Şimdi Ara

Honda Civic mi ? Bmw e30 (çakal kasa ) mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok haklısın zaten sırf o yüzden civic ve e30 arasında kaldım ama bide şöyle düşünüyorum. insan gibi kullandıktan sonra arabanın neyi bozulacak. herkes bi arıza verir diye tutturmuş gidiyo abi nesi arıza vericek ? motor mu ? şanzuman mı ? karadüzen araba abi 2 3 milyara sıfırdan motor yapıyo adamlar ömürlük..

alıp bi defa yaptırıp insan gibi kullanmayı düşünüyorum

bir de bmw servisi lazım arabayı göstericek onu arıyorum şimdi
  • Fiesta,Corsa alınabilir.

quote:

10 15 bin arası
  • çok iyi
  • eski kasalar o fiyatlarda klima vs. yok bide tek kapıları ucuz biraz onlarda panelvan olarak geçiyo arka koltuklar yok her yıl muane sorunu var.. klima sunroof deri döşeme arka çekiş vs. söylemiyorum bile

@Dark Knıght hangisi ? :)
  • Merhaba, 2 ay önce 85 model kırmızı renkli e30 316 baur cabrio ( normal cabriodan farkını internetten bakıverin burada izahatı çok uzun sürer) 16 bin tlye aldım ,hatta istanbuldan antalyaya gittim arabayı almaya muayene yapmazsanız almam dedim ve araca ben almadan bir gün önce muayene yapıldı,motoru 5750 tlye geçen sene yapılmış (faturası var),ruhsata işli lpgli,4 lastik yeni,komple body kit var,tesisat var, ufak tefek sorunları zaten olacaktır araç 30 yaşında diye düşündüm, amma ve lakin şu ana kadar ön akslar değişti,direksiyon kutusu değişti,komple elektrik tesisatı değişti, ıvır zıvır eksikleri giderildi, ama hala eksikleri yok değil ve şimdilik 4bin liramı yedi,kaporta boyada 10 numara değil,araç acaip keyifli ve ilgi çekici, ancak yorum ve tercihi size bırakıyorum.
  • Ferco1 kullanıcısına yanıt
    Civic in motor sesi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.