Şimdi Ara

HONDA CIVIC ALINIRMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
29.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokuşta hızlanma sorunu dışında (vites küçültüp bağıra bağıra çıkmak gerekiyor) civic'teki atmosferik motorun bir problemi yok. Varsa bilen söylesin.

Dayanıklı, klas bir otomobil.

1.5 turbo kulağa daha hoş geliyor tabii ama yine de kötü eleştirileri biraz abartı buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda dan neden vazgeciyorsunuz

• Evet yokusta bagiriyor sebebi atmosferik motor yani max torku 4200 devirde veriyor. Evet turbolular gibi birden fiseklemiyor her nekdr otobanda 210 220 banamisin demesede. Ama siz hic yol kenarinda kaputu kaldirip bekleyen bir honda gordunuz mu ?

• insignia alma çevremde var tavsiye etmiyorlar turbo sürekli sıkıntı veriyo dediler ve satmaya çalışıyorlar

4 5 senedir vw atakta jetta bakabilirsin memnun alanlar Passat olursa daha iyi tabi

• Lpg den uzak dur ama 1.5 turbo olanini düsünebilirsin

• 30 bin TL olsa düşünülebilir ancak. Honda Civic'in yeni kasası rezalet. Konsolu gereğinden fazla geniş. 12V soketlerini çok ters bir yere koymuşlar uzanmak mümkün değil. Adama yolda kaza yaptırır. Arkaya havalandırma çıkışı yok. Bagajı feci şekilde kullanışsız. Honda'dan böylesine rezalet bir araba beklemiyordum. Sizin Rapid'iniz daha kullanışlı bir araba bana kalırsa. Ayrıca dizelden benzinliye geçiş çok mantıklı da olmaz.
  • Hocam bnd 2014 dizel 1.6 civic var bn gayet memnunum zamanında 0 almıştım 63 milyatamı ne istersen dizellerne bi bak

• etusch kullanıcısına yanıt
    adamsınız hocam en düzgün yorum

• sadoby S kullanıcısına yanıt
    60 a almistik ederi suan 55

• maduca M kullanıcısına yanıt
    saolun hocam dizel yok seneye gelecekmis

• haylaz__ kullanıcısına yanıt
    içi daha geniş çekici

skodanın tek avantaji yakit ve bagaj

konsol fln ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AHJBSJ442 -- 8 Şubat 2017; 23:2:42 >
  • 1aydır benzinli executive modelini kullanıyorum memnunum araç full fakat baya yakıyor.. bastımıda gayet gidiyor beni tatmin etti ama turboyu bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Şubat 2017; 23:07:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 turbo 182 beygir. Fiyat ise 109 bin manuel seçeneği yok cvt ile geliyor.

Diğer 1.6 atmosferik olan motoru ben fd6 da kullanıyorum. Rampalarda min. 4000 devir çıkarsam gayet iyi gidiyor, çok sıkışırsan daya 5000-6000 devire bağıra bağıra çıksın.

Yani burda çöp möp yazanları okuyunca sanki ben 40 bin kmdir farklı bi motor kullanıyorum gibi geldi bana.

• Istanbulun fethinden kalma motorlu hondaya o kadar para verilmez yaziktir

• 1.6 benzinli motor . turbo besleme yok, yakıt sarfiyatı performansına göre çok fazla. Lpg desen her an arıza çıkarmaya müsait bir sistem. Bu durumlar insanı araçtan soğutmaya yetiyor.

• etusch kullanıcısına yanıt
    usta siz vwyi kotuluyorsaniz yakininizdaki en yüksek binaya çıkıp aşağa atlayin.

yeni 2017 Opel Astra sedan aldı yakınım önceki arabasi golf f1 sanzimandi şu an dediği kelime hata yaptım.

lütfen reno pejo Citroen deseniz anlarimda vwyi kotulemenize anlam veremem

• Moueson kullanıcısına yanıt
    kıyas dahi yapılmaz civic reno grubu her araçtan 10 gömlek üstündür.
  • Civic'i bu haliyle bu fiyatlara satmak. Valla helal olsun. Bir de doğuş'a kızıyorlar esas film Honda'da dönüyor demek ki.

• Bu foruma hiçbir şey sormayın hocam araba konusunda. Adam hayatında civice binmeden atmosferik şöyle böyle sorsan sen ne öneriyorsun diye dsg şanzımanı durmadan hasar veren golf önerir sana neden? tok kapı sesi var çünkü. Dinlemeyin hocam bunları düzgün kullanan birini bulun ona sorun bak yukarda kullanan birisi var ona özelden ulaşıp sorun her şeyi. Bir iki aya ben De civic almayı düşünüyorum çok güzel görünüşlü araba ve motoru turboya göre çok daha az bozuluyor. Zaten gidip 200 basacak biri değilim.

• 100bin verecek olsam hemde benzinli bir araç için insifnia cosmo yada sport bakardım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.