Şimdi Ara

HONDA CİVİC HK. KAFAMA TAKILAN ßİR SORU !.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: suzitusi

arabayı alınca yorumlarını bekleriz, şimdiden hayırlı olsun

Hemşerim hangi dere bu? Ben Kumlucalıyım. Bu dereler biraz Manavgat taraflarındakilere benziyor. Dim Çayı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: müco77

quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

arabayı alınca yorumlarını bekleriz, şimdiden hayırlı olsun

Hemşerim hangi dere bu? Ben Kumlucalıyım. Bu dereler biraz Manavgat taraflarındakilere benziyor. Dim Çayı mı?

Altınyaka yolundan kemere (daha doğrusu çamyuva köprüsüne) inerken dağların arasında. aslında o yolda köprü varmış ama ben ilk kez geçtiğim için yanlış yola girmişim ve karşıma bu dere çıktı ben de"ya Allah" dedim ve daldım altı normal olarak biraz sürttü ama bişey olmadı

• ßu dereLerden ßizim ßuraLarda çok war !.. yani diyorsunuzki su araßa iLe rafting ßile yapaßiLirsin öyLemi ?.. :d :d :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Nisan 2007; 18:58:09 >
  • evet rafting bile yaparsın

su konusunda sıkıntın olmasın birçok arbanın kaldığı sulardan geçtim ben bişi olmuyor, motoru tazzikli su ile yıkatırdım hiç bişi olmazdı
  • yayla kullanımı istiyorsan renault al MEGANE II nin yüksekliği jip gibi
  • HONDA SAHİBİ OLARAK ŞUNU YAZABİLİRİM ATI PEKTE ALÇAK DEĞİLÇOK FAZLA ORUN YAŞAMASSIN BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

aLtını yükseLtmek mümkün değiL mi ?..

yüksekLik konusunda tamamda parçaLarın dayanıkLıLığı tofaşdan daha adi oLamaz herhaLde !.. eğer yüksekLik sorununu çözersek ßaşka ßir sorun kaLıyor mu ?..

YAYLA GİBİ ARAZİ ŞARTLARINDAN ETKİLENMEYEN OTOMOBİL OLMAZ.dOĞAN TOROS GİBİ ARAÇLARIN PARÇALARI UCUZDUR ACIMAZSIN.YAYLADA KULLANACAKSAN DACİA LOGANIN TOROS VERSİYONLARI ÇIKTI(7KİŞİLİK) ONLARDAN AL.YÜKSEK ARABA PARÇASI HONDAYA GÖRE UCUZ.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.