Şimdi Ara

honda civic 2011 fd6 kasa hakkında bilgi verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2006 yılından bu yıla kadar tek sahip olmak istediğim araba civic ve sonunda almaya çok az kaldı fakat kullanıcılardan fikir sahibi olmak istiyorum :)
    Sorularım şunlar
    1-Bady kitli bir araç bakıyorum daha hoş duruyor bu bady kitin (+ - ) yönleri nelerdir?
    2 - Aracın şehir içi yakıt durumu nasıldır LPG düşünmüyorum?
    3 - İzolasyonu nasıl yol sesini içeri alırmı?
    4-araç performansı nasıldır 125hp yeterli oluyor mu olmuyorsa chip tuning veya farklı yöntemlerle performans artışı olur mu ve bu ne kadara patlar :)
    5 - Navigasyon 2.000 lira civarında fakat hoş duruyor bu fiyata değer mi
    6- Ve son olarak kardeşim Passat 2008-2010 1.6 almamı öneriyor sizce onada göz atsam mı ilk arabam olacak şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: riskoflife27

Merhabalar 2006 yılından bu yıla kadar tek sahip olmak istediğim araba civic ve sonunda almaya çok az kaldı fakat kullanıcılardan fikir sahibi olmak istiyorum :)
    Sorularım şunlar
    1-Bady kitli bir araç bakıyorum daha hoş duruyor bu bady kitin (+ - ) yönleri nelerdir?
    4-araç performansı nasıldır 125hp yeterli oluyor mu olmuyorsa chip tuning veya farklı yöntemlerle performans artışı olur mu ve bu ne kadara patlar :)
    6- Ve son olarak kardeşim Passat 2008-2010 1.6 almamı öneriyor sizce onada göz atsam mı ilk arabam olacak şimdiden teşekkürler

Bildiklerimi yazıyım

1- body kit çok yakışıyo mugen düşünebilirsin fakat ön tampon eki+ ortada f1 çakar flash arka tampon altı eki daha çok yakışıyor bunları arabayı aldıktan sonra düşünelim (şiddetle beyazını al derim body kit falan çok iyi gider)
    2-
    3-
    4- izlediğim bi videoda golf 5 1.4 tsi 122 hp vs honda civic 1.6 125 hp.. Kalkıyolar kalkışta honda sürücüsü biraz sorunlu kalkıyo bi araba kadar fark açılıyo sonra honda kapatıp geçiyo 170-180 uzayıp gidiyo gayet yeterli bi performansı var bence.. Dediğim gibi performans modifiyesini alınca düşünürüz

Cevaplayamadığım soruları kullanıcı yorumlarından karşılayabilirsin

• riskoflife27 R kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini de ben cevaplamaya calışayım
    2)şehir içi 9 litre civarı yakar lpg düşünürseniz gayet uyumludur ciddi anlamda tasarruf sağlar
    3)İzalasyonu zayıftır diğer japon araçlarında olduğu gibi takıntılı değilseniz çok sorun değil
    6)Passat d sınıfı bir araçtır haliyle konfor ve genişlik olarak daha iyidir ancak 1.6 motor passata yetersiz bence performans ve yakıt tüketimi olarak civic daha öndedir

• quote:

Orijinalden alıntı: riskoflife27

Merhabalar 2006 yılından bu yıla kadar tek sahip olmak istediğim araba civic ve sonunda almaya çok az kaldı fakat kullanıcılardan fikir sahibi olmak istiyorum :)
    Sorularım şunlar

1-) (-) yönleri:bady kit yama gibi, gereksiz ekler temizlenmesi de zor, aero dinamizmi de olumsuz etkiler, boşa masraf
    (+) yönleri : yok

2-) Yaşadığın şehrin trafik yoğunluğuna ve kullanım tarzına göre değişir ama 10 litreni altını hiç düşünme
    şehir dışında ise çok ekonomik ben 5 litre yakıyorum, lpg takıncada bazı sorunlar kaçınılmaz

3-) bütün japonlar gibi izolasyonu zayıf , yol sesi, lastik uğultusu, rüzgar sesi rahatsız edici cam açık gidilmiyor
    spoileri açtınmı uğultu daha da artıyor

4-) motor canlı ve dinamik, ancak tam olarak 125 beygirin hakkını verdiğini söyleyemem

5-) 700 liraya da var ama çin malı dandik, hoş duruyor diyede gereksiz bi şeye 2000 verilmez yani

6-) Passat sağlam ama kaba saba zevksiz alaman hanzosu sürüş zevkide yok

• 10 lt çok değil mi yahu :) bady kit ile araç cidden çok havalı bir hal alıyor yinede araştıracağım navigasyon da multimedya özelliği varsa ileride olabilir film filan izlemek için :)

• arabayı aldınız mı bilmiyorum ama alamadığınızı farzederek cevaplıyorum.bende de manuel fd6 var 7.8 civarı oluyor yakıt tüketimi.bazen 8.2 yi de gördüğü oluyor.yani 10'un altına her türlü inersiniz hocam.sürücüye bağlı.şehirler arası yanılmıyorsam ya 5.8 ya 5.2 yi gördüm.
  • izmirde ortlamam 7 litre (Otmatik)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.