Şimdi Ara

Honda civic hb sport plus 182 hb renk seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honda hb sport plus 2018 model civic aldım. Honda Jazz 2011 model aracım var onu da satacağım bu arada ... sizce civic hb sport plus da renk konusunda kararsız kaldım . Siyahını ayırttım (siyah gelecek) kırmızı, füme ve beyaz vardı. Showroomda korkusu vardı çok güzeldi ama çok iddialı ve yaş 40 ı geçti artık. Kırmızı bir arabayı şimdiye kadar hiç beğenmemiştim ama sport plusta çok güzel duruyor.

İnternette de hiç sport plus modelinde siyah göremedim . SİYAH RENGİ sport plusta gören varsa veya internette eklerse sevinirim. Hep sport modelinin fotoğrafları ve videoları var. Sizce hangi renk? Siyah kırmızı füme ve beyaz arasından? Eğer Bayram sonrası siyahtan vazgeçersem ellerinde ki renklerden birini alabiliyorum. Teşekkür ederim . İyi günler.

• Şöyle söyleyeyim bende 2013 kırmızı a3 vardı her hafta başka bir çizik ile karşılaşıyordum 3 ay dayandım sonra aynı gün sattım bir bayan geldi hiç baktırmadan aldı gitti aracı kırmızı rengi millet daha çok çiziyor daha çok göze batıyor siyah o kadar değil.
  • Aldıgınız araba zaten oldukca ıddıalı, kırmızısı sıyahı beyazı farketmez :) ben olsam kırmızıda karar kılardım, sıyah ıle kırmızının uyumu cok guzel. Bu arada guzel gunlerde kazasız belasız surusler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Şöyle söyleyeyim bende 2013 kırmızı a3 vardı her hafta başka bir çizik ile karşılaşıyordum 3 ay dayandım sonra aynı gün sattım bir bayan geldi hiç baktırmadan aldı gitti aracı kırmızı rengi millet daha çok çiziyor daha çok göze batıyor siyah o kadar değil.
    Kesınlıkle cızıyorlar, kırmızı leon var bende de kaputu cızen mı dersın tavanı cızen mı. Allah belalarını versın
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Kansız çok hocam şuan aracımın birisi estroil blue renk adam arka Çamurlugu çizmiş üstünde kedi gezmiş aynı yerde beyaz renk aracım durdu kaç gün gram dokunan olmadı kedi bile tenezzül etmemiş üstüne çıkmak için 😂 artık garajdan çıkarmaya korkuyorum renkli arabayı
  • Göçük beyazı

Naçizane tavsiyem, kapalı garajınız yoksa kırmızı tavsiye etmem. Hatta beyaz ve gümüş harici tavsiye etmem. Hergun ayri bir kedere gark olursunuz, yeni cizikleri gördükçe
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için . Allah size daha iyisini nasip etsin. Kırmızı için bizim de aklımıza geldi çizilme durumu. Kırmızı çook güzel siyah ile uyumu. Siyahı görebilseydik iyiydi :). Bakalım forumdan biri belki atar.
  • Siyah araba başa bela

Guneste gorunen kilcal cizikler insanin midesini bulandiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntere

Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için . Allah size daha iyisini nasip etsin. Kırmızı için bizim de aklımıza geldi çizilme durumu. Kırmızı çook güzel siyah ile uyumu. Siyahı görebilseydik iyiydi :). Bakalım forumdan biri belki atar.
    Füme yakışıyor.
  • Hayırlı olsun

Beyaz renk tercih
  • Eşime hb alırken füme olanı tercih ettik. Bence en yakışan renklerden biri.
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    Showroomda sedan vardı füme . Sport plus yoktu. Fotoğraf varsa atabilir misiniz ? Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
  • Kaca aldiniz hocam bende fiyat almistim beyazina kapora verecektim piyasalar karisinca vazgectim.
  • Sonic gri der giderim :) hayırli olsun.
  • Fümesi çok güzel . Hem de kullanışlı. Siyah alma bence içide çok siyah zaten arabanın dışında bi dokunuş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 19 Ağustos 2018; 1:45:40 >
  • Füme bir araca ancak bu kadar yakışabilirdi...
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Zam gelmiş 154.000 olmuş. Ben zamdan 1 gün önce görülmüştğm. 141.500 . Takasa da araç Honda jazz 2011 model aracımı verdim. (Ama kararsızım belki 2. araç olsun diye bırakabilirim. Takas parasını beğenmediğim için ) Bu arada ne derece doğru bilmiyorum. 1 Eylül de de %7 gelecekmiş. Hatta kesinleşti demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntere -- 19 Ağustos 2018; 9:29:10 >
  • Bencede bu kasaya füme çok yakışıyor.
  • Kesinlikle füme alın, sokakta görünce dönüp birdaha bakıyorum.
  • Benim bu araçta favorim bu renk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.