12.500 YTL ye 1999 model 180.000 km de honda civic 1.4 ies buldum. içi çok temiz. dışında değişen parça ve boya yok ama bir iki yerinde çarpmadan dolayı göçükler var. aracı kullandım herhangi bir sorunu yok gibi. yarın motoruna baktıracağım. sizce almalımıyım. ayrıca lpg taktırırsam hangi marka ve nereye (antalyada oturuyorum) taktırmalıyım? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. çünkü yarın sabaha kadar cevap vermem lazım. başka tavsiyeleriniz varsa dinlerim. elimde 16.000 YTL para var .
teşekkürler.
Benim son arabam buydu (97 modeli). Klimalıydı. ABS ve havayastığı yoktu. 1,5 ay önce sattım. 2 sene kullandım. Araçtan çok memnundum. Uzun yolda konforu iyi. Hızlanmalarıda 1400 cc motor için yeterli (Sonuçta 90 hp gücünde). Eksisi içeri ses alması, altının yere fazla yakın olması diyebilirim. Aracımda normal sistem BRC tüp vardı, kendim taktırdım, 33000 km boyuncada hiç sıkıntı çekmedim. Sıralı sistem mutlaka daha iyi olur ama bence normal sistemde işi görüyor, fiyat olarakta yarı yarıya fark var. Dediğin paralara focuslarada bir bakabilirsin. Yada biraz daha elim geniş olsun dersen civic yada corollalar işini fazlasıyla görür. Sonuçta japonlar fazla sıkıntı vermeyen araçlardır. Bu arada aracımı 12000 YTL'ye satmıştım, sana bir fikir verir.
16000 ytl niz varsa daha yüksek model bir cıvıc yada focus bakabilirsiniz....
baktığınız aracın km si çok yüksek honda motorları genelde sorunsuz diye bilinir ve öyledirde, ancak yüksek km lerdeki motorlarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor..
yani bir bmw mercedes motoru gibi ortalama 300000-400000 km görmeniz zordur...
bunu dikkate almanızı öneririm..
piyasada honda motorlarının pek rektifiye istemediği bilinir ancak yine de 180000 km gözüme biraz fazla gözüktü..
kmsi fazla gibi daha düşük kmsi olanları ara bence. Ama cıvıcten vazgeçme
quote:
Orjinalden alıntı: AuToBaN
++++
ayrıca madem 16 bın ytl paran varsa bence 1.6ies olanlarına bakmanı onerırım cunku daha cok tutuluyor yarın bırgun degıstırecegın zaman cok rahat elden cıkarırsın ama 1.4 ies oyle degıl...tutulanı 1.6ies...
honda diyorum hayat onda diyorum ama biras daha yüksek modellerinede bak derim ben eski araba sorun cıkarması dogaldır
++++
ayrıca madem 16 bın ytl paran varsa bence 1.6ies olanlarına bakmanı onerırım cunku daha cok tutuluyor yarın bırgun degıstırecegın zaman cok rahat elden cıkarırsın ama 1.4 ies oyle degıl...tutulanı 1.6ies...
bende aynı fikirdeyim . 1.4 dense 1.6 tercih edilmesi daha yerinde olur
1.6 ies derim.çok tatlı araç bence onu düşün derim
içinize siniyorsa bence alın bu devirde boyasız araç hemde 99 model olanı bulmak bir mucize motorada ustalar ok derse alın derim fakat size tavsiyem bir 60-70 lira honda yetkili servisinde expertize gitmeniz zaten zrabada bi yamuk varsa sahibi kabul etmez siz de vaz geçersiniz
bende 1.4 is var absli hava yastıklı klimalı aldığım gibi gittim tüp taktırdım şu anda 150-160 bin lira yakıyorum ş.içi maddi gücün varsa 1,6 ies bak ama yoksa 1.4 de seni tatmin eder inan bende alırken tereddütlerim vardı ama konu honda olunca gerisi teferruat oluyormuş 1.4 90 hp bile seni tatmin edecektir çoğu 1.6 araca kafa tutan bi motor hafifliği sayesinde seri araç vites oranları uzun kullanımı çok zevkli hondadan vazgeçme...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme