Şimdi Ara

honda civic benzin&lpg mi Vw golf 7 1.6 tdi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: catesius

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

En kotu a sinifi arac 33 bin olmus millet hala sifir araba bakiyor nerden geliyor bu para anlamiyorum.

2.ellerin ne farkı kaldı sıfırlardan ? Adam 2 yıl önce 40 bine aldıgı arabayı simdi 50 bine satıyor oyle cakallık yapan adama para yedirecegime devlet yesin

Sonucta 0inada zam geliyor ona bakarsan 8 sene once 40bine aldigim avensis simdi 70bin tl. Sigirina zam gelirse 2. Elinede zam gelir. Sen olsan sende oyle yaparsin.

onu düsünemeyecek kadar aptal degilim . Farkındaym . Ancak ben burada tavsiyenizi istemişim. sen gelmişssin konuyu baltalıyorsun ?

• catesius C kullanıcısına yanıt
    Lpg ve sedan olacaksa; 2011-2013 toyota avensis alegant extra 132 bg. 45-60 bin tl ye alınabiliyor.
    yoksa golf dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only34

quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

golf 7 ile ilgili bir yorum yapamam kullanmadım çünkü hiç
    ama civicle ilgili bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki gönül rahatlığı ile alabilirsin
    hem şehir içi hem de şehirdışı kullanımı oldukça rahat ve konforlu
    sormak istediğin her türlü detayı sorabilirsin dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım

Hocam size kullanıcı olarak sormak istiyorum; Elegance Eco Otomatik lpg'de ne kadar yakıyor acaba

ben elegance manuel kullanıyorum ilk 17.000 km izlenimim şehiriçi 10 lt şehirdışı 7 litre civarı otomatik viteste bu rakam 1 er litre daha yukarı çıkar diye tahmin ediyorum

• 2 aracı bilememde dizel her zaman candır kardır..
  • Golf7 al derim

VW sitesinde Canlı desteğe sor belki boşa çıkan araçlar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civicin 5. vitesi cok kisa uzun yolu cekilmez 3binde 105yapar dizel rahat 140yapar buda aklinizda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -------------------HONDA FORUMDAN ALINTIDIR--------------

Merhaba,

Yaklasik 4 yildir 2004 model benzinli Golf4 kullandim. Oldukca konforlu ve sorunsuz aracti.
    0 km bir arac almak istedim ve begendigim markalardan biri olan Honda civic 2013 model Elegance Eco modelini 2 hafta once teslim aldim.

Once olumsuz yonleri soyleyim;

1.) Sisen kapi dosemeleri
    2.) Lpg yakmasina ragmen dusen benzin gostergesi.
    3.) Ben tespit edemedim ama 1500-2000 devirlerdeki silkeleme
    4.) Seyyar verilen lpg dolum aparati.

Yukardakiler aracta gorulen kronik sorunlar bana ozel degil.

Bunlari bilerek aldim ama ben asil hayal kirikligini iceri aldigi seste yasiyorum.

1.) Arac cok fazla ses aliyor. Bozuk yollarda daha fazla, 2004 model VW Golf4 daha konforluydu.
    2.) Bagaj ve kapputta amortisorlu mekanizma bari olurdu. 2004 model aracta olup bunda olmamasi
    3.) Cok yuksek yolcu koltuklari binen bunu soyluyor.

Artilarina gelelim.
    1.) ABD carpisma testlerinde yuksek not almis sanirim Volvo dan sonra ikinci.
    2.) Fonksiyonlar guzel, I mid ekrani klima, ses v.b
    3.) Bahsedildigi gibi cok yakmiyor.
    4.) Mekanik olarak saglamlik hissi veriyor mesala kapilari cok dik bir rampada actigimda korkusuz ca birakabilirim. Eski aracimda diger elimle tutardim.
    5.) Sedan arac isteyenlere guzel bir altarnatif ve ekol olmus bir arac.
    6.) Marka-Sorunsuzluk ve Donanim olarak fiyati oldukca cazip.

Yorumlarim bu sekilde 15 gunde bilinen kronik sorunlari ciktim benim icin konfor ve bazi ince dusuncelerden biraz yoksun gibi.

Honda forum sitesinden alıntı yaptım. Yararlı olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmoons -- 24 Ocak 2014; 19:03:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında ikisininde 2.eli kuvvetli golf biraz daha yüksek bana kalırsa motor olarak sorun çıkartmaz iç aksamlar sorunsuz 2 aracıda kullandım golf daha çok hoşuma gitti lpgli alacağına golf 7 tdi derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.