Şimdi Ara

Honda Civic Elegance Eco mu Hyundai Elantra ELANTRA 1.6 CRDi STYLE mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 gün içinde araç almam gerekli ben bu iki araç arasında kaldım? Şu anda kullandığım araç Ford C-Max 2012 Titanyum X Paket bazı sebeplerden dolayı değiştirmem gerekiyor.

Honda Civic Elegance Eco + LPG

Hyundai Elantra ELANTRA 1.6 CRDi STYLE

Yalnız konunun yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben iki araç hakkında bilgi ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum.

• svskavi S kullanıcısına yanıt
    Sadece yakit kiyaslamasinda ikiside hemen hemen ayniya gelecektir. Çünkü elantra dizelde olsa çok yakiyor.
    Donanim, kiyasinsda girersek, donanim konusunda civic önde gibi. Elite versiyonu çok dolu elantra'da.
    Malzeme kalitesinde elantra önde olur çünkü 2 yaşinda civiclerin kapi kollarinin, ön konsol plastiklerinin ve direksiyonunun çok yiprandiğina şahit oluyorum.
    2. El değerine bakıldığında Civic uzak ara önde. Resmen kapışılıyor.
    Sonuç : Civic al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskavi

Arkadaşlar Mrb.

10 gün içinde araç almam gerekli ben bu iki araç arasında kaldım? Şu anda kullandığım araç Ford C-Max 2012 Titanyum X Paket bazı sebeplerden dolayı değiştirmem gerekiyor.

Honda Civic Elegance Eco + LPG

Hyundai Elantra ELANTRA 1.6 CRDi STYLE

Yalnız konunun yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben iki araç hakkında bilgi ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum.

Hpnda Civic in yakın bir zamanda kasa değiştireceği göz önüne alınırsa ve Hyundai nin otomobillerin sorunsuzluğu göz önüne alınca bence Elentra

• C maxtan sonra sizi ikiside mutlu etmez bence illa ikisinden biri olacaksa elantra daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.