Merhabalar,
Modem konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Yaklaşık 2 senedir superonline ve onların verdiği modemi kullanıyordum. Sık sık hattan düşme, hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşıyordum. Öyle ki evin içinde hücresel kullanmaya başladım. Bölgede port olmamasından kaynaklı olarak Türk Telekom altyapısına geçememiştim. Ancak şimdi port açıldı ve bağlantı aldım. Şimdi bir modeme ihtiyacım var. Hızım şimdilik VDSL üzerinden 64 mbite kadar. Ancak oturduğum bölge fiber altyapı yatırımının yoğun olduğu bir bölge ve en azından 1-2 yıl içinde gelmesini bekliyoruz. 1 adet xbox ve 1 adet tvye kablolu bağlanıyorum. Değişken olarak da genellikle 2 maksimum 4 cihaz wifiye bağlanıyoruz. Firma kaynaklı olanlar harici olmak üzere Stabil bir internet hizmeti alabileceğim, film izlerken dertlere boğmayacak bir modem arayışı içindeyim. Tabii uzun soluklu olarak beni en azından idare etmesi de çok iyi olur. WiFi standardı biraz daha iyi olsun diye düşünerek Keenetic Hopper, TP Link Archer VX1800 ve TP Link VX230 modellerini inceledim. Ancak yorumlar vs çok kafamı karıştırdı. Bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum.
Araç Tavsiye (200bine kadar)
|
Kia Ceed 1.4 T-GDI
|
|
FUT SBC Oyuncu Seçimi | YARDIM
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.560 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası