TEB'DEN NKOLAY'A DÖVİZ TRANSFERİ
Arkadaşlar en masrafsız şekilde bunu nasıl gerçekleştirebilirim bilgisi olan var mıdır?
Merhaba arkadaşlar,
Akbank referans kodumla üye olursanız 250 tl chip para kazandırıyor bana. Ben de karşılığında 125 lirasını ref kodumla üye olan arkadaşıma gönderiyorum.
Lütfen referans kodumla üye olacak arkadaş, üye olurken bilgi versin ona göre takibini gerçekleştireyim ve chip para bedelinin yarısını göndereyim.
Davet Kodum: 1000100117294
Arkadaşlar merhaba,
Karşı tarafın %100 kusurlu olduğu bir kaza sonucu aracım perte çıktı, aracın bedeli(piyasa değerinden yaklaşık yüzde 5 düşük olmak üzere), sovtaj bedeli + sigortanın payı şeklinde tarafıma ödendi.
Hasar dosyası açılırken vermiş olduğum yaklaşık 2.000 tl'lik çekici bedeline dair ise herhangi bir gelişme olmadı.
Karşı tarafın sigortasından çekici bedelini talep etsem alabilir miyim, bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi..
OLDUBİL Kullanan Var mı?
güncelleme: kesinlikle önermiyorum ne cashbackler geliyor, ne istediğiniz yerde harcayabiliyorsunuz parayı.
- VakıfBank Worldcard ile 14-31 Aralık 2020 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik ve saat sektöründe yapacağınız her 200 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL, toplam 45 TL Worldpuan hediye edilecektir.
- Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 45 TL Worldpuan kazanabilir.
- Aynı gün tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
- Kampanyaya internet üzerinden yapılan harcamalar da dahildir.
- Kampanyaya peşin ve taksitli harcamalar dahildir.
- Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan GIYIM yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
- Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
- Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order ve iptal, iade ve puan kullanımı İşlemleri kampanyaya dahil değildir.
- Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 11 Ocak 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Ocak 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2021 tarihinde geri alınacaktır.
- TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
- VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
E-ticaret dahil.
|
|
|
Düşük Güçlü İnverter Çıkışındaki Peakleri Sönümleme
Sam Smith – Writing’s On The Wall(Metro fmde çalan remix)
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 18.039 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar