jazz daha şık olabilir ama bana ufak gibi geldi city daha geniş bir araç. İki çocuklu birine küçük gelir sanırım. Benim için önemli noktaları yukarıda belittimsunrooflu olup olmaması o-100 arası 11-15 gibi değerler çok önemli değil. Sürüş keygi güvenlik dayanıklılık sorunsuzluk yakıt önemli. Ayrıca 2010 civiclerle 2010 city arasındaki 7-8 bin tl lik fark özelliklere bakında çok fazla gibi city es modeli güzel konforlu geldi bana vsa(esp) dışında çok büyük bir özellik farkı yok gibi.
2 çocuğum var diyorsun lpg diyorsun daha bugün 2 araba kafa kafaya çarpıştı 6 kişi yanarak öldü kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün.
Ne alaka şimdi. Sanki bütün lpg li araçlar patlıyor mu. Hem benzin de En az Lpg kadar yanıcı patlayıcı bir madde.
Kardeş olmaz olmaz sonra gelir seni bulur kamyonun biri alır altına..
Benzinli arabadan yanan kimseyi görmedim.İllaki vardır fakat ciddi şekilde kaza yapan lpg li araçların tümü yanıyor gazetelerde hep çıkıyor yanarak öldüler diye kurtulacakları varsa da ölüyorlar.
Ecelde varsa amenna ben 5 yıldır kullanıyom. benzine 4tl veremem vallaa. Yazık günah. Ya da dizel almak lazım bu devirde benzinliden uzak durcaan ya da lpg. başka yolu yok kardeşler.
Honda da dizel yapmıyor en iyisi elektrikli jazz al
ÖYLE YAPACAM 10000 M DE KABLO ALIRIM
yanlış anlamayında, bence jazz'da city'de o paraların arabası değil, oyuncak gibi
O paraya mazda 3 alınırmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
HB - sedan farklarını bir kenara koyarsak,
Jazz da VSA var, City de yok.
Jazz (fun) da cam tavan var, City de sunroof veya cam tavan yok.
Jazz da ikinci el var, City de yok (çok değer kaybı var!)
City de tam otomatik şanzuman var, Jazz da yok.
Sonuç: 3-1 Jazz alır.:)
Haluk
Jazz ve City 2.el olarak benzer araçlar.
sahibinden.com'da her 2 aracın satılık sayıları;
City 416 adet Jazz 531 adet
Her ikisi de benzer sayıda satış rakamlarına sahip. 2.el değerleri de benzer.
Hangisini isterseniz onu alın.
Yeni kasa olarak her ikisi de güzel tasarımlı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme