Şimdi Ara

Honda Civic'den Sonra Araç Tavsiyesi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2. Disarda daha uygun Brc mi
    3. Landirenzo mu (galeri bi abi onerdi)
    4. Baska hangi marka tup onerirsiniz
  • size, ya bunu oneririm:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-full-spor-paket,hasarsiz,bakimli,dusuk-yakitli-guclu-d5,sunroflu-134750181/detay/

teknik veriler:http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17189

ya da civic sedan eco, ve isterseniz 2014'u bekleyin, muhtemelen makyaj gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

1. Honda Servisinde Brc Mi 2250 tl
    2. Disarda daha uygun Brc mi
    3. Landirenzo mu (galeri bi abi onerdi)
    4. Baska hangi marka tup onerirsiniz

Servis lpgyi garantiyi bozmadan takacaksa, gerekirse biraz fazla verin serviste taktırın. Garanti bozulur derlerse servisle hiç uğraşmadan dışarda, güvenilir bir ustaya taktırın. Genelde honda sahibi arkadaşlarım brc taktırıyorlar. En yaygını o sanırım Türkiyede servis olarak. İyi bir kit aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 14 Eylül 2013; 10:11:47 >
  • git lpg taktır. yeni araç alıp masrafa girme.
  • Maceraya gerek yok tak LPG yi devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Ben lpg ye çok soğuk bakanlardan biriyken 3 ay önce güvenilir bir yere brc taktırdım ve şu anda çok memnunum.

Nereye taktırdınız acaba? Ayrıca servisinde taktırsam mı? Bir bayii 2250 - diğeri 2900 fiyat verdi BRC için...

Aracın garantisi 3 yıla düşüyor (6 yıldan) yani benim aracın 2-3 ay garantisi kalıyor. Firma tabi 2 yıl veriyor garantiyi ama sadece o garanti LPG için. Artık daha sıcak bakıyorum LPG ye..

LPG konusunda önerebileceğiniz bir yer ve tanıdığınız varsa fiyat araştırması yapabilir misiniz benim için saygılar

Bence garantiye çok takılmayın, sadece lpg takan ve bu konuda tecrübe kazanmış uzmanlaşmış bir dönüşüm servisi varken honda servisinde takılacak lpg den de biraz şüpheliyim açıkçası. Tamam garanti olacak ama yanlış montaj sonrası sorunlar oluşunca sürekli servise gidip gelmek gerekebilir. Garanti dahili de baksalar oluşabilecek bir soruna çözüm bulamayınca uğraşır durursunuz. Ben çok araştırdım ve Ankara'da ikamet ettiğim için Mocan Otogaza taktırdım. Çok memnun kaldım şu ana kadar. Ayrıca 2250 gibi rakamlar brc için fazla rakamlar. Bunun yanında honda 0km civic lpg li satarken supapları çelik supaplarla değiştirip satıyor. 0km alırken lpg li almak avantajlı olabilir ancak sizin için honda servisinde lpg taktırmanın avantajını göremiyorum.

• hekimoglu78 kullanıcısına yanıt
    Brc 1.600 tl gidin brc bayine iyi bir usta bulun taktırın bence.
  • 2012 LPG li aracım, bende arkadaşlara katılıyorum.

civic ten sonra , az paranız varsa üst donanım yada model bir civic, çok paranız varsa accord...
  • Güncel Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum...
  • accord

insignia

asx

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

accord

insignia

asx

Opel'e sıcak bakmıyorum da ACCORD ları biraz araştırayım..
  • Aracınız süper lpg taktırın binmeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.