Şimdi Ara

Honda City Body Kit Uygulaması yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 Honda City me Body Kit uygulaması yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında nerde yaptırabilirim. yaptıran var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik_34 -- 19 Eylül 2007; 10:49:49 >

• sanayiye git herhangi bir polyesterci sana yardımcı olur
  • resim

• resim

• quote:

Orijinalden alıntı: celik_34

resim

beyaz olan 10 numara arkdaşım

ilk işin aracını yere yaklaştırarak uygun jant lastik alman olsun
    çünkü sen de bliyorsun ki aracın çok yüksek

en kısa zamnda gelişmeleri bekliyoruzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: toksin

beyaz olan 10 numara arkdaşım

ilk işin aracını yere yaklaştırarak uygun jant lastik alman olsun
    çünkü sen de bliyorsun ki aracın çok yüksek

en kısa zamnda gelişmeleri bekliyoruzzz

Alıntıları Göster
    tekerlekler o kadar ufakki
    o kadar orantısız ki arabayla

inan onlar daha fazla dikkat çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

tekerlekler o kadar ufakki
    o kadar orantısız ki arabayla

inan onlar daha fazla dikkat çekiyor

Alıntıları Göster
    Bu arabanın lastikleri tipi gibi harbi özürlü..Resinlerden de görüldüğü gibi arabaya hangi ebadı takarsanız takın araç hâla özürlü görünmeye devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bodykit (ismini yazamandım) e gerek yok arabaya zaten tekerleklerini geniş koyunca süper oluyor ama sen illda yapacam diosan tabikide o senin kararın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem16

bence bodykit (ismini yazamandım) e gerek yok arabaya zaten tekerleklerini geniş koyunca süper oluyor ama sen illda yapacam diosan tabikide o senin kararın
    quote:

Orjinalden alıntı: Adem16

bence bodykit (ismini yazamandım) e gerek yok arabaya zaten tekerleklerini geniş koyunca süper oluyor ama sen illda yapacam diosan tabikide o senin kararın

İlk etapta lastikleri ve Jantı değiştirmek gerek.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: celik_34

quote:

arabala camurluklar orantisiz resmen lastikler icerde kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

quote:

arabala camurluklar orantisiz resmen lastikler icerde kalıyor

Alıntıları Göster
    aynen
    sanırım city bu tür modifiyelere gelmeyen bir araç.

aracı küçümsemiyorum.
    bilhakis şeklinin biraz orantısız olduğunu bile bile yaz başı bu aracı almayı düşünüyordum.

• quote:

aynen

aracı küçümsemiyorum.
    bilhakis şeklinin biraz orantısız olduğunu bile bile yaz başı bu aracı almayı düşünüyordum.

Alıntıları Göster
    bostancı oto sanayide işinin ehli bir fiber ustası var ve honda lara bodykit konusunda uzman ismini hatırlayamadım ama orada sorsan gösterirler jant lastik almadan önce bir oraya danış onlarla fikir birliğine varıp jant lastik işine gir ve ondan sonra yaptır bence başarılı olmasını istiyorsan

• quote:

aynen

aracı küçümsemiyorum.

Alıntıları Göster
    Şimdilik 175/65/14 olan lastiklerimi 195/50/15 yapmayı düşünüyorum. Jant ve lastikleri değiştirecem. Honda city e gidecek uygun jant bakıyorum. Bir de Hava filtresi olayına girecem ama bu konuda pek bilgim yok şu ses çıkartanlardan düşünüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik_34 -- 24 Eylül 2007; 14:13:13 >

• quote:

Şimdilik 175/65/14 olan lastiklerimi 195/50/15 yapmayı düşünüyorum. Jant ve lastikleri değiştirecem. Honda city e gidecek uygun jant bakıyorum. Bir de Hava filtresi olayına girecem ama bu konuda pek bilgim yok şu ses çıkartanlardan düşünüyorum....

Alıntıları Göster
    quote:

bence 14 ten 15 e çıkartmak için boşuna masraf etme
    eğer ciddi ciddi güzel bir body düşünüyorsan 15' + body o araca yakışmaz en azından 16 ve düşük offsetli al da bare çamurlukların içine gizlensin ön çamurlukla arasında da boşluk olmasın

• quote:

quote:

bence 14 ten 15 e çıkartmak için boşuna masraf etme
    eğer ciddi ciddi güzel bir body düşünüyorsan 15' + body o araca yakışmaz en azından 16 ve düşük offsetli al da bare çamurlukların içine gizlensin ön çamurlukla arasında da boşluk olmasın

Alıntıları Göster
    tekerleri büyüt araba çelimsiz kalıyo yoksa ne yaparsan yap bir ie yaramaz bu arabada...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.IRON

tekerleri büyüt araba çelimsiz kalıyo yoksa ne yaparsan yap bir ie yaramaz bu arabada...

Alıntıları Göster
    jant ebadının 16 dan aşağı olmaması lazım bence 17 çok daha güzel olur 15 le iyi durmaz
  • Araç 1400 motor olduğu için büyük jant arabayı çekmeyebilir..
  • quote:

Araç 1400 motor olduğu için büyük jant arabayı çekmeyebilir..
    quote:

Araç 1400 motor olduğu için büyük jant arabayı çekmeyebilir..

DERT ETME BEN NE ARABALARA NE JANTLAR TAKTIM
    14' TEN 16' E ÇIKARINCA ARABA ÇEKMEZ İSE ZATEN BİNME O ARACAA

BİR LASTİK JANT SATAN YERE GİT O SANA BÜTÜN AÇIKLAMALARI YAPACAK
    BEN MOD YAPCAM FALAN DE ANLATIR BİR BİR

• quote:

sanayiye git herhangi bir polyesterci sana yardımcı olur
    ben dacıa logan a spoyler taktırmak istiyorumda nekadara mal olur istanbulda anadolu yakasında oturuyorum
    bunun gibi birşey istiyorum
    mail adresim
    adem_dml@hotmail.com isterseniz buradanda konuşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem16 -- 27 Eylül 2007; 22:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem16

ben dacıa logan a spoyler taktırmak istiyorumda nekadara mal olur istanbulda anadolu yakasında oturuyorum
    bunun gibi birşey istiyorum
    mail adresim
    adem_dml@hotmail.com isterseniz buradanda konuşabiliriz

Alıntıları Göster
    14 yaşındayım bizde 2006 otmatik 1.4 city var 83 bg alacak varsa çok konforlu ve bagajı geniş bir araç sport vitesteki gidşi mütiş tek kötü tarafı arka tamponun şekilsizliği ve tekerleklerin çok küçük olması ayrıca otamatik viteslilerte vites geçişini hissetmiyorsunuz ama egzozu çok küçük baktıkça iğreniyorum çapı 2 cm civarında onundışında süper bir aile arabası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.