İyi günler arkadaslar 93 model handa civic 1.5ex aldım Otomatik vites,klimalı ,lpgli,170.000km de çelik jant, ses sistemi, xenon far , angel far .vardır ciddi bir hasarı yok arabanın 10.750 ye aldım sizce fiyatı nasıl cok mu fazla vermişim ayrıca bu arac hakkında tavsiyeleriniz ve paylaşmak istedigniz bilgiler varsa bekliyorum simdiden tesekkur ederm.
Hayırlı olsun fiyat konusunu bilmiyorum resimleri bekliyoruz..
Hayırlı olsun, fiyat çok olmasada biraz yüksek gibi,gerçi aracın durumu iyiyse değişir,resimleri ekleyebilirsin
birde bunların ikinci el piyasası nasıl elden çabuk cıkartılır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: goktuuuu
birde bunların ikinci el piyasası nasıl elden çabuk cıkartılır mı?
bu araçla oynanmış gibi duruyor yani teyp takılmış bi ses sistemi var sanırım farlar orjinal değil ve oldukça dağılmıştır bence motor. ben orjinalciyim o yüzden bu şekilde yaklaşıyorum yanlış anlaşılmasın. bu araçtan bende almayı düşünüyorum 15. ex otomatik olanından baktım ve 9.500'e buldum araç tamamen orjinal doktor bir bayandan. biraz yüksek vermişsin araca. hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Hayırlı olsun ama ben olsam 1.6 si 130-136 hp olanlarından bakardım.
Öncelikle hayırlı olsun.. biz de 93 EL var, 180 binde iken 8000 TLye almıştık..şimdi 220 binlerde..klimasız..2 senedir bizde..kazalardan dolayı kaporta değişiminden başka masrafı olmadı..motor ve şanzuman çok sağlamdır.. madem sordun cevap vereyim; düz 10 bine zorlasaydın keşke..bence en az 500 TL fazla vermişin...