Şimdi Ara

Honda City 1,4 Elite mi Honda Jazz 1,4 elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28.000 ytl (+- 1000) fiyatla 0 km Honda jazz veya honda city ile 2. el dizel Ford focus (2005-2006 model) seçenekleri arasında kaldım, hangisini tercih edersem en iyi kararı vermiş olurum.

• honda nın 2 modeli ve focus kasa tipi açısından baktıgımızda birbirine göre çok farklılık gösteren seçenekler bence.ayrıca yakıt tipi olarak ta durum farklı.ben sizin yerinizde olsam güngeçtikçe kullanım oranı sürekli yükselen dizel yakıt tipli ford un fiesta /fusion modelleri arasında (0 km) tercih yapardım.ayrıca bi nissan kullanıcısı olarak ise benzinli almera mı sattıgımda şayet binek tercihimi yine nissan ın note dizel ini daha makul fiyatlı olarakta dizel fiesta comfort 1.4 tdci yi seçerdim.(connect-caddy /aile aracı tercihim de bi kenarda beklemede)
  • Kesinlikle City derim ben. Jazz'ı bişeye benzetemiyorum. Arka tarafının tasarımı çok kötü (bence, ama jazz'ı sevenlere saygım sonsuz) City o nazaran biraz daha iyi.

Honda City

• 3 seçenek arasında focus tercih ederdim dizel olmasıda büyük avantaj ayrıca focus un diğer seçeneklere göre yol tutuşu çok daha iyi city resmen 90 dan sonra yoldan çıkıyor bence kesinlikle focus
    ayrıca bu yazdıklarım fanatiklere kapak olsun anlayana
  • quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

Kesinlikle City derim ben. Jazz'ı bişeye benzetemiyorum. Arka tarafının tasarımı çok kötü (bence, ama jazz'ı sevenlere saygım sonsuz) City o nazaran biraz daha iyi.

Honda City

Kesinlikle JAZZ derim. Arkadaşım tüm otomobil forumlarında city'nin arkasının çirkin olduğu artık tescillendi. Jazz her bakımdan city'den üstündür.
    City sınıfının en kötü fren mesafesine sahiptir.
    Virajlarda belirgin bir şekilde savrulur. Yani dengesiz bir araç.
    City gebzede üretiliyor, jazz japonyada.
    City'nin üretimi 2 yıl içinde kalkıyor. (bknz. Barış purut'un blogu)
    Jazz yakıt tüketiminde sınıfının lideridir. (City de az yakar çünkü jazz motorunu kullanıyor.)
    Jazz'ın yeni kasası 2008 ortalarında ülkemize geliyor. Kesinlikle ortalığı toz dumana katacak bir araç. İlk kasası 2.000.000 satan aracın yeni modeli herhalde ondan aşağı kalmaz.

• bence jazz seçeneklerin arasında ise kesinlikle mitsubishi colt da olmalı yakıt tüketimi jazz dan sonra en az yakan benzinli araç olması ve donanımına göre fiyatının uygunluğu tercih edilebilirliği arttırıyor bende uzun zamandır araştırıyordum ve sonunda colt da karar kıldım 2 gün önce aracımı teslim aldım doğru bi karar verdiğimi 2 gün geçmesine rağmen hissettim araçı sürerken keyif veriyor bana
  •  Honda City 1,4 Elite mi Honda Jazz 1,4 elite mi?
  • Colt ta iyi bir seçenek, Jazz almasam Colt alırdım. Dizeli de çıktı yeni. Colt maalesef hakettiği ilgiyi görmüyor Türkiye'de. Bu sebeple 2. eli biraz zayıf.
  • O dar tekerlekli city denen rezalete bence yaklaşma.Albea bile ondan karizmatiktir.Ama jazz mükemmel bir tercih olur.City honda için bir utanç kaynağı bence.
  • city'den şaşma derim ve buradaki city formunu incelemeni tavsiye ederim.
  •  Honda City 1,4 Elite mi Honda Jazz 1,4 elite mi?

• Kesinlikle Jazz derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

3 seçenek arasında focus tercih ederdim dizel olmasıda büyük avantaj ayrıca focus un diğer seçeneklere göre yol tutuşu çok daha iyi city resmen 90 dan sonra yoldan çıkıyor bence kesinlikle focus
    ayrıca bu yazdıklarım fanatiklere kapak olsun anlayana

kapak yapmak için yanlış kelimeler kullanıyorsun... honda city ile dediğin doğru ama jazza gelince orda dur derim .. biraz araştırsan böyle demezdin ..... bu dediklerini jazz kullananların forumunda yaz da .. sana özellikleri ve focustan neden daha iyi olduğunu açıklasınlar.... bu rada focus ve jazz farklı kulvar araçları ford ve honda dersen kesinlikle honda derim ...;)..

• konu acccccayip hortlamış kasalar değişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.