Ben kullanıyorum ve acaip memnunum gaz pedalında hissedersin sen zaten filtreyi.Her filtre kiti uymaz bu arada montajıda çok basit bendeki aem dry flow homurtulu bi sesi var.Nerden bulabilirsin; ebayı kullanabiliyorsan orada var.Birde mod sitelerinde hb için filtreler var ama 450 tl den 1000 tl ye kadar fiyatlar.Pek pahalı olmasın güzel bir sesi olsun dersen simota.kaliteli olsun dersen Aem al derim
quote:
Orijinalden alıntı: send_
Ben kullanıyorum ve acaip memnunum gaz pedalında hissedersin sen zaten filtreyi.Her filtre kiti uymaz bu arada montajıda çok basit bendeki aem dry flow homurtulu bi sesi var.Nerden bulabilirsin; ebayı kullanabiliyorsan orada var.Birde mod sitelerinde hb için filtreler var ama 450 tl den 1000 tl ye kadar fiyatlar.Pek pahalı olmasın güzel bir sesi olsun dersen simota.kaliteli olsun dersen Aem al derim
HOCAM SİMOTO buldum 280tl ye hemde adam takıcaktı yalnız dusundum arac garantıden cıkarmı ılere bır motor problemı olur bana demesınler arkadasım sen hondanın fıltresını cıkardın garantı dısı derse ondan korkuyorum...
bende kide simota carbon filters servisinde takılındı kutu içi fıltre takımı sokuldu :D 6500 7000 devirde gerçek gücünü gösteriyor gücü ancak öle hissdersin ve ses anca öle gelıyor kapalı otoparkta bide kalkışta pıtt pıtt yapıyo :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme