Şimdi Ara

HONDA CİVİC HK. KAFAMA TAKILAN ßİR SORU !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar Honda civic aLmayı düşünüyorum , ßir kaç gündür interneti taLan ettim !.. :) sizLerin yorumLarını okudum , ikinci eL iLanLarına ßaktım fiyat - performans hk.da !.. ßir çok konuda honda civice oLan güvenim tam , fakat kafama takıLan ßir şey var !.. ßen KaradenizLiyim (Traßzon) ßiLdiğiniz gißi ßizim yayLaLarımız oLdukça meşhurdur !.. yazLarı yayla geziLerine katıLırım , şuan doğan SL ßir araßam var onunLa asfaLt dışında ßu yoLlarda hiç sorun yaşamıyorum !.. asfaLtta ihtiyaçLarımı tam oLarak karşıLayamıyor !..

honda civic asfaLt işinde tamam ammmaaaa yayLa yoLLarında kuLLanan oLdumu hiç ?.. ßurdaki arkadaşLara honda civic düşünüyorum dediğimde iLk söyLedikLeri şey köy yoLLarından parçaLarını topLaya topLaya geLirsin Lafı oLdu :( , ve ßiLdiğiniz gißi yedek parçasıda oLdukça pahaLı !..

ArkadaşLar ßu araßanın ßozuk ve yayLa yoLLarında performansı nasıLdır ?..

şimdiden teşekkürLer , SAYGILAR !..

• ßir kaç keLimede oLsa yorum yapıLmadığına göre , anLaşıLan civic aLıpta yayLaya çıkan oLmamış !.. :( , sizLerin yorumLarıyLa kararımı netleştirmeyi düşünüyordum !..
  • hondalar genelde alçak, şehir içi tümseklerde bile doluyken sıkıntı yaratabiliyor, bence yayla konusunda arkadaşlarınızın size yaptıgı yorumlara katılıyorum, gerçekten parçalarını toplarsınız.. çünkü altı o tarz yollar için çok ama çok alçak gelir.. hemde arabayı hırpalamış olursunuz.
  • aLtını yükseLtmek mümkün değiL mi ?..

yüksekLik konusunda tamamda parçaLarın dayanıkLıLığı tofaşdan daha adi oLamaz herhaLde !.. eğer yüksekLik sorununu çözersek ßaşka ßir sorun kaLıyor mu ?..
  • hondaların alt takımları genelde problemsiz olur, fakat sonuç itibariyle mühendisler aracı tasarlarken asfalt dışında kullanılıcağını hiç bir şekilde göz önüne almamışlardır, dolayısı ile tavsiye etmem.

yolların durumunu bilmemekle beraber, nissan qasqai ve daihatsu terios daha doğru tercihler gibi duruyor.
  • Bende 2002 honda civic var. içinde 5 kişi olduğu zaman küçük bir tümsekte (garaj çıkışında) aracın altı yere sürtmektedir. aynı yerden farklı model ve marka 4 ( 307, polo classic, palio, tipo) araçla da geçtik bunların hiç biri yere değmedi. sana yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • teşekkürLer arkadaşLar !.. görüLen o ki , ya aLmıyacağız yada aLırsak yayLaLarı unutacağız !.. :( iki seçenekte ßenim için çok üzücü !..

19can84 arkadaşımız tafsiyeLeride ßenim ßütçeme uygun değiL !.. maximum 14ßin ytL cıvrında oLması Lazım !..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Golf modeli hk.da soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaylada taşlı yollarda çok kullanıcaksan megane alıcaksın tam dediğin yerler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 1 Nisan 2007; 22:28:32 >
  • yayLa dediysem öyle hergün hergün değiL !.. topLasan senede 10-15 gün !..

