Şimdi Ara

honda civic 1.6 elegance otomatik + lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba honda bi araç geçti elime sizce alayım mı ?
    Araç başlıkta da söylediğim gibi 2008 HONDA CIVIC 1.6 Elegance OTOMATİK Benzin + LPG

sorum şu açıkçası, alacağım aracın yakıtı koklamasını istiyorum

• Koklamaz güzel kardeşim , içer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne hallere düştük ya benzin uçmuş, lpg uçmuş.. memur maaşına ben daha ne yapim :)
  • 2009 u var bizde.sehir icinde 13-14 lt lpg yakiyo.uzun yolda 8-9 lt lpg yakiyor.hesabını sen yap

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.anamur

arkadaşlar merhaba honda bi araç geçti elime sizce alayım mı ?
    Araç başlıkta da söylediğim gibi 2008 HONDA CIVIC 1.6 Elegance OTOMATİK Benzin + LPG

sorum şu açıkçası, alacağım aracın yakıtı koklamasını istiyorum

hocam o kasa benzin de lpg de olsun hiç bir şekilde koklamıyor içiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

2009 u var bizde.sehir icinde 13-14 lt lpg yakiyo.uzun yolda 8-9 lt lpg yakiyor.hesabını sen yap

Uzun yolda kacla gidiyorsunuz gerçekten bu kadar yakiyor mu bu meret

• Kayseride şehir içi kışın 10-11 lt lpg yazın 8-9 lt arası lpg yakıyor. istanbulda biraz daha fazla olur tabi. uzun yolda 7 lt lpg yakıyor. her yakıt aldığımda bir programa işliyorum rakamlar kesindir. az yakan bir araba değil ama çok da yaktığı söylenemez. basarsan yakıyor sakin kullanırsan az yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

quote:

2009 u var bizde.sehir icinde 13-14 lt lpg yakiyo.uzun yolda 8-9 lt lpg yakiyor.hesabını sen yap

Sehir icinde sıkıştırmam zaten arabayı.uzun yoldada 125-130 a sabitler öyle giderim.yokuslarda,sollamalarda filan da basarım yani

• bu araç gerçekten bu kadar çok yakıyor mu? şehirlerarası yollarda hep görüyorum civic leri sağdan tın tın gidiyorlar neden böyleler diyordum meğerse yakıttanmış
  • quote:

quote:

quote:

Sehir icinde sıkıştırmam zaten arabayı.uzun yoldada 125-130 a sabitler öyle giderim.yokuslarda,sollamalarda filan da basarım yani

Usta yakıt tasarrufu için 125-130 da gidilmez yani. 90 -100 dür yani bunun kuralı. 130da gidersen haliyle lpg yi de çeker.

• Daha önce Civic sahibi olmasam çok yakıyor diyenlere inanacam.

• Araba harika. Yakıt konusunda ise 30 kuruşun altını göreceğini sanmıyorum. Yine de C sınıfının en az yakanlarından biridir.
  • onder.anamur kullanıcısına yanıt
    Yakıtı koklayan,
    Honda 100 beygirlik 1.4 dür. Hb civic veya jazz.
    Tam otomatik 5 vitesli 1.6 civic koklamaz, 8-9 litre yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Yakıtı koklayan,
    Honda 100 beygirlik 1.4 dür. Hb civic veya jazz.
    Tam otomatik 5 vitesli 1.6 civic koklamaz, 8-9 litre yakar.

Yok en az yakan 83bg 8valf motordur.
    Yazın Ankara Sivas arasını 117tl'ye gitmişliğim vardır.

• Yakıt nerede kullandığınıza göre değişir.Ama yazın şehir içi 9-10 litre lpg yakar uzun yolda 7.5 -8 arası lpg yakar.Tabi bu değerler sakin kullanımla
  • bende bu aracta tek kafama takilan noktasi yakiti cok sakin kullanirim istanbulda sehir trafigine neredeyse hic girmiyorum yilda toplamda 7-8 bin km bunun 5 bini sehir dsi ist-izmr geri kalani gunde 3-5 km okul ev focus dizel mi civic mi ne dersiniz benzinli dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Kayseride şehir içi kışın 10-11 lt lpg yazın 8-9 lt arası lpg yakıyor. istanbulda biraz daha fazla olur tabi. uzun yolda 7 lt lpg yakıyor. her yakıt aldığımda bir programa işliyorum rakamlar kesindir. az yakan bir araba değil ama çok da yaktığı söylenemez. basarsan yakıyor sakin kullanırsan az yakıyor.

Kendisi çok sevipte bir türlü binebilmemın nasip olmadığı bir araçtır ve şekli yeter...Ama gerçekten baya fazla yakıyor hocam.Ben cuma günü develiye gidiş geliş yaptım erciyes üzerindenve bunla beraber 370 km yaptım şehir içi ortalama 5.8 gösteriyor araç.Fd6 lara dizel motor koymamak hondanın en büyük aptallığıydı malesef.
  • Yalitim sifir ve kasa kagit gibi haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

quote:

quote:

Usta yakıt tasarrufu için 125-130 da gidilmez yani. 90 -100 dür yani bunun kuralı. 130da gidersen haliyle lpg yi de çeker.

uzun yoldaki yakıtından şikayetim yok ama şehir içinde 8-9 lt lpg yaktıranlara sadece tebessüm ediyorum.Şehir içinde 8-9 lt lpg yaktırdıklarını göstersinler arabanın anahtarını vereyim onlara

• O kadar yakıyormu o araç ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.