güncelleme: kesinlikle önermiyorum ne cashbackler geliyor, ne istediğiniz yerde harcayabiliyorsunuz parayı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustaaacan -- 21 Aralık 2021; 13:21:20 > |
OLDUBİL Kullanan Var mı?
-
-
altyapı param ama paramdan kötü t,pyc de sanal kartları geçersiz -
fiziksel kart geçerli mi hocam -
almadım ben ama zannetmiyorum
-
Hic bir yere geri alamiyoruz degil mi hala.(t, ks)
Anca fatura odeme icin ise yarıyor simdilik.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centianni -- 10 Mart 2021; 14:20:45 > -
T yada f ne demek
-
çevremden o kadar duydum ki aldım artık bu oldu bil kartı bakalım nasılmış, herkes şok markette falan parasının bir kısmını aldığını döylüyor cashback sistemiyle ben de çok heyecanlıyım:)
-
blutv üyeliğim için kullanmaya başlamıştım açıkcası bi şeyler izlemeyi çok seviyorum ama her yerle bi kampanyası var nerdeyse artık oldu bil kart olmadan alışveriş yapmıyorum
-
ablam, ben ve annem kullanıyoruz valla çok memnunuz özellikle şok market ve carrefoursa anlaşması süper
-
valla arkadaşlar yeni bi kart ama diğerlerini sollar bence yakın zamanda, üst limit olmadan cashback vermek herkesin yaptığı bi şey değil çünkü. çok memnunum bence bi bakın
-
oldu bili kullanmaya başlayalı 2 ay oldu daha önce neden keşfetmemişim diyorum resmen ya çok kullanışlı bi kart, bir sürü yerde kampanyası var ve cashbacklerde üst limit olmaması çok değerli
-
Fiziksel kartı nasıl/nereden alıyoruz arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X