Şimdi Ara

HONDA CİTY- JAZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 model city yada jazz hemen hemen aynı fiyatlara alınabiliyor. Bunlarda hangisinin donanımı daha iyi . hangisinin yol tutuşu daha güzel. hangisi daha geniş ve güvenli. Ayrıca yakıt durumları nedir. LPG ye uyumları nasıldır. siz olsanız hangisini hangi modelini alırsınız. 0-6 yaş 2 çocuklu biri için. Teşekkürler

• çok fazla bilgim yok bu konuda fakat.. city sedan olduğu için bagaj kapasitesi konusunda jazz dan daha iyidir.. sizinde 2 çocugunuz olduguna göre bagaj sizin için önemlidir diye düşünüyorum. honda jazz ın cok düşük yakıt tüketimi var. city yi pek bilmiyorum ama çok yaktıgını da sanmıyorum. city nin 2009 kasası sanırm yeni kasa. tasarımı gayet hoş. ben olsam city de karar kılardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bawwgs33

çok fazla bilgim yok bu konuda fakat.. city sedan olduğu için bagaj kapasitesi konusunda jazz dan daha iyidir.. sizinde 2 çocugunuz olduguna göre bagaj sizin için önemlidir diye düşünüyorum. honda jazz ın cok düşük yakıt tüketimi var. city yi pek bilmiyorum ama çok yaktıgını da sanmıyorum. city nin 2009 kasası sanırm yeni kasa. tasarımı gayet hoş. ben olsam city de karar kılardım
    JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

CİTY

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

Motorlar aynı 1.4 motor

jazzda i shift var

cityde tam otomatik vites var

city bildiğim kadarıyla taiwanda üretiliyor (emin değilim)

jazz japon

yakıt tüketimleri düşük hemen hemen aynı

city b sınıfında olmasına karşın sedan olmasından ötürü hayvani bir bagaj alanı sunuyor

jazz b sınıfında olmasına rağmen yeterli bagaj ve ferah iç mekan sunuyor

kalite olarak sorarsan jazzın iç kalitesi biraz daha fazla diyebilirim

jazz fun alırsan cam tavanda olacak oda ayrı bir konu.

Ben olsam beyaz city alırım.Harika duruyor ve pek çok city yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 4 Ocak 2011; 18:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peavey

JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

CİTY

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

HONDA CİTY- JAZZ

Motorlar aynı 1.4 motor

jazzda i shift var

cityde tam otomatik vites var

city bildiğim kadarıyla taiwanda üretiliyor (emin değilim)

jazz japon

yakıt tüketimleri düşük hemen hemen aynı

city b sınıfında olmasına karşın sedan olmasından ötürü hayvani bir bagaj alanı sunuyor

jazz b sınıfında olmasına rağmen yeterli bagaj ve ferah iç mekan sunuyor

kalite olarak sorarsan jazzın iç kalitesi biraz daha fazla diyebilirim

jazz fun alırsan cam tavanda olacak oda ayrı bir konu.

Ben olsam beyaz city alırım.Harika duruyor ve pek çok city yok zaten.

Alıntıları Göster
    HB - sedan farklarını bir kenara koyarsak,

Jazz da VSA var, City de yok.

Jazz (fun) da cam tavan var, City de sunroof veya cam tavan yok.

Jazz da ikinci el var, City de yok (çok değer kaybı var!)

City de tam otomatik şanzuman var, Jazz da yok.

Sonuç: 3-1 Jazz alır.:)

Haluk

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Haluk

Alıntıları Göster
    Şunu anladımki yol tutuş konfor dayanıklılık yakıt yönünden birbirlerine kaydadeğer üstünlükleri pek yok. Duruş olarak city daha ağır araba imajı veriyor. Yol tutuşu sanki daha iyi. Jazz küçük gibi duruyo sanki yok tutuşu daha kötü gibi altı yere daha yakın gibi. Lpg taktırırsan jazz ın bagajında yer kalmaz ama city öyle değil. Zaten ben en az bu aracı 5 yıl binerim. Sanki city daha geniş gibi...
    jazz fon ile joy arasındaki farklar nelerdir 2009 yeni kasa
    CITY lerde 2009 yeni kasa en donanımlısı hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 4 Ocak 2011; 20:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz25

Şunu anladımki yol tutuş konfor dayanıklılık yakıt yönünden birbirlerine kaydadeğer üstünlükleri pek yok. Duruş olarak city daha ağır araba imajı veriyor. Yol tutuşu sanki daha iyi. Jazz küçük gibi duruyo sanki yok tutuşu daha kötü gibi altı yere daha yakın gibi. Lpg taktırırsan jazz ın bagajında yer kalmaz ama city öyle değil. Zaten ben en az bu aracı 5 yıl binerim. Sanki city daha geniş gibi...
    CITY lerde 2009 yeni kasa en donanımlısı hangisi

Alıntıları Göster
    bence bu yeni city b sınıfının en iddalı arabası ama c sınıfı araç alırsın bunu alacağına.

• quote:

Fun donanımın joy a göre olan artılarını yazıyorum.

1- Alaşım jant
    2- Cam tavan
    3- Deri direksiyon ve vites topuzu
    4- Soğutmalı torpido
    5- USB girişi
    6- Ön ve arka koltuk kol dayama
    7- Cruise Control
    8- Arka camlar otomatik
    9- Yağmur ve far sensörü
    10-Sis farı

Unuttuğum varsa arkadaşlar tamamlarlar :)
    City hakkında bilgim yok ,kesinlikle Fun JAZZ tercih edilmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerkan

quote:

Fun donanımın joy a göre olan artılarını yazıyorum.

1- Alaşım jant
    2- Cam tavan
    3- Deri direksiyon ve vites topuzu
    4- Soğutmalı torpido
    5- USB girişi
    6- Ön ve arka koltuk kol dayama
    7- Cruise Control
    8- Arka camlar otomatik
    9- Yağmur ve far sensörü
    10-Sis farı

Unuttuğum varsa arkadaşlar tamamlarlar :)
    City hakkında bilgim yok ,kesinlikle Fun JAZZ tercih edilmeli

Alıntıları Göster
    Kesinlikle JAZZ derim ikinci eli çok kıymetli altın mübarek. Yakıt tüketimi daha iyi, sonanım olarak daha iyi JAZZ'da ESP var CİTY'de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Kesinlikle JAZZ derim ikinci eli çok kıymetli altın mübarek. Yakıt tüketimi daha iyi, sonanım olarak daha iyi JAZZ'da ESP var CİTY'de yok.

Alıntıları Göster
    Lpg neden ?

Zaten az yakıyor..

Ayrıca düz vites mi otomatik mi alacaksın?

İç mekan olarak dediğim gibi jazz daha kaliteli donanımlıdır.

Ama city'nin görüntüsü 10 basar

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu fiyata c sınıfı ne alınır lancer hoşuma gidiyo ama bagaj sanırım 400 Lt . ama donanım açısından daha zengin gibi. jazz hp-donanımı fazla bagaj 400 lt. city donanım eksileri var ama jazz dan daha geniş sanırım yol tutuşu da jazz dan daha iyi daha oturaklı. lancer donanımı daha zengin yol tutuşu daha iyidir sanırım. ama tek eksisi bagaj sanırım. Yakıt olarak bu 3 ü de aynı yakıtı harcar. Ama sağlamlık güven vermesi bakım masrafları açısından ne gibi farkları var onu bilmiyorum.

• quote:

Bu fiyata c sınıfı ne alınır lancer hoşuma gidiyo ama bagaj sanırım 400 Lt . ama donanım açısından daha zengin gibi. jazz hp-donanımı fazla bagaj 400 lt. city donanım eksileri var ama jazz dan daha geniş sanırım yol tutuşu da jazz dan daha iyi daha oturaklı. lancer donanımı daha zengin yol tutuşu daha iyidir sanırım. ama tek eksisi bagaj sanırım. Yakıt olarak bu 3 ü de aynı yakıtı harcar. Ama sağlamlık güven vermesi bakım masrafları açısından ne gibi farkları var onu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Lancer ile kıyaslarsan bu araçları aralarında herşeyden önce sınır farkı var. Bir tercih yapılacaksa Lancer derim o zaman. Yeni 1,6 motor oldukça performanslı ve tüketim konusunda başarılı.

• quote:

Lancer ile kıyaslarsan bu araçları aralarında herşeyden önce sınır farkı var. Bir tercih yapılacaksa Lancer derim o zaman. Yeni 1,6 motor oldukça performanslı ve tüketim konusunda başarılı.

Alıntıları Göster
    Benim de yeni kasa cıty çok hoşuma gidiyor. Neden LPG. benzin 250 tl yakarken lpg 150 tl yakacak bu da yılda 10000 km de 1000 tl yakıt tasarrufu demek. Düz vites düşünüyorum Otomatik hiç kullanmadım bir kaç denemem oldu sol bacağımı bağlamam lazım artık reflex oldu. Ondan düz vites istiyorum. Şimdi lancerle city arasında sınıf farkı var diyorsunuz. görünüş olarak pekte bi farkı yok gibi. Bagaj konusunda da city önde

• quote:

Benim de yeni kasa cıty çok hoşuma gidiyor. Neden LPG. benzin 250 tl yakarken lpg 150 tl yakacak bu da yılda 10000 km de 1000 tl yakıt tasarrufu demek. Düz vites düşünüyorum Otomatik hiç kullanmadım bir kaç denemem oldu sol bacağımı bağlamam lazım artık reflex oldu. Ondan düz vites istiyorum. Şimdi lancerle city arasında sınıf farkı var diyorsunuz. görünüş olarak pekte bi farkı yok gibi. Bagaj konusunda da city önde

Alıntıları Göster
    Otomatik 2009 City sahibi olarak 2 cocugunuz varsa ve aile arabası alıcam diyorsanız ben City derim. Arka koltuk ve bagaj oldukça geniş, LPGye bile yer kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

Otomatik 2009 City sahibi olarak 2 cocugunuz varsa ve aile arabası alıcam diyorsanız ben City derim. Arka koltuk ve bagaj oldukça geniş, LPGye bile yer kalır.

