Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 si - 1992 model - siyah hb bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar honda civic 1.6 ci hb almaya karar verdim saşı günü kısmet olursa devrini almaya gidiyorum araç hakkında bilgisi olanlar bitaz aydınlatabilirmisiniz beni bu araba eski alma falan demeyin çünkü kesinlikle alıyorum fiyatı 14000 ₺ ve 192.000 km'de motoru falan temiz kısaca özellikleri ; Ses sistemi ve buna bağlı 7 inç ekran, koltuk başlarında tv, elektrikli egzos, otomatik ayna, otomatik cam, manuel vites, 15 inç çelik cant, rengi siyah ve son olaral lpg ama markasını hatırlamadım yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle alıyorum dedikten sonra ne dememizi bekliyorsun ki? Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Ya arabaya çok yabancıyım yani salı gününe kadar hala vaz geçirmek için uğraşan arkadaşlarım var neymiş eski araba masrafı falan çok olur parçası bulunmaz diyorlar..

• Hangi esay alıyorsun?

linki var mı?
  • Kafanız rahat olsun hocam, parçası bulunmaz vs lafları boş. Hatta bir kaç parçacıdan fiyat alıp kesenize uygun olanını tercih etme imkanınız olur. O yaşta yedek parçası en bol olan araçlardan birisidir. Keza modifiye bazında en çok aksesuar bulabileceğiniz araçlardan biridir. 1.6 si ler efsanedir, ibrenin sonunu gösterebilmektedir. 0-100 de çoğu araca kafa tutarsınız. Sakin kullanımda ise yakıt olarak oldukça makul değerler sunar. Biraz keyif arabasıdır, herkes tercih etmez. Size kalan tek şey aracı oldukça iyi kontrol ettirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1992 arabaya 14.0000
  • zgn61 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için aracı salı günü yetkili serviste tam detaylı kontrol ettirip öyle devrini almayı planlıyorum satıcı zaten arabaya yapması gereken her şeyi yapmış maksat adet yerini bulsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-12 -- 8 Mart 2014; 11:36:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

1992 arabaya 14.0000

Bu araç için bence değer piyasası 16.000 ₺ ile 19.000 ₺ arası değişiyor gerçekten çok temiz olan araçlarda..

• 2 sene önce 10 binlik araçlar şimdi kıymete bindi , neyse si ler canlı makinedir sağlıklı bir motor keyif verir bunlarında kronik sibop sıkıntıları vardı yanlş hatrlamıyorsam fabrika verisi 136 bygir dynoya çıkartın 110 120 civarı güç verrse o yaşta idealdir devir çeviren makine olduğu için zevk verir , o paraya ne arabalar var diyaloğuna gerek yok sıfır km 1.2 polo alabilecekken gittim 10 yaşında 3bin motor bmw aldım yani şunu diyorum başkası ne derse desin karar benim gönül girdiyse işin içine alın zevkle binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

2 sene önce 10 binlik araçlar şimdi kıymete bindi , neyse si ler canlı makinedir sağlıklı bir motor keyif verir bunlarında kronik sibop sıkıntıları vardı yanlş hatrlamıyorsam fabrika verisi 136 bygir dynoya çıkartın 110 120 civarı güç verrse o yaşta idealdir devir çeviren makine olduğu için zevk verir , o paraya ne arabalar var diyaloğuna gerek yok sıfır km 1.2 polo alabilecekken gittim 10 yaşında 3bin motor bmw aldım yani şunu diyorum başkası ne derse desin karar benim gönül girdiyse işin içine alın zevkle binin

Aynen abicim gönlümde uzun zamandır yeri olan bir araç hele bide mercekli far ve camlarada 1 numara film çektikten sonra tadından yenmez kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim size. Saygılarımla.

• eg kasa mı oluyor ek mı?

*eg imiş, ben ek kasaları daha çok beğeniyorum ama güle güle kullanın tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahvesiyah -- 8 Mart 2014; 12:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahvesiyah

eg kasa mı oluyor ek mı?

Tam olarak kasa modellerini bilmiyorum ama eg kasa olması lazım

• quote:

eg kasa mı oluyor ek mı?

*eg imiş, ben ek kasaları daha çok beğeniyorum ama güle güle kullanın tabi ki

Teşekkür ederim bu arada bende sayenizde nir şey daha öğrenmiş oldum

• Gözün korkmasın kesinlikle. Ustası bolca mevcut, parça tedarikinde de sıkıntı yok. Elektronik aksamı basit, biraz el becerisiyle çok güzel işler çıkartabileceğin araç. LPG ile uyumu var, markaya bağlı değişir elbette.

Kullanımı da aşırı derecede keyifli. Modeline göre gaz/fren/debriyaj pedalları bir çok yeni nesil araçtan daha keyifli. Direksiyon hissiyatı yüksek.
  • 99 model 323 klimalı aracımın piyasası 13 civarı. Fazla değil mi diyordum. Demekki değilmiş.
  • Yürürü çok güzel. 136 HP üstten çift egzantirikli motor var. Vtec'in öncüsüdür benim için. Gerçi avrupada vtec motorlu olanları var ama neyse o konuya girmeyelim. Performans konusunda tatmin eder. Hatta yeter. Hava filitresi ile çok güzel ses de alınır. Motoruna iyi bakıldıysa güzel yürür.
    Kullanımı rahattır. Modifiye yapıldığında gayet şirin tatlı bir araca dönebilir. EG efsanesi başkadır.
    Parçaları kolay bulunabilir.
    Eğer ki keyif alınıp binilmek istenen, biraz masraf yaptıktan sonra beni idare etsin diyorsan uygun bir araç.
    Hayırlı uğurlu olsun.
  • 192.000'de bir spor arabadan hayır bekleme onu söyleyeyim, ha sen al kendin gör yaşa ondan sonra bu yazdığımı hatırlayıp tecrübeyle sabitlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-12

quote:

eg kasa mı oluyor ek mı?

Yukarıda soruma cevap vermedin ama şöyle söyleyeyim daha kasa kodunu bilmiyorsan bu araçla işin çok zor.

Gazını benzini koyar binerim diyorsan yanılıyorsun.

Aracı alırsan ilk işin orijinal yağ pompası almak olsun 500 lira civarı.
    Kronik sorunudur yatak sarmayı sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 8 Mart 2014; 13:07:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

1992 arabaya 14.0000

Bu araç için bence değer piyasası 16.000 ₺ ile 19.000 ₺ arası değişiyor gerçekten çok temiz olan araçlarda..

tabiki zevk meselesi bende severim hondaları ama gerçekten 16-19.000 bbu araçlar için aşırı fazla 20.000 tl ye sıfıra yakın dacia alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

quote:

eg kasa mı oluyor ek mı?

Yukarıda soruma cevap vermedin ama şöyle söyleyeyim daha kasa kodunu bilmiyorsan bu araçla işin çok zor.

Gazını benzini koyar binerim diyorsan yanılıyorsun.

Aracı alırsan ilk işin orijinal yağ pompası almak olsun 500 lira civarı.
    Kronik sorunudur yatak sarmayı sever.

Yetkili serviste kontrol ettirirken bunu özellikle kontrol ettiririm uyarınız için çok teşekkür ederim. Honda ailesinde çok yeniyim sizin gibi abilerimiz sayesinde bir şeyler öğrenip tecrübelerinizden faydalanmak bit nebze olsa nefes aldırır inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.