Şimdi Ara

honda civic 1.6 elegance otomatik + lpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıfında azami seviyede yakıt tüketen bir araç, motor eski teknoloji ancak kasa yeni tip, imkan varsa yeni tip aşırı beslemeli (turbolu) benzinli yada dizel alın yok bütçe kurtarmiyorsa şimdilik idareten ucuz bir araba alin ilerde 1-2 sene sonra turbolu benzinli yada dizel araç alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrumda 12-13 litre lpg yakıyordu.Araç güzel ama yakıt konusu üzer.
  • Aracım 14000 km de şu an. son 7500 km yakıt ortalaması. Herkes koklamaz içer demiş de piyasada koklayan araç mı kaldı? Dizel bile 5 lira oldu neredeyse.
     honda civic 1.6 elegance otomatik + lpg
  • Hocam ayni paraya gidip dizel 308 aliyosun 100km de sakin kullanimda 4.5-5.5 lt arasi yakiyosun hem donanimli hem kaliteli hem yakmayan bi araca binmis oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.a

Aracım 14000 km de şu an. son 7500 km yakıt ortalaması. Herkes koklamaz içer demiş de piyasada koklayan araç mı kaldı? Dizel bile 5 lira oldu neredeyse.

Şehir içi ortalamanız mı bu? benim 6 bin km ortalamam 7.2 ama karma tüketim verisi

• aynı araçtan bende de var ort. 8-9 litre yakıyor benzinde
  • Tamamı şehir içi değil. Yaklaşık 2000 km si şehir dışıdır. Son 600 km dir tamamen şehir içi kullanıyorum ortalama yakıt tüketimi 11.4 lt/km . Artı bu veriler doğru değil , benzinlikte depoyu doldurduğumda yaptığım hesaba göre yol bilgisayarı yaklaşık 1.3 lt/km az gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.a

Tamamı şehir içi değil. Yaklaşık 2000 km si şehir dışıdır. Son 600 km dir tamamen şehir içi kullanıyorum ortalama yakıt tüketimi 11.4 lt/km . Artı bu veriler doğru değil , benzinlikte depoyu doldurduğumda yaptığım hesaba göre yol bilgisayarı yaklaşık 1.3 lt/km az gösteriyor.

sonra 13-14 lt lpg yakiyorum deyince inanmıyorlar.Artık nasıl basariyorlarsa 8-9 lt lpg yaktırmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Kayseride şehir içi kışın 10-11 lt lpg yazın 8-9 lt arası lpg yakıyor. istanbulda biraz daha fazla olur tabi. uzun yolda 7 lt lpg yakıyor. her yakıt aldığımda bir programa işliyorum rakamlar kesindir. az yakan bir araba değil ama çok da yaktığı söylenemez. basarsan yakıyor sakin kullanırsan az yakıyor.

Kendisi çok sevipte bir türlü binebilmemın nasip olmadığı bir araçtır ve şekli yeter...Ama gerçekten baya fazla yakıyor hocam.Ben cuma günü develiye gidiş geliş yaptım erciyes üzerindenve bunla beraber 370 km yaptım şehir içi ortalama 5.8 gösteriyor araç.Fd6 lara dizel motor koymamak hondanın en büyük aptallığıydı malesef.

Bende Develiliyim. Erciyesi çıkarken çok yakıyor gerçekten.
    Bi arkadaş 8-9 lt yaktığını ispat edene anahtarı vericem demiş. Ben iddia ediyorum iki senelik yakıt verim kayıtlı hemde tamamı. yazın 8,5 lt gaz yakıyor benzin olsa 7,5lt benzin yakar demektir bu. kışında 10 lt gaz yakıyor buda 9 lt benzin yapar yaklaşık. aldığım benzinliğe kadar kayıtları var. bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.

Arkadaşlar bu veriler eylül ekim 2013 (İstanbul gidiş geliş uzun yol) hariç kayseri şehir içi lpg yakıt miktarlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan38 -- 12 Ocak 2014; 11:18:14 >

• onder.anamur kullanıcısına yanıt
    Hocam ist trafiginde 12-13 litre lpg yakiyor. Sakin kullanimda bu oran bi nebze duser ama sakin kullanmadigim icin bilemiyorum. Uzun yolda ise 120-130 arasi gidersen 8 lt lpg acivari yakar. 150 uzeri kullanirsan 10 lt yakiyor. Dun ist dan samsun a geldim ortalama 150-160 ile geldim 10 lt civari yakti. Yani az yakmiyor ama oyle asiri da yakmiyor. Uc ay önce arabayi aldigim icin ne kadar yaktigina hep bakiyorum. Aldigimdan beri on bin km yakin yol yaptim. Ortalama degerler bu yonde

• koklayan araç kalmayacak bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.