Şimdi Ara

Honda City Body Kit Uygulaması yaptıran var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: city 1.4

14 yaşındayım bizde 2006 otmatik 1.4 city var 83 bg alacak varsa çok konforlu ve bagajı geniş bir araç sport vitesteki gidşi mütiş tek kötü tarafı arka tamponun şekilsizliği ve tekerleklerin çok küçük olması ayrıca otamatik viteslilerte vites geçişini hissetmiyorsunuz ama egzozu çok küçük baktıkça iğreniyorum çapı 2 cm civarında onundışında süper bir aile arabası

Seni tebrik ediyorum dostum

• honda dan asrın hatası;city
  • city 2. ve 3. dünya ülkeleri için üretilmiş bir araç japonlar kendileri bile kullanmıyorlar bunu bu arabaya masraf etmeye değmez loganda accentte symbolde aynı şekilde..oto sanayiye gidip jant bodykit xenon falan filan alan kişiler hangi mantıkla yapıyorlar bunu anlamıyorum...doğana şahine masraf edilir onlar araba değil kuş onların meraklısı varda bu arabaya ettiğin masraf satarken hiçbir işe yaramıycak be adam 20 milyarlık arabaya 10 milyar masraf edip 22 milyara satarsan tebrik ediyorum seni...!!
  • Bence Lastikleri değiştir. 205 45 r16 yada 205 50 r16 taktır.

Araç kendine gelsin.

Görüntüsü düzelsin.
  • bende aldım araçtan burda atıp tutanlara yerden yere vuranlara bakmayın adam tipine bakıp bu 3. ncü dünya arabası diyor gidip 280.bindeki kazalı bmw alıyor şimdi benim aracım stok neler yapabilirim bilen varmı ?
  • şu konuyu okuyun elbet işinize yarar bir şeyler çıkacaktır
    http://forum.donanimhaber.com/m_4938361/mpage_119/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik_34

resim

/>

Hocam bunu nerde yaptırabilirim acilen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.