Alıntıları Göster
    Hondayı çok severim ama düz vites alınacaksa yakın bir fiyata bir üst sınıf olan Lancer tercih edilmelidir.

Haluk
  • quote:

Hondayı çok severim ama düz vites alınacaksa yakın bir fiyata bir üst sınıf olan Lancer tercih edilmelidir.

Haluk

Alıntıları Göster
    yakın zamanda yeni City test etmiş birisi olarak Jazz mı City mi: Jazz...Jazz mı Lancer mi, Lancer derim...bir de Haluk Abimizin tavsiyelerini dikkate almanızı öneririm :) sıfır Jazz ya da City yerine 2.el olacaksa Civic derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

yakın zamanda yeni City test etmiş birisi olarak Jazz mı City mi: Jazz...Jazz mı Lancer mi, Lancer derim...bir de Haluk Abimizin tavsiyelerini dikkate almanızı öneririm :) sıfır Jazz ya da City yerine 2.el olacaksa Civic derim

Alıntıları Göster
    İkinci el düşünüyorum Fakat üst limit 28 bin tl bu paraya civic alırsam anca 2008 alabiliyorum. Civiclerin city lerden çok mu artıları var ben pek bilmiyorum bu araçları civiclerin hangi modellerini tercih etmek lazım. civic - city farkı nedir
  • quote:

İkinci el düşünüyorum Fakat üst limit 28 bin tl bu paraya civic alırsam anca 2008 alabiliyorum. Civiclerin city lerden çok mu artıları var ben pek bilmiyorum bu araçları civiclerin hangi modellerini tercih etmek lazım. civic - city farkı nedir

Alıntıları Göster
    city ile jazz arasındaki en büyük fark, jazz avrupa ve abd pazarında segment lideri birkaç araçtan birisi ki her iki pazarda bildiğim kadarıyla bunu başarabilen başka bir araç yok. diğer taraftan honda city avrupa ve abd pazarında satılmıyor. sanırım çin, hindistan, türkiye gibi gelişen pazarlar düşünerek geliştirilen bir araç.

kısaca kesinlikle jazz. civic mi city mi sorusunu görmemiş olalım bu arada

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

city ile jazz arasındaki en büyük fark, jazz avrupa ve abd pazarında segment lideri birkaç araçtan birisi ki her iki pazarda bildiğim kadarıyla bunu başarabilen başka bir araç yok. diğer taraftan honda city avrupa ve abd pazarında satılmıyor. sanırım çin, hindistan, türkiye gibi gelişen pazarlar düşünerek geliştirilen bir araç.

kısaca kesinlikle jazz. civic mi city mi sorusunu görmemiş olalım bu arada

kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Civic lerin yakıtı daha fazla . Bagaj kapasitesi city lerde daha büyük. Benim için performans çok önemli değil. Zaten 120-130 u geçmeyen biriyim. Benim için önemli olan yakıt. dayanıklılık konfor güven ve 5-6 yıl masrafsız binebileceğim bir araç olması . Bu konuda city civic den çok mu geride. Honda sitesinde kıyaslama yaptığımda arada çok fazla bir farkta göremedim. Mutlaka tüp taktırmayı düşünüyorum . Nedenine gelince yılda 10.000 km benzinle 3.00 tl. Lpg ile 1800 tl arada 1200 tl fak var. Lpg uyumsuz derseniz ,problem yaşatır derseniz sınıra yakınım gider aynı benzini 2500 tl ye ordan alırım veya burda satanlardan alırım çok problem olmaz sanırım.

• quote:

Civic lerin yakıtı daha fazla . Bagaj kapasitesi city lerde daha büyük. Benim için performans çok önemli değil. Zaten 120-130 u geçmeyen biriyim. Benim için önemli olan yakıt. dayanıklılık konfor güven ve 5-6 yıl masrafsız binebileceğim bir araç olması . Bu konuda city civic den çok mu geride. Honda sitesinde kıyaslama yaptığımda arada çok fazla bir farkta göremedim. Mutlaka tüp taktırmayı düşünüyorum . Nedenine gelince yılda 10.000 km benzinle 3.00 tl. Lpg ile 1800 tl arada 1200 tl fak var. Lpg uyumsuz derseniz ,problem yaşatır derseniz sınıra yakınım gider aynı benzini 2500 tl ye ordan alırım veya burda satanlardan alırım çok problem olmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    CİTY LERİN ALTI CİVİC LERDEN DAHA MI YÜKSEK BİLEN VAR MI

• quote:

Haluk

city sunrooflu görmüstüm ama bisey degistirmez jazz daha kaliteli ve daha şık bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.