazin dusunemiyorum fiyatlari. Ben arabayi servisten aldim daha uyguna geldi. 300 liralik detayli temizlik ve 1 yil motor sanzuman garantiside hediyesiydi
  • quote:

Piyasanin dusuk olmasi gereken zamanlar ama dusmedi hic yazin dusunemiyorum fiyatlari. Ben arabayi servisten aldim daha uyguna geldi. 300 liralik detayli temizlik ve 1 yil motor sanzuman garantiside hediyesiydi
    Forumda şunu anlamayan arkadaşlar var. Piyasa neden allak bullak.

1. Bizde ortalama %10 enflasyon olur. yani ortalama olarak herşeye sepet olarak bakılıp insanlar algı sonucunda piyasaya %10 zam yapar tabiiki en önemli kriter dolardır.

2. Araba sıfır fiyatları dikkat edin öyle aman aman artmadı. Çünkü girdiler dolar, araç piyasası genel olarak euro olduğu için ve euro/dolar kuru tarihi seviyeleri yaşadığı için zam yapılmasına gerek kalmadı.

3. Eee ne olduda 2.el arabalar yükseldi. unutmayın %10 enflasyon var yani her şey zamlanır ortalama olarak. Ama euro azalıyor veya yerinde sayıyo derseniz bu yüzden zaten gördüğümüz gibi araba fiyatları neredeyse zamlanmadı gibi bişey. Çakal tedarikçileri saymazsanız iyi olacaktır.

Yani sonuç olarak euro dolar kuru oturmadığı sürece belkide insanlar zarar etmemek için 2.el fiyatlarının sıfırın üzerine çıkaracaklar :D komik diimi.

O yüzden diyorumki piayasanın allak bullak olduğu zaman kimse karlı ticaret yapamaz bence. veya yaptıklarının sanırlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.