Şimdi Ara

Honda Civic 1.5 RS (2018) vs Skoda Superb 1.6 Prestige (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Bu araçları kullanan veya araçlar hakkında fikri olan varsa yorumları çok makbule geçer. İki araç arasında kaldık. Superb için 120 beygir olması biraz soru işareti oluşturuyor kafamızda. Olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıyaslama yanlış, araçların kullanım amaçlarına ve klasmanlarına uygun değil.

Kalite, ağırlık, genişlik, segment üstünlüğü, konfor, yalıtım, yol sesi - Superb, yalnız 2015 Dizel olması DSG işinde sakat biraz.

Performans - Civic

İkinci el değeri ikisi de iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 7 Haziran 2020; 16:37:51 >
  • Rs kullanıcısı olarak suberbin kalitesi daha iyi diyorum .Ancak kıyas yanlış civicle octavia kıyaslanır .
    1.5 turbo 182 lik motor ise şu an piyasada gözü kapalı tercih edebileceğiniz en iyi ve en sorunsuz turbo benzinli motordur

• Cevaplar için teşekkür ederim. Araçlardan beklentinin farklı olması gerektiğinin farkındayım ancak aradığımız limitlerde belirlediğimiz en mantıklı seçenekler bunlar. Yeni kasa Insignia'da düşündüm ancak en boş paketi veya biraz zorlarsam excellence paket alabiliyorum. O da açıkçası biraz boş gibi geldi. Bu araçların piyasasına yakın önerileri de dikkate alabilirim. RS'in yakıt durumu nasıl? Bir de 1.5 dizel motor ne açıdan sıkıntı olur Superb için biraz daha detay verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squ34 -- 7 Haziran 2020; 22:52:6 >
  • squ34 kullanıcısına yanıt
    Suberbde 1.5 dizel motor yok bildiğim kadarıyla

• Sehven 1.5 yazmışım 2015 yazacağıma km ve yaş itibariyle mi bir problem var acaba yoksa 2015 dizel motorlarda bir sıkıntı mı var?

Dizel motor da torktan dolayı dsg daha çok sıkıntı çıkarıyor demek istemiş galiba motor da sorun olduğundan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin öneriniz ne olur bu durumda? Superb alırsak hangi motor seçeneğini hangi koşullarda tercih etmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squ34 -- 8 Haziran 2020; 1:44:28 >
    Hocam vag gurubu yani passat superb filan alıcaksaniz garantisi de bitmisse dsg çok büyük masraflar çıkarabiliyor hiç sorunsuz binen de var. 50 bine gelmeden bozulan da o yüzden size kalmış. bu riski alırım derseniz servis bakımlı bir araba alın iyi niyet garanti si olur ucuza halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkosturanadam -- 8 Haziran 2020; 1:53:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim de çekincelerim tam bu yönde. Etrafımdaki dsg kullanıcılarından bir tanesi bu problemi yaşadı ve tabiri caizse kervan gibi sürekli masraf çıkardı araç inanılmaz şekilde. Farklı alternatiflere de açığım aslında. 170-180 bandında makul seçenekleri değerlendiriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.