Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 si - 1992 model - siyah hb bilgi lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya cevap vermeyim diyorum boş mesajlara ama gereksiz yere yazmayın lütfen ben bu arabayı seviyorum accord alacak durumumda var ama zevk meselesi dacia logan alıp ne yapayım yada getz ile ne işim olur bahsettiğim aracın segmentinde bile değiller ben alım satımda yapmıyorum yani satacak olsam bile benim gibi düşünen adamlar alır arabayı sadece tecrübeli kişilerden fikir almak istedim o kadar gereksiz yorumlar dışında hiçte olumsuz yorum yazan olmadı sağolsunlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yeni şoförde değilim bakım yapıldıktan sonra bir 192.000 kmde ben yaparım motor yetmezse komple sandık motor alır yinede kullanırım benim için önemli olan içimin rahat olması bu kasayı seviyorum sevmeyende getz yada logan alabilir ///

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

99 model 323 klimalı aracımın piyasası 13 civarı. Fazla değil mi diyordum. Demekki değilmiş.

Lantis gerçekten güzel araç halamın oğlunda vardı hem aile hemde hemde sportif araç. Benim alacağım aracın muadilleri arasında da var 8.000₺ civarı ama araç ya pert kayıtlı yada ağır kazalı benim bahsettğim araç aşırı olmamak kaydıyla sade şekilde modifiye edilip orjinalliğine sadık kalınmış bir araç zaten sıkıntı olursada serviste çıkar ortaya onuda fiyattan düşeriz ama gerçekten ter temiz araç belli ediyor kendisini..

• lifeanddead L kullanıcısına yanıt
    İşte önemli olan bunu kavramak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-12

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahvesiyah

eg kasa mı oluyor ek mı?

Tam olarak kasa modellerini bilmiyorum ama eg kasa olması lazım

Yukarıda soruma cevap vermedin ama şöyle söyleyeyim daha kasa kodunu bilmiyorsan bu araçla işin çok zor.

Gazını benzini koyar binerim diyorsan yanılıyorsun.

Aracı alırsan ilk işin orijinal yağ pompası almak olsun 500 lira civarı.
    Kronik sorunudur yatak sarmayı sever.

Yetkili serviste kontrol ettirirken bunu özellikle kontrol ettiririm uyarınız için çok teşekkür ederim. Honda ailesinde çok yeniyim sizin gibi abilerimiz sayesinde bir şeyler öğrenip tecrübelerinizden faydalanmak bit nebze olsa nefes aldırır inşallah

Konuya elimiz değdi fiyat konusunda da yazalım birşeyler.

Sen esay aldığında mutlu olacaksan kimse karışamaz senin kaç para verdiğine.

Birkaç gün önce 18 bine 92 model esay satıldı.

Türkiyede ki en temiz 3 esaydan biriydi ve gırtlak doluydu galiba 180 beygir basıyordu vtece dönüştürülmüştü o yanlış hatırlamıyorsam.

Bu araçları hastaları alır diğerleri gitsin getz alsın.

• Si benim de çok almak istediğim bir araçtı ama temiz bulmak mesele eğer gerçekten temiz olduguna inanıyorsanız paşa paşa binilir efsane eg kasa

• Arkadaşlar edindiğim güncel bilgiler oldu araç hakkında sırasıyla yazmak istiyorum; 1) Kayitlarimiza gore ***7750 Sasino lu aracin 2 adet hasari mevcuttur. HSR1:10/01/2012, Carpma HSR2:06/01/2006, Carpma, 1312TL

2) T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***KFC81 Plakali aracin Muayene Tarihi-Km: 25/02/2014 199283KM,
    21/02/2012 180947KM
    Biraz midem bulandı çünkü 2006 uılında 1312 ₺ iyi para araç sahibininde bilgisi yok bu kayıtlardan ne yapmam gerekli bilmiyorum ayrıca 2012 yılında yapılan kazanın tutarıda yazmıyor kafam karıştı

• quote:

Arkadaşlar edindiğim güncel bilgiler oldu araç hakkında sırasıyla yazmak istiyorum; 1) Kayitlarimiza gore ***7750 Sasino lu aracin 2 adet hasari mevcuttur. HSR1:10/01/2012, Carpma HSR2:06/01/2006, Carpma, 1312TL

2) T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***KFC81 Plakali aracin Muayene Tarihi-Km: 25/02/2014 199283KM,
    21/02/2012 180947KM
    Biraz midem bulandı çünkü 2006 uılında 1312 ₺ iyi para araç sahibininde bilgisi yok bu kayıtlardan ne yapmam gerekli bilmiyorum ayrıca 2012 yılında yapılan kazanın tutarıda yazmıyor kafam karıştı

alma bence...
  • quote:

Arkadaşlar edindiğim güncel bilgiler oldu araç hakkında sırasıyla yazmak istiyorum; 1) Kayitlarimiza gore ***7750 Sasino lu aracin 2 adet hasari mevcuttur. HSR1:10/01/2012, Carpma HSR2:06/01/2006, Carpma, 1312TL

21/02/2012 180947KM
    Biraz midem bulandı çünkü 2006 uılında 1312 iyi para araç sahibininde bilgisi yok bu kayıtlardan ne yapmam gerekli bilmiyorum ayrıca 2012 yılında yapılan kazanın tutarıda yazmıyor kafam karıştı

1312 ₺ kafaya takılacak bir konu değil, ancak km bilgisindeki tutarsızlık can sıkar. Miden bulandıysa boşver, başka si bak.

• Arkadaslar konuyu hortlatıyorum ama 1.6 si aldim bu motor kronik hastalıklı 50-100bin kmde bir kol çıkartır motorda üst devirlerde yağlama sorunu var diyorlar arabadan soğudum gaza basmaya korkar oldum satacağım ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.