Şimdi Ara

honda civic benzin&lpg mi Vw golf 7 1.6 tdi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 arac arasında kaldık . bu ayın sonunda kararlastırıp alıcaz artık aracı

Honda civic 1.6 elegance eco smart benzin & lpg mi yoksa Vw golf 7 1.6 tdi comfortline mi .

2 aracta 2014 kasa olucak . + ları ve - leri ile görüş bildirirseniz sevinirim

• LPG 3.1 olmuş lpgli civic mantiksiz lakin yolda kaç km yapıyorsunuz? GOlf çok pahali olur ben ikinci el bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

LPG 3.1 olmuş lpgli civic mantiksiz lakin yolda kaç km yapıyorsunuz? GOlf çok pahali olur ben ikinci el bakin derim

2.el e cok sıcak bakmıyoruz acıkcası. Millet zaten sıfırından 4-5 bin tl asagısına satıyor 2013 model kasaları. Sıfır almak daha cazip geliyor. Yılda 10 bin km rahat yaparız sanırım
  • bayiden ikisindende fiyat aldiniz mi pazarlikla rakamlar ne kadar

• golf 7 ile ilgili bir yorum yapamam kullanmadım çünkü hiç
    ama civicle ilgili bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki gönül rahatlığı ile alabilirsin
    hem şehir içi hem de şehirdışı kullanımı oldukça rahat ve konforlu
    sormak istediğin her türlü detayı sorabilirsin dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

bayiden ikisindende fiyat aldiniz mi pazarlikla rakamlar ne kadar

civic 64.500 daha pazarlık yapmadık . Fiyat olarak civici 63 e felan düşürebiliriz sanırım tanıdıklar aracılıgıyla

golf 71.500 liste fiyatı . ordanda indirim sözü aldık . Tas catlasa 70e düşerler diye tahmin ediyorum
  • 6 Yil 150.000 KM garantisi,bagaj hacmi,genisligi,sorunsuzlugu ve fiyat farki nedeniyle Civic....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

golf 7 ile ilgili bir yorum yapamam kullanmadım çünkü hiç
    ama civicle ilgili bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki gönül rahatlığı ile alabilirsin
    hem şehir içi hem de şehirdışı kullanımı oldukça rahat ve konforlu
    sormak istediğin her türlü detayı sorabilirsin dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım

Hocam size kullanıcı olarak sormak istiyorum; Elegance Eco Otomatik lpg'de ne kadar yakıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: catesius

quote:

civic 64.500 daha pazarlık yapmadık . Fiyat olarak civici 63 e felan düşürebiliriz sanırım tanıdıklar aracılıgıyla

golf 71.500 liste fiyatı . ordanda indirim sözü aldık . Tas catlasa 70e düşerler diye tahmin ediyorum

yılda 10 bin km için dizele para verilmez , civic diyorum . ayrıca 64 bin tl ye avensis gibi d segment araçlarda alınabiliyor cvivcten çok daha iyidir . lpg uyumuda problemsiz avensis te , şimdiden hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

quote:

yılda 10 bin km için dizele para verilmez , civic diyorum . ayrıca 64 bin tl ye avensis gibi d segment araçlarda alınabiliyor cvivcten çok daha iyidir . lpg uyumuda problemsiz avensis te , şimdiden hayırlı olsun :)

toyotadan mümkün oldugunca uzak durmak istiyorum :). O kadar büyük araba aramıyoruz acıkcası C segmenti bizim için yeterli . Teşekkürler öneriniz için .

• 10 bin km ise benzinli golf alin.tsi az yakar civice göre.
    1.2 tsi comfotlinea sürüş konfor paketi ekleyin gayet ideal olur.

• VW Golf daha iyi. Süspansiyonları gayet iyi. Yol tutuşu bildiğim kadarıyla sınıfının en iyisi.
  • quote:

quote:

Civicin donanimi cok golf ise dizel olmasi sebebiyle one cikio
    Ikinci eli golf bi tık önde
    Tip ikiside guzel
    Garantisi civic daha uzun

Ben civic diyorum
    Insan bu kadar para verince nagivasyonu sanrufu vsfalan olmasini gonul arzu ediyo
    Hakkinizda hayirlisi olsun

• Civic hakkını verir. Paran cebinde kalır geniş geniş sorunsuzca gezersin. Doğuşlada muhattap olmazsın kafanda rahat olur
  • Civic daha karizma sorunsuz golfte birkaç sknti var çözülemeyen depodan gelen calkanti sesi gibi. Otomatikse zaten golfe yaklasmayin halen dsg problemi çözülemedi yolda 10000 km ise manüel için golf 1.2 TSİ ile lpgli civic hemen hemen ayni yakiyor. Civic daha karizma golf daha tok bir araç ikiside sizi Üzmez. Lpgde civic 10 lt yakar 30 35 krs civari güncel fiyatlarla. İkisinide kullandim ben gönlüm beyaz civic elegans der sonuç olarak :))) tekrar söylüyorum bu aracin 2012 ileri 45 50 arasi boşa zarar fazlası :))

• Teneke civic ile alman tankı bir olur mu ?

• En kotu a sinifi arac 33 bin olmus millet hala sifir araba bakiyor nerden geliyor bu para anlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

En kotu a sinifi arac 33 bin olmus millet hala sifir araba bakiyor nerden geliyor bu para anlamiyorum.

2.ellerin ne farkı kaldı sıfırlardan ? Adam 2 yıl önce 40 bine aldıgı arabayı simdi 50 bine satıyor oyle cakallık yapan adama para yedirecegime devlet yesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

En kotu a sinifi arac 33 bin olmus millet hala sifir araba bakiyor nerden geliyor bu para anlamiyorum.

2.ellerin ne farkı kaldı sıfırlardan ? Adam 2 yıl önce 40 bine aldıgı arabayı simdi 50 bine satıyor oyle cakallık yapan adama para yedirecegime devlet yesin

Sonucta 0inada zam geliyor ona bakarsan 8 sene once 40bine aldigim avensis simdi 70bin tl. Sigirina zam gelirse 2. Elinede zam gelir. Sen olsan sende oyle yaparsin.

• Corolla+lpg de bence düşünülmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.