Şimdi Ara

Honda Civic 94 Si (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Caghdo

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Peugottan inip eski de olsa bmw ye binmek güzel olsa gerek fakat jantları değiştirmeni tavsiye ederim.

yakıt tüketiminden dolayımı jantlarını değiştirmemi önerdiniz yoksa görüntüdenmi? anlayamadım

Jantlar kaç inch hocam.

Ayrıca yandan birkaç foto koyabilirseniz iyi olur veridğiniz ilanda yarım yamalak gözüküyordu pek hoşuma gitmedi jantlar görüntü açısından demiştim.

Replika BBS hoş olur açıkcası.
  • quote:

quote:

quote:

Peugottan inip eski de olsa bmw ye binmek güzel olsa gerek fakat jantları değiştirmeni tavsiye ederim.

yakıt tüketiminden dolayımı jantlarını değiştirmemi önerdiniz yoksa görüntüdenmi? anlayamadım

Jantlar kaç inch hocam.

Ayrıca yandan birkaç foto koyabilirseniz iyi olur veridğiniz ilanda yarım yamalak gözüküyordu pek hoşuma gitmedi jantlar görüntü açısından demiştim.

Replika BBS hoş olur açıkcası.

tamam birazdan çıkıcam zaten o ara çekerim hemde koyarım fotoları jantlar 17inç bnde pek beğenmedim değiştirmeyide düşündüm zaten bakalım.

• 94 model arabamı alcan takasla .

adama gülerler.
  • Araba hakkında tecrübelerinizi , hangi parçayı kaça alıp ne kadar el işçiliği verdiğinizi , aracın püf nokta özelliklerini vs.. burada bizimle paylaşırsanız çok güzel olur. Malum e36 bmwler hakkında doğru bilgilere sahip olmak zor iş..
  • yalnız şöyle bir sorun var 40liralık gaz koydum arabaya şu an 76kmde ve tüp göstergesi kırmızıya geldi 100e anca gider herhalde, galiba biraz fazla yakıyor. hesaplamasını tam bilmiyorumda kaç kuruş oluyor yani
  • Aracınızın 40 liralik lpg ile şehiriçi ortalama 120 km yol alması gerekiyor. Bi lpg ayarı yaptırın..
  • LPG de kullanıma bağlı olarak 40-50 kuruş arası yakmanı bekliyorum tahminen. 40 TL ile 100 km yapabilirsen 40 kuruş çıkar ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

LPG de kullanıma bağlı olarak 40-50 kuruş arası yakmanı bekliyorum tahminen. 40 TL ile 100 km yapabilirsen 40 kuruş çıkar ortalama.

yani 40 kuruş dediğin şimdi benzinde 40 kuruş değilde lpgde 40 kuruş oluyor dimi, benzine göre 30kuruşa falanmı geliyor?
  • quote:

quote:

LPG de kullanıma bağlı olarak 40-50 kuruş arası yakmanı bekliyorum tahminen. 40 TL ile 100 km yapabilirsen 40 kuruş çıkar ortalama.

yani 40 kuruş dediğin şimdi benzinde 40 kuruş değilde lpgde 40 kuruş oluyor dimi, benzine göre 30kuruşa falanmı geliyor?

Hayır lpg de 40 kuruş yakan araç benzinde 60 kuruş civarı yakar en iyi haliyle. Arkadaşımda 3.20 var LPG de 60 kuruş civarı yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Oha millet yap demiş hangi mantık aracını 10 yaş yaşlandırmanı söyler anlamadım işin ucunda ferrari falan varsa ayrı meselede honda civic sanki bulunmaz altın.Dizel az yakan bi 206ın var fena da araba sayılmaz 10 yaş yaşlı bir araba alacaksın hemen hemen aynı paraya üstelik sırf motoru ortalamanın biraz üstünde diye !

Görende supersport performans aracı aldığını sanacak arkadaşım yapma böyle bir takas.

bence de eski civicler güvenlik açısından da oldukça zayıf , düz duvara 50km hızla çarpsan kağıt olursun kurtuluşun imkansız , yere çok yakın basık bir araç ayrıca
  • quote:

quote:

quote:

Hayır lpg de 40 kuruş yakan araç benzinde 60 kuruş civarı yakar en iyi haliyle. Arkadaşımda 3.20 var LPG de 60 kuruş civarı yakıyor.

anladım yandık desene gaz yetiştirmekten cepte para kalmıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Oha millet yap demiş hangi mantık aracını 10 yaş yaşlandırmanı söyler anlamadım işin ucunda ferrari falan varsa ayrı meselede honda civic sanki bulunmaz altın.Dizel az yakan bi 206ın var fena da araba sayılmaz 10 yaş yaşlı bir araba alacaksın hemen hemen aynı paraya üstelik sırf motoru ortalamanın biraz üstünde diye !

