Şimdi Ara

HONDA CIVIC ARIYORUM 1.4 İS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN HONDA CIVIC ALACAGIM MERSINDE YAŞIYORUM ŞEHİR İÇİ KULLANACAĞIM ARACI 1.4 İS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SATAN MERSIN'E YAKIN ŞEHİRLERDE OLAN VARSA 1 PARÇA DEĞİŞEN OLABİLİR 150 BİN VE ÜSTÜ KM lerde 200BİN İ GEÇMEYECEK BOYA OLMASI SORUN DEĞİL TAVAN HARİÇ SONUÇTA KONTROL ETTİRİLEREK ALINACAKTIR.RENK OLARAK FÜME,GRİ,BEYAZ,BORDO OLABİLİR SATMAYI DÜŞÜNEN SATAN VARSA İRTİBATA AŞAĞIDAN GEÇEBİLİR HEMEN DÖNERİM

• 1,4 is yerine 1,6 ies al 3-5 fark verirsin ama satarken 1 hafta da satarsın.
  • 1.6 alirsan daha iyi olur arkadasin dedigi gibi. Ama 22den yukari isterler az bucuk duzgunlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi haklısınız ama param o kadar yok 22 yaşında adamız bütçem 1.4 e yetiyor o çok aşırı kaçıyor bana tek başıma alıyorum aileden destek almadan önceki aracım toyota 1.6 XLİ idi çok memnundum ama HONDA civic hayali oldugu için Mersin de şehir içinde kullanacagım bana yeter iki kişilik bi aileyim 1.6 çok rahat satılır onu da biliyorum ama işte nakit sıkıntısı olunca yani araba fiyatları şuan yüksek piyasa durgun belki EKİM KASIM ARALIK aylarında düşerse nasipse alırım çevresinde olan felan varsa buradan yazsın tavsiyelerinize de açığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.