civic diye çok şartLamıştım kendimi !.. :) şimdi ßide megan için taLan etmeyeLim interneti !.. :))
  • 10 15günde civice bişey olmaz dostum
  • Ben de hergün yayladasın sanmıştım. 10-15 gün için vazgeçilmez Hondadan
  • 2003 te Sis dağına çıkarken içinde 5 kişi ile E230 un altında çay tabağı büyüklüğünde 3 delik açtığımı üzülerek belirtmek isterim.İnin diyemezsin 5 kişi binmeyinde diyemezsin,altını vurmayı kabul edeceksin artık,alt takım çoğu markadan daha sağlamdır ancak egzost karter ve taban kısmı ne kadar sağlam olursa olsun hasar görür,ben o kadar dikkat etmeme rağmen Mercedes i 7-8 kez vurdum 3 ü delikle sonuçlandı.
  • Abi amcamda 2002 civic es vardı düz vites biz yazları memlekete gideriz burdura oradada tarla yolları çok engebeliarazi yollarıdır bizzat civic i o yollarda çok kullandım 5 6 defada vurdum altını ama hiç bişey olmadı hele bi keresinde o kadar sert vurduki araba sekti altı biraz çöktü taştı ama vurduğum yer delinmedi altta motor koruma demiri vardı karterinde altında alt trafı incebir saçla kaplamışlar ondan dolayı hiç bir korkun olmasın sadece dikkatli kullan arazide kullanmada ustaysan bişi olmaz sadece bi tarafını yükseğe getir teori bu :Dsonra civicine bin arkana bile bakmadan yola devam et hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervesabri -- 2 Nisan 2007; 14:00:25 >
  • arkadaşLar ßu yorumLardan sonra CİVİC e devam diyorum !.. herkese teşekkürLer !..
  • Lazminator kardeş, ben Antalyalıyım ve 0 seviyesinden 3000 m yükseklikteki yaylalara 3 yaz boyunca 2 ayrı civicle (89 model GL ve 200 model is)çıkıp indim. Bazen tıka basa doluydu araba. Altını vurduğum da oldu. Ama Kayınpeder'in Nissan pikap bile o yollarda iki kez lastik patlattı; rot balansa girdi. 95 model mersedes hararet yaptı(suyunu unutmuşlar), contayı yaktı. Civic'in altını vurdum ama -alt koruma gerçekten çok iyi olsa gerek- hiçbir şey olmadı. 2001 model dayımın Golf, bir kere inip çıktıktan sonra ön düzen bakımına girdi.
    Hele 2001 sonrası civiclerden alacaksan hiç korkma; benimkilerin altı çok daha alçaktı 2001 sonrası civiclere göre.
    Tabii, "taş gibi araba, hiçbir şey olmaz" deyip jip niyetine de sürmemek lazım.
    Honda'ya 10 binde bir kere bakarsan, o sana 500-600 bin km boyunca bakar

• müco77 ,dostum gerçekten honda CİVİCi yere göğe sığdıramadın !.. önümde ufak ßir pürüz var, o pürüzü aştığım an DOĞAN ı satıp CİVİC aLacağım !.. 98 modeL civarı düşünüyorum !.. Lpg şart !.. verdiğin ßiLgiLer için teşekkürLer !.. SAYGILAR !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: müco77

Lazminator kardeş, ben Antalyalıyım ve 0 seviyesinden 3000 m yükseklikteki yaylalara 3 yaz boyunca 2 ayrı civicle (89 model GL ve 200 model is)çıkıp indim. Bazen tıka basa doluydu araba. Altını vurduğum da oldu. Ama Kayınpeder'in Nissan pikap bile o yollarda iki kez lastik patlattı; rot balansa girdi. 95 model mersedes hararet yaptı(suyunu unutmuşlar), contayı yaktı. Civic'in altını vurdum ama -alt koruma gerçekten çok iyi olsa gerek- hiçbir şey olmadı. 2001 model dayımın Golf, bir kere inip çıktıktan sonra ön düzen bakımına girdi.
    Hele 2001 sonrası civiclerden alacaksan hiç korkma; benimkilerin altı çok daha alçaktı 2001 sonrası civiclere göre.
    Tabii, "taş gibi araba, hiçbir şey olmaz" deyip jip niyetine de sürmemek lazım.
    Honda'ya 10 binde bir kere bakarsan, o sana 500-600 bin km boyunca bakar

aynen katılıyorum...
    ben de antalyalıyım ve ziraat mühendisiyim 2002 civic var ve arazi koşullarında bazen altı sürtsede bir problem olmuyor. bundan önce 2000 model civic vardı ve onların altı daha alçak ve belki inanmayacaksın ama ben o araçla dereden geçtim. ayrıca dağ tepe gezmeyi seven biri olarak yayla yollarında da çok gittim ve bu güne kadar hiçbir problem yaşamadım. geçtiğim derenin fotolarını ekliyorum. casio saat ile çektiğim için biraz kötü ama bir fikir verir.

• resimler eklenmemiş belki bunda eklemeyi başarabilirim

• suzitusi çok teşekkürLer !.. gerçekten dayanıkLı araç oLduğunua tam kanaat getirdim şimdi !..
  • arabayı alınca yorumlarını bekleriz, şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.