Görende supersport performans aracı aldığını sanacak arkadaşım yapma böyle bir takas.

bence de eski civicler güvenlik açısından da oldukça zayıf , düz duvara 50km hızla çarpsan kağıt olursun kurtuluşun imkansız , yere çok yakın basık bir araç ayrıca

Amma yaptın be kardeş, 90 modelden bu yana satılık olan bütün civicler hiç kaza yapmamış hepsi orjinal zaten. Yada hepsinin içinden cenaze çıkmış hepsi pertten tekrar toplanmış.

Hey allahım ya. O beğenmediğin civiclerin hepsinde 5 tane motor kulağı var 4 tanesi şasiye bir tanesi alt traverse bağlı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Amma yaptın be kardeş, 90 modelden bu yana satılık olan bütün civicler hiç kaza yapmamış hepsi orjinal zaten. Yada hepsinin içinden cenaze çıkmış hepsi pertten tekrar toplanmış.

Hey allahım ya. O beğenmediğin civiclerin hepsinde 5 tane motor kulağı var 4 tanesi şasiye bir tanesi alt traverse bağlı.

işte yaşa takılan bir arkadaşımız saçmasapan sıfır araca binmektense yaşlı makineye binerim çok çok daha iyi!!!

• Motor kulağıyla güvenliğin nasıl bir alakası var? Motor kulağı motoru şasiye bağlayan parçadır kaza sırasında motor kulağı mı yastık görevi görüp seni kurtaracak veya duvara çarptığında darbeyi o mu emecek ?Ayrıca ben aracın yaşı büyük diye mi güvensizdir dedim?

izleyin hangisi daha güvenli bilin ondan sonra adam gibi yorum yapın

silverado sen bi git istediğin arabaya bin , anca hayalinde forumda binersin zaten amerikan arabalarına , ben burda güvenlik kıyaslaması yapıyorum

• @Mertcan,

Bir üstteki mesajını oku kimin adam gibi yorum yapmadığını görürsün. 50 km ile duvara çarparsan kurtuluşun yok diyen ben değilim sensin.

Aracın plastik ön tamponu ve ön panelin kazada seni koruduğunu düşünüyorsan çok iyimsersin. Git biraz daha öğren. Önden alınan darbelerde kabin içini koruyan motor ve şasi tasarımıdır. Çoğu araçta şasi önden kapanır, motoru araya sıkıştırıp yaşam alanına darbenin daha az girmesini sağlayacak tasarımlar yapılmıştır. Hatta Volvo motoru arada daha iyi tutabilmek için motor arkası kabin duvarı kısmına iki şasi arasına çelik güçlendirici koymuştur. Motor kulağının güvenlikle ne alakası var demek gerçekten komiktir. Eğer öyle olsaydı aracın tam ortadan aldığı darbede motor kabin içine girerdi.

Yeni model araçların eski model araçlara göre daha iyi güvenlik paketleri ve kaza durumlarında daha güvenli olmaları zaten en doğal durumdur. 90 yılında üretilmiş bir araçla 05 yılında üretilmiş bir aracın aynı güvenlik seviyesini sunması zaten mantık dışıdır.

• aracın yakışını ölçtüm 70liralık gaz aldım 250 km gitti gayet güzel, fakat 80-100kmsi şehir dışıydı genede iyi 280-300 kuruş yakıyor yani.
  • quote:

aracın yakışını ölçtüm 70liralık gaz aldım 250 km gitti gayet güzel, fakat 80-100kmsi şehir dışıydı genede iyi 280-300 kuruş yakıyor yani.

Bence çok iyi değer ;)
  • quote:

aracın yakışını ölçtüm 70liralık gaz aldım 250 km gitti gayet güzel, fakat 80-100kmsi şehir dışıydı genede iyi 280-300 kuruş yakıyor yani.

aynen çok basmayınca çok yakmıyor güzel:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.