Şimdi Ara

Honda Civic HB 2009 model için performans hava filtresi nerde bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba honda civic hb aracıım var ona performans hava filtre kiti almak istiyorum..marka farkedermıı .. bygr vs artııyormus az yakııyormus tavsiyelerinizi bekliyorum link de yardıımcıı olursanıız sevıınıırıım.. saygıılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 10 Nisan 2011; 20:22:54 >

• BİLGİSİ OLAN YOKMU DEGERLİ FORUM ÜYELERİ
  • internetten araştırdınızmı honda ile ilgili forumlarda satılıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

internetten araştırdınızmı honda ile ilgili forumlarda satılıyordur

hocam baktım ama bulamadım...
  • birlasa gidersen k&n typhoon cold air intake kit 650tl idi simdi ne kadar bilmiyorum ama övülen bi kit, birlasın sitesinde olmayabilir ama siparis ile getiriyolar

5-6 hplik bi artıs sağladı k&n sitesinse yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

birlasa gidersen k&n typhoon cold air intake kit 650tl idi simdi ne kadar bilmiyorum ama övülen bi kit, birlasın sitesinde olmayabilir ama siparis ile getiriyolar

5-6 hplik bi artıs sağladı k&n sitesinse yazıyo

sestende farkedıyormu gercekten
  • Aracınız düz şanzıman mı yoksa iShift mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Aracınız düz şanzıman mı yoksa iShift mi?

ddüz manuel vites 1.8 arkadasım.. ne gibi donanım ekleyebılırım blow off ekleyemıyorum.. turbo yok .. ama güzel bir hava filtresi yada kiti... ikisinden hangısı daha mantıklı sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var acıkcası.. bütcem de kısıtlı ... saygılar..
  • işin erbabından cevabımı beklıyorum...
  • k&n typhoon kitin sesini youtubedan bakabilirsin hp artısıda sağlıyo ayrıca aem cold airler gibi on tampon sokulerek takılmıyo hava filtresi üstte soguk havayı boru ile alttan alıyo bu sayede temizleme ve montaj işleri daha rahat oluyo (hava filtresinin konumundan dolayı içeride daha fazla ses alır seven ve sevmeyen olabilir)

dedigim gibi hala getiriyolarmı bilmiyorum filtreyi birlasla konusman lazım getirmiyolarsa daha masraflı olur ama performans için aem alcaksın simota falan takma bence taktıkları yerden dolayı ozellikle yazları arabada hp düsüsü yapar simota acık hava filtresi

• Araca illaki birşeyler yapayım diyorsanız;

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=6156&k_id=1849&kn=HONDA

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=9975&k_id=1849&kn=HONDA

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=14805&k_id=1849&kn=HONDA

*** Ben aracın orjinal kalması gerektiğini düşünenlerdenim, zaten doğuştan modifiyeli, bakan dönüp bir daha bakıyor, mutanta dönüştürmeye gerek yok..

Kolay gelsin..

• araç gayet şıkmış,

Filtre kiti KN alırsanız memnun kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

araç gayet şıkmış,

Filtre kiti KN alırsanız memnun kalırsınız

tesekkur ederım.. yarın hava kiti bakıcam ınsallah bulurum saygılar..
  • typhoon kit dısındaki k&n kitler güç artışı sağlamaz sadece ses verir typhoon kit sadece 1.8 için var dediğim gibi telefonla görüşün bence siparişle getirirler diğer kitleri k&n için diyorum düşünmeyin bence, çünkü kendi yabancı sitesinde 1.8 için olan sadece typhoon kit

aem cailerin yagmurda sorun cıkardığı söyleniyor
  • quote:

typhoon kit dısındaki k&n kitler güç artışı sağlamaz sadece ses verir typhoon kit sadece 1.8 için var dediğim gibi telefonla görüşün bence siparişle getirirler diğer kitleri k&n için diyorum düşünmeyin bence, çünkü kendi yabancı sitesinde 1.8 için olan sadece typhoon kit

aem cailerin yagmurda sorun cıkardığı söyleniyor

hocam alabılecegım bir link verirmisin. ... ses de olsa olur fazlada pahalı olsun istemıyorum.. birde arabanın benım hava emıs sensoru varmıs onu sokucez vs.. dedi korktum ben.. istanbulda nerde yapotırabılırım garantıden cıkarırlarmı..
  • daha once soylemistim tekrar soyluyorum turkiyeye k&n birlas getiriyo ama sitesinde direk linki yok telefonla aracin modelini ve typhoon kit alacagini soylersen sana fiyat ve ne yapman gerektigi hakkinda bilgi verirler hatta eliftuningte getiriyo ama sitesinden kaldirdilar typhoon kiti tahminimce pek satmadigi icin fiyatindan dolayi ama sitede vardi normalde telle arayip sorman lazim
  • quote:

daha once soylemistim tekrar soyluyorum turkiyeye k&n birlas getiriyo ama sitesinde direk linki yok telefonla aracin modelini ve typhoon kit alacagini soylersen sana fiyat ve ne yapman gerektigi hakkinda bilgi verirler hatta eliftuningte getiriyo ama sitesinden kaldirdilar typhoon kiti tahminimce pek satmadigi icin fiyatindan dolayi ama sitede vardi normalde telle arayip sorman lazim

pek iarıycam tesekkur ederım pekı bır bılgın varmı garantı dısı vs demesınler sonra ?taktırırsam...
  • jant takviyesi...yaptıım mugen alimıınyum sticker.. balatalarımıı kaliper boyasıı getirttim 600 dereceye dayanııklıı boya ııle boyattıırdıım.. sıımdıılıık bu kadar birde kanat eksik diye dusunuyorum...

• up....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.