Şimdi Ara

2010 kia ceed 1.6 crdi alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 98 model bir broadway im var burda bir arkadaşta da kia ceed 1.6 crdi cool 2010 model var aracı sıfır almıştı bakımları servisinde yapıldı 42000 km de yazlık lastikleri çok iyi durumda kışlıkların değişmesi lazım motor kaputu ufak bir kazadan değişmiş sol arka çamurlukta boya var bu işlemler serviste yapılmış aracın 2015 e kadar garantisi var genel durumu iyi deforme yanık yırtık yok benim aracın üstüne 22 bin lira gibi bir fiyat vereyim diye düşünüyorum

sizce alınırmı ne yapmalıyım ? kullanıcılardan aracın konforu güvenliği yakıt ekonomosi performansı gibi durumları hakkında bilği alma istiyorum şimdiden hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxeraycanxx -- 14 Haziran 2014; 19:29:27 >

• xxeraycanxx X kullanıcısına yanıt
    7500 km de bir bakıma gider.
    Otomatıkse 8-9 lt/ 100 km yakıt yakar
    Manuel ise 5-6 lt arası yakar.
    Çok keyifli bir araçtır sizi üzmez
    Yakıta takılmazsanız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Yakıta takılmazsanız...

eger orta performanslı kullanımda 5 ila 6 litre yakıyorsa bana uygun performansı nasıldır acaba fabrika verileri güzel 90 bg 235 nm tork teoride iyi ama pratiktede iyise düşünüyorum yarın kısmet olursa bir test sürüşü yapacagım fiyat olarak sizce ederi nedir.
    Şirkette 2 mıtor tipide vardı 115 hp ve 90 hp
    90 lık al hiç oerformansta üzmez,
    235 tork dehşet bi güç

• 1.4 benzinlisini kullanıyorum.
    amortisörler biraz serttir. yumuşak bi lastik seçmek gerek. mekanik olarak bana sorun çıkarmadı. tam sentetik yağ ile bakımları 15bin. arka koltuk genişliği sınıfının en iyisidir. bagajı yaklaşık broadway kadardır. bir üst sınıf olduğundan lpg li broadwayden biraz fazla yakabilir ama bu yakıtın fazlasını performans olarak alırsınız.

11 yıl broadway kullanmış biri olarak yaziyim. broadwayden sonra mercedes gibi gelir. amortisörlere alışmak biraz zor olabilir. amortisör handikapını yol tutuş ve frenleme olarak fazlasıyla alırsınız. parça olarak broadwayden kesinlikle pahalıdır ama bu sınıftaki araçlara göre ortalamadır.

sonuç olarak araç temizse ve bakımlıysa memnun kalırsınız. sorunlu bir araç alırsanız dizel de olacağından biraz üzücü olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

1.4 benzinlisini kullanıyorum.
    amortisörler biraz serttir. yumuşak bi lastik seçmek gerek. mekanik olarak bana sorun çıkarmadı. tam sentetik yağ ile bakımları 15bin. arka koltuk genişliği sınıfının en iyisidir. bagajı yaklaşık broadway kadardır. bir üst sınıf olduğundan lpg li broadwayden biraz fazla yakabilir ama bu yakıtın fazlasını performans olarak alırsınız.

11 yıl broadway kullanmış biri olarak yaziyim. broadwayden sonra mercedes gibi gelir. amortisörlere alışmak biraz zor olabilir. amortisör handikapını yol tutuş ve frenleme olarak fazlasıyla alırsınız. parça olarak broadwayden kesinlikle pahalıdır ama bu sınıftaki araçlara göre ortalamadır.

sonuç olarak araç temizse ve bakımlıysa memnun kalırsınız. sorunlu bir araç alırsanız dizel de olacağından biraz üzücü olabilir.

bagaj genişliği iç hacmi hoşuma gitti yeterli hocam malzeme kaliteside fena değil gibime geldi araç 42000 de olduu için motor olarakta bir sorun çıkartacagını sanmıyorum bugün gidip bir kullanıcam bakalım birde fiyat olarak sizce ederi nedir ne kadara anlaşsam iyidir?

daha satmayı düşünmediğim için fiyatı hakkında bilgim yok.

amortisörleri test etmeden almayın. şehiriçinde en sıkıntı yaşayacağınız konu amortisörlerin sertliği.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha satmayı düşünmediğim için fiyatı hakkında bilgim yok.

amortisörleri test etmeden almayın. şehiriçinde en sıkıntı yaşayacağınız konu amortisörlerin sertliği.

fırsat bulup bir türlü test edemedim hocam zaten şehir içi çok kullanmayacagım ama kafama ikinci el durumu takılıyor kia ya 33 35 vermektense benzinli focus alsammı diyorum sanırım bir müddet düşünecegim değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  • Kia genel olarak Tr de çok fazla rağbet görmeyen bir marka. Hele ki 2010 ceed i biraz zor elden çıkarırsınız. Aracı daha önce kullanmadığım için yorum yapamıycam ama daha bilindik ve ikinci eli iyi olan bir araba tercih edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 16 Haziran 2014; 23:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Kia genel olarak Tr de çok fazla rağbet görmeyen bir marka. Hele ki 2010 ceed i biraz zor elden çıkarırsınız. Aracı daha önce kullanmadığım için yorum yapamıycam ama daha bilindik ve ikinci eli iyi olan bir araba tercih edin derim

bende sizin gibi düşünüyorum aslında aracı tip olarak hiç begenmedim özellik olarakta birşey yok ama 1.6 dizel olması 2010 model olması 42000 de olması fiayatta da anlaşabilecegim olması noktasında kafamı kurcaladı aslına bakarsanız mantıgım olabilir diyor kalbim asla alam diyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

Kia genel olarak Tr de çok fazla rağbet görmeyen bir marka. Hele ki 2010 ceed i biraz zor elden çıkarırsınız. Aracı daha önce kullanmadığım için yorum yapamıycam ama daha bilindik ve ikinci eli iyi olan bir araba tercih edin derim

bende sizin gibi düşünüyorum aslında aracı tip olarak hiç begenmedim özellik olarakta birşey yok ama 1.6 dizel olması 2010 model olması 42000 de olması fiayatta da anlaşabilecegim olması noktasında kafamı kurcaladı aslına bakarsanız mantıgım olabilir diyor kalbim asla alam diyor:)

Hocam o paraya aynı model Ceed'den iyi bir araç bulamayacağınızı biliyorsunuzdur.2.El değer kaybı olarak yanlış düşünüyorsunuz ben 18.500'e aldığım Elantrayı 21.800'e sattım.Yani aracın çok fazla yaygın olmaması size değer kaybı getirmez.Kısacası ben almanızı tavsiye ederim ama 115 HP Bulmaya çalışın daha çok yüzünüz güler emin olun.

• Otomatik se 10 litre yakıt harcıyor dizeli. saçmalıktan başka bişey değil. Araç güzel ama dizelin az yakma mantığına aykırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Otomatik se 10 litre yakıt harcıyor dizeli. saçmalıktan başka bişey değil. Araç güzel ama dizelin az yakma mantığına aykırı.

tam otomatik benzinliler ne kadar yakıyor hiç baktınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

1.4 benzinlisini kullanıyorum.

bagaj genişliği iç hacmi hoşuma gitti yeterli hocam malzeme kaliteside fena değil gibime geldi araç 42000 de olduu için motor olarakta bir sorun çıkartacagını sanmıyorum bugün gidip bir kullanıcam bakalım birde fiyat olarak sizce ederi nedir ne kadara anlaşsam iyidir?

bu arada kilometreye çok güvenmeyin. özellikle galericiler için günlük işlem oldu kilometreyle oynamak.

• quote:

rağbet görmeyen kia nın ürettiği sportage satışlarına bir göz atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Biz ceed den bahsediyoruz sportageden değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Yakıta takılmazsanız...

7.500 km de bakıma mı giriyor ? birde 2010 model dizel bir araç, çok düşük kmde bakıma giriyormuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Biz ceed den bahsediyoruz sportageden değil.

siz " ceed Türkiyede rağbet görmüyor" dememişsiniz, Kia Türkiyede rağbet görmüyor demişsiziniz, dolaysıyla sportage örnek vermekte bir yanlışlık yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.