Şimdi Ara

honda civic 1.6 ies otm modifiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracım 1.6 ies otm civic sedan 2000 model bu araca motor modifikasyonu yapmak istiyorum şimdilik 5 k lık bi bütcem var işciliği gerekirse kendimde yaparım o konuda sıkıntı yok ilk önce nerden başlamalıyım ve bu bütceyle en yüksek performansı nasıl alırım araç şuan km dışında fabrikadan çıktığı gibi ve değerlendirmek istiyorum belki motor modifiyesinin ardından renkte değiştirebilirim boya veya kaplama ne kadar tutar ve renk önerileriniz nelerdir şuan gümüş gri şimdiden teşekkürler.

• bizim komşuda 2 tane var altına led döşemiş apachi aracı gibi dolanıp duruyor her gördüğüm civicden midem bulanıyor artık o aracı...sat 2.0 motorlu 2000 model arac al 5 bin tl bişey yapamazsın hem renk değiştir hem motor oh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 20 Temmuz 2014; 12:03:12 >
  • Dümdüz egzoz takmada
  • yok öyle motorsuz bağırtam arabayı da araba babamın eski arabası satıp kafama göre yenisini alamam satsalar zaten normal 500l veya mini alacaklarda 1 sene içinde ne yaparsam artık 1 sene kullancam arabanında sağlam olmasını istiyorum 1 turbo kit 1000cc enjetörmü taksam ki şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.