Merhaba değerli dostlarım , sahibinden sitesinde dolaşırken VW Golf markanın 1.2 TSI otomatik serisinde Allstar , Comfortline ve Midline Plus modelleri var. Ben yanılıyor olabilirim ancak Allstar > Comfortline > Midline Plus sanırım. Ancak Comfortline serisinde yokken , Midline Plus serisinde yokuş kalkış desteği göremedim. Neden benmi yanlış değerlendiriyorum. Saygılar. |
VW Golf modeli hk.da soru
-
-
Üstad yorulmasın, ben yazayım. Verimliliği, işlevselliği ve bişeyiyle daha mükemmel bir markaya ait olan bu arabanın eksiği yoktur, siz yanlış değerlenirmişsinizdir
Konuya dair en ufak bir bilgim yok. Galiba biraz gevezelik edesim var.
-
Segmentinin banisi, sınıfının lideri ve referansfsdadsfsfsfa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çağıralım da gelsin o zaman…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dostlarım ben bir soru sordum benim sorduğum sorunun cevabımı verdiğiniz cevaplar ? Eğer bu şekilde cevap yazmayın bende başka yerlerden cevap alayım. Lütfen sorularıma ciddi cevap yazın. Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Ancak Comfortline serisinde yokken , Midline Plus serisinde yokuş kalkış desteği göremedim."
bu cümlenizden bişey anlaşılmıyor, birinde yokken diğerinde varmı demek istediniz. birinde yokken diğerinde de yok demişsiniz.
Sn Suat sorum şu internetten anladığım Comfortline Midline Plus dan daha üst model . Ancak Midline oluşsa yokuş destek var yazılmış Comfortline da yazılmamış onun için sordum. Saygılar. Sanırım anlaşılmıştır.
hangi model yılındaki Golf hocam? vag grubunda auto-hold varsa yokuş kalkış desteği de vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Ekim 2021; 14:35:31 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 10 Ekim 2021; 14:31:42 > -
Sn Tamacti yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim. Saygılar.
Yokuş kalkış desteği tüm donanımlarda standart, auto hold da mevcut. Allstar Midline Plus altyapısı üzerine geliştirilen ara bir donanım. VW'de bir modelin sonuna yaklaşıldığında genelde bu tür donanımlar çıkarılıyor. Comfortline donanıma ek olarak standart olarak Adaptif U Ledli bi-xenon farlar, led stoplar, sürüş profili seçimi, alüminyum pedallar mevcut. Ancak Comfortline'da bulunan kapı içi ambiyans aydınlaması bulunmuyor. Donanımların toplamı olarak Highline'dan sonra en donanımlı model diyebiliriz.
-
Ek olarak allstar da büyük ekran, hız sabitleme, ön arka park sensörü de mevcut. Karatılmış cam da olabilir. 2015in 2. Yarısından sonra satılan comf.larda standart olarak ön arka park sensörü, bluetooth, usb eklendi. Ayrıca comf.larda ekstra olarak alcantara koltuk mevcut. Fakat tüm bunlara rağmen aklınıza gelebilecek birçok özellik opsiyon olarak alınabiliniyordu.
Edit: allstardaki 17inç madrid jantı unutmuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutBG -- 10 Ekim 2021; 19:8:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X