Şimdi Ara

HONDA CIVIC ALINIRMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
29.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. O zaman geri aldim lafımı

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Motorunda hicbir sey yok. Sorun da o zaten. Millet turboya geçti. Eski nesil eski bir motor.

Buna rağmen tork fakiri motorun 9-10 litre yaktığını eklemeyi unutmuşsunuz.

Tamamdir eklemis olduk şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak

tabiki hayır. Honda grubu araçlar reno grubu araçlarla kıyaslanırsa hem ikici eli iyidir hemde sağlamlık ve dayanıklıkları çok çok iyidir. megan 4 e bindiniz mi bilemem ben bir sefer bindim fluenceden hiç bir fark göremedim. Tek artısı bana göre dizelde motorunun az yakması. Hyundai-Reno-Fiat grubu karşılaştırabilirsiniz ama Honda grubu daha farklıdır. Bu arada hiç Honda aracım olmadı ve şuan ki aracım jetta 2014.

Megane 4 e bindim ve beğendim bu yüzden zaten arkadaşa Megane önerdim.Fluence bildiğin sert plastikle kaplı şirket araçıydı ama Megane çok farklı gerçekten Renault iyi iş çıkarmış.Bence siz farklı bir araça falan bindiniz galiba Fluence den bir farkı yok yazmışsınız pes diyorum size!

• Moueson kullanıcısına yanıt
    megan çöp ww de dsg sorunu var diyolar

• Eski kasaları görüp, binip yeni kasa hakkında konuşanlara hiç itibar etme.

Eski kasayla arasında iç malzeme kalitesi, sürüş konforu, yalıtım olarak dağlar kadar fark var.

Yokuşta çok bağırıyor diyorlar. Ulan araba içine motor sesi almıyorki. 4-5 bin devirde içine aldığı motor sesi rölantide çalışan dizel c sınıfı otomobilin sesi kadar. Yani o yokuşta çok bağırıyor lafı artık geçmişte kaldı.

Bu aracın majör tek dezavantajı motoru, o da performans beklentisi olana dezavantaj. Sakin sürüş, ipeksi sürüş sevenler için sınıfının ve hatta d sınıfının en iyi sürüşü bunda. Ben 2013 c180'den bu araca geçtim, benim eski arabam kadar kaliteli ve konforlu bir sürüşü var bu arabanın. Ufak tefek dezavantajları var, arkaya havalandırma çıkışı olmaması, kararan aynanın aksesuar olarak satılması gibi.
  • ustaaacan U kullanıcısına yanıt
    hm saol

c180 kaca satti

• Kesinlikle hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

Bu foruma hiçbir şey sormayın hocam araba konusunda. Adam hayatında civice binmeden atmosferik şöyle böyle sorsan sen ne öneriyorsun diye dsg şanzımanı durmadan hasar veren golf önerir sana neden? tok kapı sesi var çünkü. Dinlemeyin hocam bunları düzgün kullanan birini bulun ona sorun bak yukarda kullanan birisi var ona özelden ulaşıp sorun her şeyi. Bir iki aya ben De civic almayı düşünüyorum çok güzel görünüşlü araba ve motoru turboya göre çok daha az bozuluyor. Zaten gidip 200 basacak biri değilim.

Sorun şu ki, insanlar sapla samanı karıştırıyor.

Herkesin öğütü herkese uymaz.

İnsan önce bir arabadan ne beklediğini bilmeli, hız istiyosa ve maddi durumu benzeni ve masraflarını kaldırcaksa turboru olan arabaları secmeli, şehir içi rahat konsoruna bakan ve arabanın çok masraf yapmasını kaldıramayacak insanlar atmosferik motor vs gibi.

Yani herkesin ihtiyacı farklı. Tutup bi arabayı kötülemek saçma çünkü her araba düşünülüp tasarlanıp bir mantıkla yapılıyor.

Bana sorarsan BANA GÖRE Civic Sedan harika bir araba, atmosferik motorun bırakılmasının bir sebebi var, kullanmadan konuşmamak lazım. Donanımı ve modeli çok yani bence.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    araca bindim kullanmadım inceledim ve fluenceden bir farkı olmadığını gördüm hepsi bu. Zevkler farklıdır siz beğenmiş olabilirsiniz benimde hoşuma gitti biraz daha farklı bir dış tasarımı var ama reno sonuçta fluenceden farklı bir işçilik olacağını sanmıyorum kaldı ki tek torsiyon bir araç.
  • ustaaacan U kullanıcısına yanıt
    arkaya havalndırma çıkışı ön koltukların altından olması lazım.
  • Gitmeyen civic ile lpg 2.40 iken basa basa 18 kurus yaktirirdim ve 160 dan assagiya dusmezdim gitmiyor denilen araba su anki 128 hp lik dizel aracimdan daha iyi gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 9 Şubat 2017; 14:2:22 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-otomatik-564-kilometre-de-sifir-tadinda-opel-insignia-1.6-397904229/detay

Bunun gibi araçlar var.

Dizel otomatik D segment.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hız sevıyorsunuz 1.5 turbo motoru bekleyebilirsiniz. Sakin araba kullaniyorsaniz son kasa LPG'li alabilirsiniz, sorunsuz, guvenilir ve az yakan bir aractir. Yalitim konusunda onceki kasalara gore daha iyi. Arkadasimiz dogru demis, honda'nin en son laf söylenebilecek yeri motordur! 1.5 Turbo'da baya iddaali gelecektir.Diger markalara gore az yakacagini ve performansi daha yuksek oldugunu okudum, cunku Honda'dir. Evet biraz gec oluyor, ama beklemesine deger. Subatin son haftasinda satisa sunulacaktir, yaklasik 110 bin tl olacaktir tek donanimda.
  • Atmosferik tüplü arabaya 100.000tl vermek doğru bir hareket değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Gitmeyen civic ile lpg 2.40 iken basa basa 18 kurus yaktirirdim ve 160 dan assagiya dusmezdim gitmiyor denilen araba su anki 128 hp lik dizel aracimdan daha iyi gidiyordu

Uzun yolda atmosferiklerde üzmez zaten, araç devir çevirince yürür gider. Sıkıntı şehiriçi trafik.

• kesinlikle hayır.
    arada e-5'de görüyorum,cidden üzülüyorum alan adama.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    içi bos hocam ekran fln

• neden şehiriçinde ne gibi zarari var

• Guzel araba. Ben test ettim.bu Motor lpg ile alinir. Ama ulke ekonomisinden dolayi bu fiyatlar cok fazla tabi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.